Honda firması model yelpazesine yeni oyuncağı ekledi Type r Pro serisini nasıl buldunuz?
Güzel
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Honda civic yeni kasası çok kötü oldu bence ön tasarım idare eder ama arka tasarımı batırdılar sağolsun Honda tasarımcıları. Bu HB olan typer kasa için de aynısı düşünüyorum ön tasarım iyi de arka olmamış.
Kötü değil bence kanka çok çekici değişiklik olmuş her anlamda havalı duruyo 😀
Efsane hatta bence yaptiklari en iyi kasa diye dusunuyorum, fakat ulkemizdeki fiyatina alinacak cok cok daha iyi arabalar var
Kanka bundan daha iyi Honda arabalar da var 😀
Onlar da Türkiye ye gonderilmiyo 😀
Yok tabi var ben typ r olarak dedim yoksa ust segmentler var
Type r olarak ta bundan iyisi yok Türkiye de kanka çünkü bu makine Hibri VTEC Turbo şeklinde gelecek bu kez düz VTEC Turbo değil üstelik en az 1.500 den satack bunu Türkiye de gör bak 😀
Evet cidden en iyisi kasa olarak motor olarak bunu yapmasi gerekiyordu rakiplerinin gerisinde kaliyordu yoksa. Ama fiyat olarak bizim ulkede satmayacagi kesin cok sınırlı olur cunki her ihtiyaci karsilamior bizde her ihtiyaci karsilayan araclar lazim ulke insanimiz mantigi olarak. 1.5 vereceksem hem aile hem spor hem konfor olacak performance olarak tabi bukadar olamaz ama audi candır.
Aynen canavar makine her anlamda dediğin gibi sınırlı sayıda üretilir kanka bu araç ama Abd de çok satiyo bu seri Abd Kanada da Honda resmen atak yapiyo ama bizde Aile arabası daha ön planda olduğu için sadece hız tutkunları dışında ya da hastaları dışında alan olmaz 😀
Ya hiz tutkusu bende var ama almam yani eski kasa olabilir ama o paraya porshce bentley masserati aston martin gibi araclar var
Honda nın piyasası var parçaları sağlam olur arıza vermez hatta Honda saydığın markalar dan daha sağlam bilgin olsun 😀
Aston Martin McLaren Honda ile çalıştı parça konusunda ama Honda kadar başarılı olamadılar daha geçen de İtalya da Formula 1 yarışını diğer Rakiplerine göre en önde kapattı firma 😀
Yapma hepsini gectim bentley diyorum, yanina bile yaklasamaz typ r
Konfor da iyi olabilir Bentley ama piyasası yok güç konusunda geride mekanik anlamda aynı dayanıklılığı veremez kanka şimdi gerçekçi olalım özelikle motor aksamı konusunda kapişamaz bile Honda dünyanın en büyük motor üreticisi motorsiklet haricinde 😀
Bentley sadece komforda degil her acidan ustun bir arac. Hiz desen hız yol tutus komfor spor makam herseyi barindiran bir araba. piyasasi yok dedigin aracin bir elitligi bir kalitesi var durusu yeter simdi sen gercekci ol yanyana koyalim bentley ve honda, cidden gidip hondaya mi binersin
Honda NSX varsa altımda tabi NSX se binerim 2 ye katlar çünkü her anlamda denemesi bedava 😀
Fiyat sınıfında kıyaslamada da NSX pahalı hemde sağlam Kayıtlar bile Honda nın ne kadar sağlam olduğunu yazıyo önlerde yani bunu ben demiyom 😀
Biz 1.5 milyon ile konustuk ama 😅 sen bana 5milyonluk araba soyluyosun 5 milyon ne olirsa olsun hondaya verilmez isin icine yeni kasa ferrariler lamborghiniler girer
Türkiye de öyle Ferrari Lamborghini takıntısı var git Abd Kanada gibi lüks gelişmiş ülkelere Honda NSX Acura NSX ci herkes o arabalar Türkiye ye gelse 10 milyona satar gelse de alamazlar Ferrari Lamborghini aldıkları gibi bilmediğin çok şey var 😀 senin reis
Honda NSX Ferrari den Lamborghini den pahalı güçlü ve sağlam 🙂😀
Ne olursa olsun bir yanda nsx bir yanda ferrari portofino yapma ama 😉
Bizimkiler anca bu makineyi rüyasında görür 😀
Güzel
Yakıyo makine 😀🔥
Cevap
2Cevap
Konsept bu hondanın resmi çizimi değil
Seri üretime girecek model işte onu diyom birader 😀
Boş atma iyi bak. yeni nesil Type R ile ilgili söylentilere bakarsak aracın artık hibrit bir motor sistemine sahip olacağı söyleniyor. Bu hibrit motorun 2 adet elektrik motoru ile 2.0 litrelik turbo benzinli bir motoru kombine edeceği belirtiliyor. Bu sayede 400 beygir civarında güç üreteceği söylenen araçta, manuel şanzımanın korunacağı da söylenenler arasında. Tabii bunların tümü şimdilik birer söylenti.
efsane bence
Bence de ateş 🔥😀
Güzel bence
Ne kadar dan gider 😀
Şu anda Civic Type R 2.0L VTEC Turbo Benzin için Honda Türkiye 2020 fiyatı 662.800 TL. Yeni model geldiğinde kur’dan dolayı 700,000 TL’i geçer bence.
Fiyat listesi: cdn2.honda.com.tr/.../Gii2KTtm4h1617290524908.pdf
Yeni Civic Type r de en az 1.500 eder 2020 si 750 civarında iken 😀
Sahibinden de FK8 gördüm 2018 model 600 bin 😀
Fiyatı çok yüksek olursa Honda satışa sunacağını zannetmiyorum. Doğuş Volkswagen’nin yaptığı gibi, 2021 Golf GTİ ve R vergilerden dolayı Türkiye için çok uçuk fiyat oldu ondan Türkiye’de satışa sunulmadı.
Ama sahibiden’de 2020 Sıfır Type R 650 bin TL.
www.sahibinden.com/.../detay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?