Laguna'nın zamanının ötesinde bir otomobil olduğu bir gerçek, kaliteli opsiyonları var ama Opel Vectra C de öyle. 2005 model boş paket otomobilde yağmur sensörü ve far sensörü var mesela. Vectra C'yi seçiyorum ben ama 1.6 Ecotec motorla değil, çok verimsiz.
Önceki Görüşünde Söyledim Devirli kullan o zaman gösterir gücünü 😉 Ben Sürerken Bir keresinde Gaza Birden bir bastım Aracın devir yükselince Gücü aldı Aracı çok Güzel hızlandırdı Bu motorda Devirli kullanım gerek Sadece performans motoru değil zaten vergim düşük olsun Bunun İçin bu motorun en güzel yanı Ne Biliyor musun Bu motor Astra G Kasada Kullanıldı Vectra B kullandı onun için parçası rahat bulunur
Biliyorum, Astra G hafif, kuzenimde vardı bizimkinden daha iyi yürüyordu. Vectra C ağır. Oturaklı kasa eyvallah ama yokuşta filan zulüm resmen, inip yürüsen daha iyi oluyor bazen. Ankara Yapracık yokuşu, biliyorsundur belki. O yüzden Vectra alacaksan turbolu ya da V6.
Astra G Bindim Evet Onda Motor Daha İyi yürütüyor Aracı Ama bu araç ona göre biraz ağır bunu da göz önüne almak gerek Ama Şimdi Insignia düşününce Vectra C Ağır demiyorum bile Insignia bak 1503 Kg Oha diyorum 😅 Vectra 1270 Kg ağırlığa sahip 1.6 motorla Keşke Vectra bitmeseydi Opelde en sevdiğim seriydi Vectra Bir Astra birde Vectra seviyorum en çok
ben yakın zamanda araba aldım ve bunlara çok baktım senin gibi bu dönemlerden geçtim ama opel vectrada 20den fazla beyin varmış bu yüzden elektronik arızası çok oluyormuş o yüzden vazgeçmiştim. Laguna 2ye bakmıştım piyasası yok diye almamıştım sonradan satmak uğraştırır diye her şeyden önce parçaları pahalı mı ucuz mu diye bakmak lazım
Benimle Aynı Görüştesin 😊👍🏻 Evet Vectra C Tasarım Duruş Benim gözümde Çok Dikkat Çekiyor Kendi Aracımız Olmasa yine dikkat çekiyor Dışarda diğer araçlari görüyorum birde Vectra C Bu aracın Ayrı bir karizması var hemde çok masum tatlı bebek diyorum ön yüzüne 😅 Laguna 3 İle Kıyas Edersem Laguna 3 Hatchback Tasarıma Sahip olması Öne çıkıyor zaten Ama Vectra C hatchback olanları var ama genel olarak sedan ile var Vectra C Laguna 3 binmedim ama Vectra C ile hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum
ikisi de farklı klasman aracı... opel ile renault sadece türkiye'de kıyasa girer yurt dışında kıyaslanmaz bile... bir tarafta alman kaliteesi bir tarafta fransız panzeri...
Neden Kıyaslanamasın ki İkisi de D Segment Araçlar Segment Aynı Tamam Üretici Farklı Alman Fransız Ama burada kalite donanım konfor kıyas ediliyor Bence çok da güzel kıyas Oluyor Ben Bakıyorum da Vectra C Laguna 3 göre daha güvenli görünüyor Daha Oturaklı Sence de öyle değil mi
Vectra C Bir kere Duruşta Tasarımda Daha karizma 🆒😅 Bana göre de böyle Laguna 3 çok karizma onu da beğeniyorum ama Vectra C araya girince Vectra Diyorum Bizde var çok seviyorum
Bak Çok Ayıp Ettin ama Üzüldü Vectra 😅 Vectra yıllar geçse de eskimedi gözümde Opel 2002 Yılında çıkardı bu kasayı o kadar güzel üretmiş ki O dönemler de Çoğu araçta olmayan donanım en düşük donanım da bile vardı Vectra de nedir yağmur sensörü hız sabitleyici otomatik kararan iç dikiz aynası bu kararan dikiz aynası şöyle Gece Başka aracın ışığı aynaya Gelirse fazla ayna algılıyor ışığı düşürüyor tek Eleştirim motor seçeneği biraz daha iyi olsa iyi de Mesela 1.6 Motoru Biraz daha güçlü üretebilir di
Neden Çöp Bindin mi Peki Vectra C ye Çöp Diyorsun orada dur derim Ben Kendim Biniyorum Kendi Aile Aracımız Konforu Kalitesi şu an ki araçlarla Yarışır durumda Bu araca binmeden karar verme derim Laguna 3 içinde aynısı geçerli