Arkadaslar sizce Manuel bir arabayı uzun yolda otobanda mı kullanmak daha zordur yoksa şehiriçinde mi?
Şehiriçi zor
Uzun yol (otoban) zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaslar sizce Manuel bir arabayı uzun yolda otobanda mı kullanmak daha zordur yoksa şehiriçinde mi?
Uzun yol insana huzur veriyor. Ne zaman uzun yolda araba sürsem içim huzur doluyor. Hele ki güzel manzarası olan düzgün bir yolda ise keyfinden geçilmiyor. Stresli olduğum zamanlarda babamın bana araba sürmeyi öğretmesi için uzun yollarda arabayı bana verdiği zamanlarda keşfettim bu huzuru.
Araba Sürmek Kolay Aslında sürerek alışıyor insan zateb bı süre sonra refleks otomatik tepkiler veriyor sun yani manuel vites de örnek belli devire gelince otomatik bacak debriyaj gider daha hakim oluyor yani Zorlik asıl yoğun trafik dar yerler park işte buda sürerek çözülür çok zorluk çekilmez Uzun yolda kolay ben sürdüğüm için biliyorum vites 5 atıyorum gaza basarak ilerliyorum otomatik vites gibi yani 😅
Şehir içinde daha zor ama iyice direksiyon hakimiyetin olmadan ve dinlenmeden de uzun yol bence sürücü için çok daha tehlikeli olabilir. Özellikle gece uzun yolculuklardan kaçınılmalı.
Elbette uzun yolda araba kullanmak daha zor. Şehir içinde zor olacağını ben pek sanmıyorum. Çünkü günün sonunda tekrar evine gelip dinlenebiliyorsun. Ama uzun yolculukta öyle değil yoruluyorsun onu geçtim birde yeterince dinlenemiyorsun bence her açıdan uzun yolculuk şehir içindeki yolculuktan daha zor.
Cevap
14Cevap
Uzun yol bana daha kolay geliyor gerçekten.. Şehir içinde küfür kıyamet maalesef.. :D Keyifli günler..
Şehir içi daha zor
Elbette uzun yolda araba kullanmak daha zor. Şehir içinde zor olacağını ben pek sanmıyorum. Çünkü günün sonunda tekrar evine gelip dinlenebiliyorsun. Ama uzun yolculukta öyle değil yoruluyorsun onu geçtim birde yeterince dinlenemiyorsun bence her açıdan uzun yolculuk şehir içindeki yolculuktan daha zor.
Simdi Size sunu söylemek isterim Trafikte Manuel Araba Sol Bacaginizda ve Belinizde Fitik sebebi verebilir. Uzun Yolda da bazen Trafik Olur ( Otobanlarda mesela ) Ama genelde Sehir Ici Yaya Lamba ddiger Araclar Nakliye Sirket firmalarinin Araclari gibi Araclar Önünüze Cikar ve daha sik Sehir Ici VItes Kücültme veya Buyutme Girisiminde Bulunursunuz O yüzden de Sehir ici Biraz da Ön Planda
Umarim anlamissinizdir.
Uzun yol gayet basit ama şehiriçi tecrübesiz insanlar için daha zor bence. Her an her yerden birileri fırlayabiliyor.
Tabi ki şehir içi daha zor dur kalk ayakların mahvolur hele bir de yokuşa denk geldi mi bitti. Otoban dümdüz yol ak git tabi trafik yoksa trafik varsa o da aynı.
Hzun yolda tecrübe ve dikkat varsa rahat gidersin, şehiriçi trafik vahşi batı gibi, nerden ne çıkacağı belli değil
Şehir içi daha zor ama şöyle bir şey var direksiyon hakimiyetin iyi değilse uzun yolda kendini öldürebilirsin.
uzun yol dümdüz
araba kendi kendine gidiyor..
Şehir içi daha zor. Uzun yolda açıyorum şerit takibini miss.
Gerçek sürücüler zor olanın şehir içi olduğunu bilir
İkisi de kolay. 92 model favorit kullanıyorum bu arada, öyle range rover falan değil
Şehir içi tabi ki :D
Uzun yolun yarısını fix uyuyarak sürerim
Şehir içinde zor ama eğitim verebilirim 😂😂
Uzun yol zor değil dümdüz gidiyorsun işte
Her Türlu zevkli
Şehir içi daha zor
Şehir içi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?