195/55/R16 lastiklerin ebatı daha önceden bridgestone turanza, goodyear efficientgrip performance, kumho ecowing es01 modellerini kullandım..
Fiyatlara bakıyorum da uçmuş. 😶 Michelin, continental'i fiyattan dolayı kafadan eledim. Fiyatına göre iyi işler yapan lastik var mı? Yakıt tasarrufu, ıslak zeminde durma mesafesi açısından daha önce memnun kaldığınız modeller varsa yoruma beklerim.. Aklımda tekrardan kumho'yu almak var. Tavsiyelere açığım yorumlara biraz göz atacağım..
Fiyat/performans açısından önerebileceğiniz bir yaz lastiği modeli var mı?
Başka marka kullanacak olursanız Pirelli, Lassa olabilir. Biz 8 sene 8 sezon yazlık ve kışlık olarak Goodyear kullanıyoruz ve halen çok memnunuz. Yeni lastik tercihimiz yine Goodyear.
Ben de nacizane görüşümü yapıp tavsiyede bulunayım hankook ventus prime 3K125 fiyatına göre alınabilecek en iyi laatik diyebilirim tam bir yaz mevsimi lastiği lastik fren mesafesi çok kısalıyor, ses yok ilk kullandığında bile kalitesini hissedeceksin zaten yumuşak ve konforlu bir lastik diyebilirim şu an kendimi oto jant pazarlamacısı gibi hissettim ama gerçekten öyle beni dinle trust me okey 🤪🙈
Heh koy beni standın başına auramla hiç konuşmadan bile müşteri çekerim çünkü niye yüzüm temiz güvenilir ve masum teyzeler dedeler hele pek sever beni 🤣şaka yapmıyorum ciddiyim
walla tavsiye konusunda çok bilgim yok ama geçen bi 15 gün önce takım fiyatını sordum tanesine 1400 çektiler ben 2018de 4ünü 1400e almıştım sözlerini tuttular ülkeyi bombası ucurdular helal olsun ne benzine ne sigortasına ne arızasına artık yetişilmiyooor
walla lastikci arabanın üzerindeki lastikler için 1 yıldan fazla gider sana dedi arkalari öne aldirmistim önler yüzde 75 aralar yüzde 60 falan muhtemelen önleri arkaya alıp önlere 2 tane yeni lastik alcam cunki 6000 liram yok takım almaya, araba sahibi olmak asgari ücretin üstüne çıktı masrafı
Düştüğümüz durumlar guinnes rekorlar kitabına girer valla. Yurt dışında adamların aldığı eski arabaya biz burada dört teker alıyoruz.
Güvenlik söz konusu olunca herkes cebini düşünmek yerine canını düşünmeye geçiyor. Uzun yola gidecek olmasam benim lastiklerde gider bir sene de yolda yarılır endişesiyle içime sinmiyor. Henüz yanaklarda çatlak yok. Sadece alt kısımda kılcal çizikler var. Dişler iyi durumda..
Başa gelen çekilir reis bakacağız bakalım çaresine.. Önce şu yıllık bakımı aradan bir çıkarayım lastik üzerinde felsefi düşünceleri devreye sokacağız. Hayatta kalma mücadelesi konu.. 😄
Şu an kullandığım aracın üzerindeki lastikler kumho c/c etiketine sahip beş yılı geçmiş olmasına rağmen memnunum. Alternatif bir seyler çıkar belki bakalım. :)
benim tanıdıklar var bedavaya takıyorum lastiğin üzerinde boyaları duruyor sıfır gibi 2017 prelli kışlık depoda unutulmuş taktım bu kış yırttım ortalığı :D