Görünüş olarak güzel görünüyor. Tek baktığım dış görünüşü zaten :D

Görünüş olarak güzel görünüyor. Tek baktığım dış görünüşü zaten :D

Gayet güzel duruyor heybetli ve son teknoloji bir araç dışardan bakınca başka bir modele de benzemiyor ülkemizin böyle bir olaya imza atması güzel elbette umarım Mart Nisan ayları civarında çokça görürüz ve fiyatları bize göre makul denen fiyatlara iner en azından ilk modelde olmasa da diğerleri çıkınca pazar oluştukça en azından bari ülkemizin arabasına kolayca binme durumumuz olur.
İlk togg ortaya çıkıp görücüye çıktığı günden beri hiç beğenmedim, çok kaba ismi de görünümü de. Bende zaten sadece araçları görünüme göre karar veriyorum, teknik beni ilgilendirmiyor. Yok şöyle yok böyle özellik ne kadar sayılsa da ilk günden bu yana fikrim hiç değişmedi. Millet sıraya girse almak için ben kuruş vermem. Hiç bana hitap etmiyor. Bazı araçların tasarımı berbat olur Peugeot 5008 de aynı benim gözümde. Hiç beğenmedim. Yani yerli ya da değil bunun önemi yok. Tasarım önemli...
Yav varya abd yapsa anlata anlata bitiremez gözünüzü verirdiniz az milli olun gidin inceleyin
@Mert33Mutsuz işte bunu demeyin diye Peugeot 5008 örneğini yazdım sanırım okumadınız yani konu milli ya da değil. Tasarım her aracı beğenmiyorum hepsi bu
Peguet ne zaman yerli oldu
@Mert33Mutsuz ya sen anlayana ohoo en iyisi sus, sarhoş musun nesin, Ayla ayılda öyle oku yorumu bir daha, belki anlarsın
Dış Görünüşü sevdim Ama İçi Vasat Kalitesi düşük yani iç ön konsol Sade ekran avantaji var onu aradan çıkar Vectra C bin basar Örnek Kalite olarak tabi biri alman biri türk Ama Şuna bağlıyorum bu daha ilk zamanla gelişir inşallah
Umarım test sürüleri sorunsuz bir şekilde tamamlanır ve bir an önce seri imalat ve satışlara başlanır.
Cevap
41Cevap
Çok güzel. Mart 'tan sonra yollarda görme şansımız daha fazla artar.
Güzel duruyor
Yollarda olsa nolucak? Hayatın ne kadar pahalı olduğundan haberiniz var mı? Toplumun çoğu sıfırı bi şeklide tüketti pandemi diye bi yalan uydurdular ve binlerce esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı, yıl olmuş 2022 bi teneke üretebildik diye (oda hicbi şeyi bize ait olmayan) gurur duymuyorum, keşke ülkede güvenlik asayiş iyi olsa ekonomi iyi olsa insanlar birbirine daha anlayışlı ve iyi olsa daha güzel olmazmiydi?
Sarı plaka TOGG için özel sanırım 😂
TR de sadece birleştirilmiş. AKP nin seçim öncesinde oy almak için kullandığı stratejik hamle. Ülke de koyun çok olduğu için ve hiç bir zaman alamayacakları bi araba için sevinip duruyorlar.
Üretilebilir olması güzel ama satın alınabilir olması da lazım. Mevcut ekonomik şartlarda kaç kişı alabilir?
Alacak olanlar işadamları kamu belediyeler.. Halk çok az olacak.
Almanya Walkswagen ilk üretirken herkes alsın diye ucuz tuttu. Adı üzerinde halk arabası. Şimdide ucuz Almanyaya göre.
Sadece birleşimini ülkemizde yaptığımız bir otomobile yerli demek bana manasız geliyor. Türk fabrikaları açılıp üretim yapıp, sonrasında bu araba birleştirilmiş olsa efsane olurdu. Benim gözümde değersiz ve kötü gözüküyor
Dünya da hangi marka sadece kendi ülkesinde uretimi yerli ve milli?
O zaman nike, adidas, puma bunların hiçbirini kullanmamalısın. Çünkü endonezya, türkiye, vietnam, çin gibi ülkelerde üretiliyor. Senin mantığınla da Nike Amerikalıların değil, Puma ve Adidas Almanların değil.
Güzel görünüyor cidden sevdim arabayı ama Togg açın halinden anlar mı ki 😅
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Babacan, maço ve karizmatik bi yüzü var. Yakışıklı helal olsun. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Bedavaya da verseler almayacağım. Zaten adi da, logosu da b*ktan olmuş.
Araba okey ama kocaman bir akp seçim kampanyasına dönüştü diye soğudum arabadan
Togg ne olursa olsun kendi ülkenin orta ve alt gelir grubuna hitap etmiyor maalesef. Güzel araç
İtalyan Pinin Farina dünyanın sayılı tasarım şirketlerinden
Bir değisik olmuş bu ama güzel sevdim ben de
Gayet güzel duruyor ancak fiyatı da bir o kadar güzel.😊
Çok havalı 😄otomobil yapabildiğimize şu an inandım.
Araba üretmek zor defilki onu pazanlamak asıl zir ve bu niye hükümetin mahifetimis gibi gosteriliyor
benim garajımda duruyor devrim gibi benzini bitti toggunda pili bitti :)
Şu arabayı görünce kafamın içinde tog dayı çalıyor, anlık hiçbir şey düşünemiyorum bi 2 dakika
Tokk açın halinden anlamazmış :D tayyipin seçim kozu ama 1 milyon az para mı sanki, o paraya gider eski model bmw, mercedes alırım ben mesela
Togg muhabbeti biraz sıktı artık ya. 2022 yılındayız ve bir otomobil ürettik diye bu kadar konuşmak biraz komik oluyor.
Seçim için yapılıyor diyenler akp seçim için araba yapıyor chp seçim için başörtüsünü kullanıyor. Bir daha düşünün
Yerli otomobili bırak scooter 50bin lira onu alalım da arabayı sonra alırız :D
Togg otomobilimiz yerli ve milli direksiyonda dünya lideri
O kadar reklam yaptılar ki sırf hava atmak için bir sürü kişi alacak.
Güzel duruyor bana Range Rover ı andırdı nedense.
Bence tüm muhalefeti susturacak proje birde sedan modeline bakın 🇹🇷🇦🇿🇺🇿🇵🇼🇹🇲🇰🇬
Yeni gelin edasında.. ☺️
ÖTV olmasın bari. %100 yerli ya hani.
Çok güzel görünüyor gerçekten 😍😄
Hey maşallah nazar değmesin.
Kaç para bu araba bilen bar mı?
Dededen kalan arsayı satıp Alicam 😅😅
alacam sonunda umut var
Garnımız bunlara togg
Netherlands plakası mi o
Geçici Türkiye plakası.
Togg otomobilimiz yerli ve milli