Formula 1'de 2021 sezonu takvimine Türkiye yen, den dahil edildi. Grand Prix'si, 1-3 Ekim'de gerçekleştirilecek. F1 takviminde olan ama korona önlemleri nedeniyle iptal edilen Singapur Grand Prix'inin tarihi Türkiye'ye verilmiş olundu. Türkiye takvime alınıp çıkarılmıştı.
Evet, izleyeceğim. Formula'yı seviyorum.
Hayır, izlemeyeceğim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Formula 1 yeniden Türkiye'de! Tarihi belli oldu, izleyecek misiniz?
Herman tilke "bu pist tasarladığım en iyi pist" diyemese de o da kabul ediyor bu durumu diğer pistlerden almış olduğu ücretler dolayısıyla büyük ihtimalle ancak bu pist f1 tarihinde ilk 5 yer alabilecek bir pist. Virajlar, düzlükler, tepeye çıkış ve inişler kısaca her türden virajin olduğu muhteşem bir pist son zamanlarda pandemi dolayısıyla değerimiz arttı çünkü diğer ülkeler daha corona ile başa çıkamazken Türkiye ben bu yarışı yaparım dedi ve kısa sürede bir yarış düzenledi. Geçen sene düzenlenen yarış dünya genelinde yapilan oylama ile %33 oy alarak 2020 nin em iyi yarışı seçildi. F1 bu seneki yarıştan sonra kalıcı olarak bizi takvime alabilir. Bence mükemmel bir yarış daha geliyor.
Diktator tayyiban rejimini mesru gosterecek ve techiz edecek her girisim ikiyuzlu ABnin ve batinin Tcye bir kazigidir. Bunu yapan Bati yonetimlerini lanetliyorum. Izlemem ve cevremde de izlettirmem. O zaman Hizbullah, Hamas, Isid ve Oso grandprix i de olsun. Sivil darbeyi basarana iktidar, basaramayana terorist deniyorsa eger.
Evet abim sağ olsun sabahın 5 inde kalkıp F1 izlediğimizi biliyorum. . Şumi'ye hayran olup izlemeye başlamıştım zaten.. Ferrari takımındaydı. Sonra kaza geçirdi adamın hayatı söndü hala komada. Şu an pilot olarak Alonsoyu seviyorum. Çok hırslı ve iyi bir pilot. Her ne kadar şuanda tam performansına ulaşamasa da sıralama turlarında altıncı oldu, yedinci oldu.. Olsun yine de ben onu destekliyorum.
Mika Hakkinen - Schumacher döneminden bugüne kaçırmadan izliyorum. Geçen sene de gidecektik ama seyirci yasağı geldi. Umarım bu yıl seyircili olur da, canlı izleme şansımız olur bir kez daha.
O tarihte askerde olacağım. Yoksa Kurköye gider izlerdim. 11 yıl önce Mercedes Benz Türk de staj yaparken bana bilet vermişlerdi. O vıııınnnnnn sesi yok mu bildiğin adamı tahrik ediyor.
Arkadaş don değiştirir gibi karar mı değiştiriyorlar. Geçende verildi denildi, bir hafta geçmeden iptal oldu denildi. Şimdi tekrar verildi deniyor tuhaf.
@fossettte peki benden niye izin alınmadı bu konuda ben onlara gösteririm günlerini o kadar dedim formula 1 i belgrad ormanında yapın diye dinlemiyolar