Opel Insignia A mı? Renault Laguna 3 mü? Diyelim ki Otomobil Alacaksınız D Segment Otomobil Arıyorsunuz Bu İkisi Arasında Hangisini Tercih Edip Seçer Alırdınız Ve Neden
Opel Insignia
Renault Laguna 3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel İnsignia A ve Renault Laguna 3 arasında tercih yapacak olsanız hangisini alırdınız?
İkisi de D Segment in Üstün Başarıya Sahip Otomobilleri ⭐👍🏻 Renault Laguna 3 Yakıt Tüketimi Olarak Ön Plana Çıkıyor Ve Arka Yaşam alanı Insignia ya Göre Biraz daha geniş Insignia ise Performansı ile Tasarımı bu göreceli kavram tabi bunlarla öne çıkıyor
İnsignia tabi ki laguna ülkemizde çok tutulmuyor. İnsignia daha iyi tercih olur. Ama laguna yerine latitude olsaydı o zaman daha adil bir karşılaştırma olabilirdi.
Bende astra var 2012 model. Ama bir arkadaşımda insignia var kullandım bir kaç kere. Opel sağlam arabadır. Yakıtı vardır, parçaları pahalıdır ama üzmez. Yol tutuşu olsun, güvenliği olsun gayet memnun edecektir. Yani ben açıkçası renaultla kıyaslanmasını saçma buldum. Lagunada iyi bir segment ama insignia açık ara öndedir.
Yani Tabi Güvenlik Kasa Kalitesi Olarak Opel Önde Çok İyi Opeller Zaten Ağır başlı olmasıyla Çok öne çıkıyor buda çok iyi bir şey Aracın Ağır oturaklı olması yolda güven verir Bizde Vectra C Kasa var 2004 Model Senin araçtan Insignia dan Daha önce çıkan araç Ama Çok sağlam Maşallah opel biliyor Bu işi Astr Kullanıyorum Demişken Insignia ile aralarında ne kadar fark var illa ki Vardır Segment ama Astra j Insignia aratiyor mu konfor olarak
Vectra da çok çok iyi arabadır. şu an çoğu arabayı siler süpürür yol tutuşu, konfor, güvenlik olsun vectra çok iyi araba. Aynen öyle opel daha üst araçlarla kıyaslanmalı bence yani. Ciddi anlamda her yönden iyi bir araç. Bendeki araç J değil H kasa. H ve J zaten bir kasa farklı yol tutuşu falan her şeyleri hemen hemen aynıdır. Ama insignia ile arasında illa fark vardır bence. Konfor, yol tutuşu, sağlamlığı falan fark eder muhakkak insignia daha iyidir. Gemi gibi bir araba zaten.
Tüh be ya Bende J kasa diye Sevindim 😄 J kasaları çok merak ediyorum Özellikle En Çok Beğendiğim kasalardan biri J kasaların hb kasaları çok Karizma sportif H lerin ayrı yeri var Tabi Astra H nasıl Konfor Yol tutuş iç genişlik
Bizim astra team var grup orada çok arkadaş var j kasa kullanan valla hepsi memnun neredeyse. Benim araç sedan. Yani genişlik iç konfor zaten çok çok iyi. Sürüş konforuna gelecek olursak biraz sert bir arabadır yani kasisleri falan hissettirir süspansyonu sert. Ama tabi buda yol tutuşuna etkisi var. Rahatlıkla 130-140 larda viraj alıyor araba. Biraz alt devirlerde hantaldır ama üst devirleri çok iyi. Yakıt biraz fazla benim aracım 1.6 benzinli. şu an 7.6-7.8 arası değişen bir tüketim oranı var. Ama onun yanında da tank gibi araba. Şu da var. Mesela bizim gruptan bir abi var. H kasadan J kasaya geçmiş. Tamam özellik farklı var, daha karizma duruyor falan ama kasa sağlamlığı olarak h kasa daha sağlam demişti.
Hmm Bende Aynı Durumu Yaşıyorum Senle Vectra C ye Bozuk çukurlu yol Demiyecen çünkü girince Pat küt Vuruyor Bizde Önce Renault 19 europa vardı tabi Vectra ile Kıyas etmiyorum Sadece süspansiyon deginecem Europa Çok daha bozuk yollarda araç Yaylanıyor Konfor odaklı süspansiyon Tabi buda Yol tutuş güvenlik eksi Güvenlik Daha önemli konfordsn bir araçta konfor belki olmayabilir ama güvenlik mutlaka olması gerek Opel de Süspansiyon Amortisör de güvenliğe önem veriyor peki sana soru Astra H mi Vectra C mi
Şimdi şöyle vectra c 2004 model benim kullandığım astra 2012 model. Aralarında illa ki teknolojik ve farklı değişiklikler var. O yüzden ben astra derim.
Ya Bende Buna Anlam Veremiyorum Laguna 3 Neden Tipsiz Bulunuyor ki 🙂 bence çokta Güzel karizma tasarımı tamam Çok aşırı Sportif değil Ama arka tasarım güzel Galiba en çok ön beğenilmiyor Peki tasarım geçelim Sürüş Bindin laguna,3 e
Yaa İşte o üzgün surat Olması Çok tatlı gösteriyor 💖 Bizde Vectra C Kasa Var Çok seviyorum Keratayi 😅😊 Vectra C Kasalarin da Arka tasarımı üzgün Bakıyor masum tatlı gösteriyor aracı o tasarım Talisman Doğru O Uzun Ama laguna D Segment içinde çok Güzel tasarım hatchback Sportif Hazır Demişken Bizim keratayi Vectra C Leri nasıl buluyorsun peki
Bu Bizim 2009 Yılından Beri Bindiğimiz Aile Aracı 😊 Maşallah O yıldan Bu Zamana Kadar öyle büyük sorunlar çıkarmadı Sadece Bi iki defa arıza Verdi Oda Beyin Arızası Vectra C lerde Maalesef Beyin Arızası Kronik mis Oda Neden baktım Opel Gitmiş motorun yanına takmış beyni Bu çok yanlış Ya insan gider motordan uzak yere Takar Motorla birleşik olur mu Tabi motor sarsıntı dan dolayı Beyinde zamanla bir müddet sonra arıza yapıyor İlkinde Arızayı Yakıt göstergesine ve yol bilgisayarı kilometre göstermedi Marş Basmadı bu sene ikinci arıza da Gaz Yemedi Bu Sıkıntı birtek Beyin Arıza yapmazsa iyi Yani öyle başka sorunu yok Yol tutuş olsun Konfor Çok İyi Senin Astra hangi kasa
Ahahaah valla bu kadar detaylı bilmiyorum arabaları. Hatchback benim de bi sıkıntım olmadı gerçi o konularla pek ben ilgilenmiyorum ama olsa bilirdim az çok :d
Bunlar Önemli Ama 😉😅 Kendi kullandığın Aracın problem kronik Sorunlar neler Bilip önce ona göre araç Almak doğru yoksa baş Ağrıtir kaç model senin Astra
En Güzeli fazla Hız iyi değil B*k getirir 😅 Yani Allah Korusun Kazaya Neden olur Bir araçta önemli olan Nedir Biliyor musun motorda Çekişi Yokuşlarda güçlü olacak Çok yüksek hız yapmasa da olur