Babamdan biliyorum İstanbul'dan Mardin'e giderken çok fazla yoruluyor. Manuel araçla da otomatikle de gitti, arabayla uzun yolculuk konusunda manuelin yorgunluğu bambaşka bi boyut gerçekten. :/ Kolay gelsin sana
Kaç km dur kalk ne kadar olacak araba hızı kaç olucak ona göre yorum istanbuldan mersine yorulmadan 1 defa Konya'da mola ile 12 saate rahatça gittim. Ama siz bayansınız belki mola filan verecekseniz yorulmazsınız belki de.
Eskişehir İstanbul arası gidicem pek yakın sayılmaz, yarın sabahtan çıkıcam yola, pek yok en azından şehir içinde öyle olmadı ama tek olunca umarım dalmam
uykunu almadan çıkma sakin sakin git 1 saat geç var ama sağ salim var :) ben antalya kütahya arası yapıyorum yaklaşık 400 km uykusuz olunca baya yoruluyor insan
Ohoooo ben süper sürerim yıllardır 60 binn kö yapmışımdır şuana kadar İstanbul'da ama vallaha bugün tır birden şeridime girdi az daha altına giriyodum 😅😂 ama korkacak bir şey yok ha İstanbul ha başka yer aynı hepsi uzun yolda genelde vitesle işin olmuyo son sürat gidersn rahatça dikkatli ol yine de
Sağında geçme sakın , ben genelde hızlı kullanırım aslında olay şöyle oldu tuzla tarafında köprü yapıyolar sol şerifi kapatmışlar sağ taraftan bağlantı yolundan fırladı geçerim dedim bastım gaza iyi ce bu tır ben biran kapalı yolla tır arasında kaldım hız da 130 falan vallaha çok zor yırttım araba da annemler vardı çakmadılar onlar ama ben içimden korktm normalde öyle hata yapmazdm şükür bir şey olmadı dikkatli olmak lazım 😅
Yolun kapalı olduğunu bilmiyodm plastik direkt gibi şeyler koymuşlar tırın bağlantı yolundan girdiğini gördüm ama sol şeriti biranda kapandı baktım sıkışıyorum gaza mı bassam dedim sonra dedim frene basayım vallaha zor yurttum. arabadakiler çakmadılar 😅😅😅😂 ben usta şofor sayılırım ama yine de dikkatli olmak lazım sen de dikkat et çok hızlı gitme ne olacağı belli olmaz ayrıca hızlı gidince çok yakıyo 😂😂😂
100 km ve üstü ölümcül kaza demek ( bunu bildiğim halde 150 falan gidiyorum 😂😂😂 ben bazen abimi atatürk havaalanına bırakıyorum gece 3 de 80 km uzakta oturyorum havalanına dönüşte bir basıyoeum uff uykum geliyo çabucak yatağamıa kavuşmak için 😂😂😂😂 ama en güzeli yavaş gitmek de beceemiyorum 😂 bir ara moralim çok bozuktu akşam 7 de 30 ka gidiyorum sağdan yavaş yavaş tır arkadan sellektör yakıyo umrumda değil gibi davranıyodum o anki psikolojiye göre değişiyo 😂😂😂😂😂
Gece 12 de falan süper oluyo orman kanunları geçerli oluyo 😂😂tırlar basıyor gaza ben 150 gidiyodm bir ara arkadan eleman sellektçr yapıyo d100 de 😂😂 adamlar 200 şe gidiyo öanyaklar
İstanbul'a gitmek için İnegöl üzerinden gideceksin yol çift şerit ama dar sen ortalama 90-110 hızla gel, ayrıca tirlarin ne arkasında ne önünde ol sürekli uzak ol. İnegolunn çıkışında solda mobilya AVM var bir kilometre geçince Ömer usta İnegöl köfte var köftesi çok güzel pişman olmazsın selamımı şöyle 😂😂 fuar organizatörü Faruk 👍