japon arabalari hic estetik ruhsuz ve bana hitap eden arabalar olmadi bu civic de ayn seyler hissettirfi ama Turkiye de uretildigini biliyorum o yuzden tek sevinecegim yonu bu...
Fiyatlarına baktım. Biz evimizi satsak böyle bir araba alamayız. Sıfırını da alamayız bunun 2. elini de alamayız. Bir de AKP’nin kendini övdüğü bir başka şey de bizden önceki yıllarda araba almak lükstü, araba almak hayaldi diyorlardı. Koydukları ÖTV ile birlikte arabanın bedeli kadar devlete vergi ödüyorsun. Hem de Türkiye’de üretilen arabalar için. Yarrrrrak kafalı halkın daha aklı başına gelmedi. Bu arabanın Avrupada, Almanyada, Amerikadaki değeri 300-400-500 bin dolarlarda eurolarda değildir. Ama bizde 290-300-400-500 bin TL’lerde seyretiyor. Böyle milletin aklını silkeyim ben.
O özel tüketim vergisi güya GÖLCÜK depreminden sonra orayı kalkındırmak için alınıyordu. Son 10 senede kaç tane deprem oldu. Van’da Elazığ’da, Bingöl’de en son İzmir’de o ÖTV deprem için kullanıldı mı? Hayır. Ölen ölmeye devam etti. Köpek gibi sahibinize biat etmeye devam edin. Elime bir megafon verilse tüm Türkiye duysaydı beni bunları söylemek isterdim. Ben halka küfür ediyorum bu arada yönetenlere değil. Yönetenlere bunları yapma yetkisi veren bu halk.