Merhabalar araba ile yolculuk yapmayı sever misiniz? en son ne zaman uzun araba yolculuğu yaptınız 🛣️

Merhabalar araba ile yolculuk yapmayı sever misiniz? en son ne zaman uzun araba yolculuğu yaptınız 🛣️

Ankara-İstanbul yapmıştım Ağustos 2021 de...

2022 pardon 21 değil 😂
Cevap
10Cevap
Araba yolculuğu seviyorum
2005 yılında motor ile Isparta-Aydın-İzmir-Bursa-Zonguldak-Adana-Mersin-Antalya.3 günlük bir geziydi. Honda CBF 500 ile. O zaman sıfır almıştım öğrenciyken. Motor da benzin de çok ucuzdu o zamanlar.
Yolculuk seviyorum ama aşırı uzun olunca bunaliyorum bir süre sonra , yoruluyorum. Araba ile değilde en son otobüsle 14 saatlik bir yolculuğum oldu.
Yazın Çanakkale'ye gtmistm en son uzun yolculuk saylr mi bilmem ama Kırklareli'nden
Tokattan İstanbula geldik, ama ne geliş arabamız az kalsın takla atıyordu Allah korudu.
Araba yolculuğu severim.
En son geçen sene yapmıştık.
İstanbuldan Baküye arabayla gitmiştim güzeldi ya tek başıma
Kendim kullandığım sürece evet. En son 25 Aralıkta 7 saatlik yola gittim ve döndüm…
Araba yolculuğunu severim, hatta tatile ailecek arabayla gideriz. En son Erdek tatilim 2018'de yapıldı. 2021'de Gemlik Küçükkumla tatili yaptım. En son birkaç hafta önce Eskişehir-Kütahya gidiş dönüş yaptım.
Hiç sevmem araba tutuyor beni
Kusunca görürüm o basıncı 😅
Tamam işte o basınç kusma sersemleme oluşturur 😅 hava basıncı yani beni hiç tutmuyor araba opel Vectra C sadece motor sesi alıyorum biraz 1.6 100 km hız da 2800 devir de 3000 devir diyelim biz ona bu ses rahatsız edici değil tabi hafif geliyor içine 1.6 motor zayıf olduğu için çekişten düşmemesi için Opel vites devir oranları kısa tutmuş böylelikle hemen topluyor kendisini araç
Hee anladımm jgjgh motor devir bilmem ben jhjgkgu ne olursa olsun midem bulanır sarsılıyor çünkü
Ben severim bir zamanlar arabam vardı iller arası giderdim gezmeye.
Şimdi arabam olmadığı için kendi başıma metrobüs, Marmaray vs bir şeyler yapmaya çalışıyorum
gecen ay yaptım severım ıyı oluyor fırsat olsa hep yolculuk yaparım
Severim yılbaşında
Çok seviyorum, geçen ay 1000 km gittim
Çok sevmem, 2.5 ay önce İstanbul'a gitmiştik.
Evet severim, en son 2 ay önce yaptım
Aşırı cok severim
Severim
Severim. Geçen hafta
Yazın yapmıştık
Hiç sevmem
Severim memlekete gitmiştim 1000 km
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?