Tatil & Seyahat En çok kullandığın seyahat aracı nedir? Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben şahsi aracımı kullanırım, gerek görürsem uçakla giderim. Bir ara otobüsle giderdim gideceğim yere ama midem kötü olurdu, en iyisi araba ya da uçak. En çok kullandığın seyahat aracı nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Yol ve hava durumuna göre değişir, bazen motor 🏍️🏍️ bazen otobüs bazen uçak bazen vapur bazen tren 1 2 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl En iyi görüş için teşekkür ederim :) Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Rica ederim Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 317 cevap paylaştı. Burada şahsi aracı kullanmak daha mantıklı olduğu için %100 aracımı kullanıyorum. Otobüs yok denecek kadar az zaten 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Tır :D 2 1 Yorumla FirariHayat +1 yıl yalan degil ben tir kullaniyorum :))) Yorumla
En İyi Cevaplar