Şahsi arabam olmasına rağmen trafikten nefret eden birisi olduğum için kendi arabamı az kullanıp metro, otobüs gibi toplu taşımayı daha çok kullanırım. Hem daha ekonomik :)

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İşim gereği çok seyahat eden biriyim. Yurt içinde 600 km'ye kadar olan mesafelere arabamla gidiyorum, daha uzak mesafeler için uçağı tercih ediyorum. Şehir içine gelince Ankara 'da zorunlu kalmadıkça arabayı değil toplu ulaşımı tercih ediyorum.
Uçak nadiren tren. günlük arabam var. hyundai 2016 santa fe sport modeli. Zamanında almanyada yaşıyan bir dayyımdan 90 bin tl almıştım. Adam vefat etti müşterimdi. karısının arabasıydı alzaymır olmuştu. adam vefat , kadın hala yaşıyor. Erkek her zaman kendinden verir ve ömründen kadın içinde... Kadın bir kürdan bile vermez.
Benim için net cevap: Araba 🚗✨
“Driver Baby” boşuna lakap olmadı sonuçta 😎 Uzun yolda direksiyona geçince kafam dağılıyor müzik açıyorum rüzgar camdan içeri doluyor tadından yenmiyor.
Ama İstanbul trafiğinde haklısın bazen metro çok daha mantıklı oluyor. Yine de günlük hayatta en çok kendi arabamı kullanıyorum diyebilirim 🙃
Cevap
51Cevap
Otomobil araba
Arabamdan sonra en çok kullandığım araç tramvay. Otobüse bazen binerim, dolmuşa ve minibüse nadiren biniyorum.
Otobüs, dolmuş. taksi.
Çok mantıklı. Bunu yapsa yapsa İstanbullular yapar zaten.
Aynı mantıktayım. Zaman en değerli hazine. Gidebileceğim yere metro veya marmaray öncelikli kullanıyorum
Trafik yoğunluğuna göre hareket ediyorum. Eğer acelem varsa raylı sistemler hayat kurtarıyor, ama konfor arıyorsam kendi aracımı kullanıyorum.
Elektirikli motorumu kullanıyorum. araba gibi zaten istediğim yere gidip geliyorum tek sıkıntısı 25 30 km hızı olması
motosiklet. elektirikli scooter. araba seviyorum ama trafikten ziyade park yeri sıkıntısına ayar oluyorum
Mesleğim lojistik taşıma olduğu için genelde tırdayım kendi aracıma bazen biniyorum
Aslinda mantıklı şehir merkezine giderken ben de metro kullanıyorum. Park derdi yok. Miss
Araba. Toplu taşıma neredeyse hiç kullanmam
Aliş veriş icin arabamizi ve sehir icine geringe kesinlikle tren vs...
Motor 🛐🛐🛐 ama yağmurda yemiyor yalan yok bsslshsk
Yağmurda kaskın camını açıp interkomdan müziği açıp duygusal misali yağmurun yüzüne vura vura sadece yol yapmak için olsa yer bence denemelisin müthiş
Sadece bir gün metro kullanırım. Diğer günler özel aracım
Ya şahsi arabam ya da yürürüm toplu ulaşım kullanmam
Şahsi aracım ve uçak. En çok kullandığım ulaşım araçları
Araba kndan sonra bisiklet ondan sonra uçak ondan sonrada tren
Şehiriçi ulaşım için mümkünse metro olmadı artı metrobüs
Gideceğim yere göre değişir. Yakın ama otobüsle 1saat dolanacaksam arabamla giderim.
Genelde araba ancak 2 katlı otobüsü çok seviyorum.
Küçük şehir olduğu için çok mecbur kalmadıkça her zaman şahsi aracımı kullanıyorum
Taksi, toplu taşımayla uğraşılır mı be ömür törpüsü
Motor
Aralardan fırt fırt kolay oluyor
Bisiklet 🚴♀️🚴♀️
telefon ve araç
Sedye: otobüs
Tramvay dolmuş otobüs
Araba, metro, felan
Ablamın aracı o nereye ben oraya
Kışın araba yazın motorsiklet.
Araba ara sıra toplu taşıma
En iyisini yapıyorsun. Bilinç önemli