Kimilerince övgü üstüne övgü toplayan, kimilerince de ağır eleştirilerin hedefinde olan yerli ve elektrikli otomobil Togg, asfalta inmek için gün sayıyor.Togg'un Bursa-Gemlik'teki üretim tesislerinde son aşamaya yaklaşılırken yerli otomobil Togg, Almanya'daki Nürburgring pistinde yol testlerine sokuldu. Bu pist, dünyanın en zorlu pisti olarak biliniyor ve büyük araba markalarının yol testlerine ev sahipliği yapıyor.
Bu testler süresince kameralara yansıyan aracın kamuflajlı C-segment SUV model olduğu görülüyor ve ön-arka far tasarımlarında ufak değişiklikler dikkat çekiyor.Yerli otomobilin ilk seri üretiminin 2022'nin son çeyreğinde üretim bandından inmesi ve 2023'ün ilk çeyreğinde de ticari olarak satışa çıkması planlanıyor.
"Acaba yalan mı, gerçekten satışa çıkacak mı?" sorularının gölgesinde son aşamaya kadar gelen Togg'un, bu serüveni hakkında ne düşünüyorsunuz? Araba alacak olmanız hâlinde yerli arabayı tercih eder misiniz?
Tercih ederim
Tercih etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yerli otomobil Togg, Almanya'da görüldü: Asfalta inmeye bir adım daha yakın! Yerli arabayı tercih eder misiniz?
Fiyatı da Uygun olsa keşke Araba Türk Otomobili Ama Fiyatları alinamayacak durumda olunca neye yarar Türkiye gerçekten ekonomi olarak berbat durumda Yöneticilerden bi yardım yok Zaten sadece Kendi çıkarlarını Kendi Ceplerini Düşünüyorlar Tayyip Erdoğan desen Oda aynı milleti insan yerine koyan yok bazıları da Utanmadan dalga geçiyor işte Hayat normalmiş pahalı değilmiş de ulan kafalarını gözlerini dağıt diyor kör şeytan ya Uygun olsa her şey Çoğu insan niçin şikayetçi olsun Umarım Türkiye düzelir Böyle giderse sonumuz Fakirlik
Yerli malı diye bir şey kalmadı serbest piyasada bugün yerli dediğin yarın satılabilir Colaturka nın Japonlara satıldığı gibi ya da ya da yabancı bir markanın Türkler tarafından alınma ihtimali de var önemli olan alım gücü