Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendimden örnek vermem gerekirse genel olarak erkeklerin en değer verdiği şeylerden biri Arabasıdır ki bu benim kırmızı çizgimdir
kızlar ve erkekler o an yaptığı şeyi story atar kızlar genelde gezer, yemek yapar, arkadaşı ile resim çekilir gibi.
Erkekler Araba sürer, gezer, yaptığı işi story olarak atar.
Yani tavlama adına yapılan bir iş değil elbette öyle bir şey içinde yapan vardır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Stpry'lerenkoymak itici durabilir, evet. Ama araba kullanan erkek ilgi çeker. Araba, pratik açıdan "hareket alanı geniş erkek" demek, aynı zamanda kadına da konfor sağlayan bir durum. Uzjn boy, üniforma, kas kğtlesi, köşeli çene, para sahibi gibi bir çok "güç sembolü" gereçlerden biri araba.
Arab story'sine değil, ama arabalı erkeğe düşme ihtmialiniz, arabasızdan daha yüksek.
Önemli not: Araba kullanmayı bilmem, arabam yok, olmayacak da. Ama cinsel seçilimle ilgili davranış biliminin gerçeklerine mızmızlanmanın anlamı yoktur değşl mi?02 Yorumla- +1 yıl
Artık herkes araba kullanabiliyor herhangi bir artısı yok bunun için, ilgi çekmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmıyorum ama milyon tane arabası olmayan erkekle olmaz diyen kız gördüm :D Arabanız var diye düşmeyiz ama bizi otobüsle mi götüreceksin dersiniz. Parayla bizi etkileyemez dersiniz ama Parası olmayan erkekte ilişkiye hiç bulaşmasın dersiniz.. Çok tezat çok tuhaf.. Ya sen Uzayda yaşıyorsun ya ben :) Neyse lafım kesinlikle şahsına değil genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de sana veya başka kızlara atmıyor, gerçekten istediği için atıyordur. Dünya kadınların etrafında dönmüyor. Ayrıca kadınların artık %80lik bir kesimi maddiyattan etkileniyor, o yüzden eğer bu amaçla bile yapıyorsa bence doğru yolda bile olabilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
59Cevap
Milleti bilmem ama kızlar gram umrumda olmaz bazı arabalar vardır bütün kızlardan daha güzel bence, araba aşıkları anlar. Senin dediğin niyetle atan da vardır illaki ki ama benim gibi araba aşığı olduğu için atıyor çoğu kızları etkilemek için araba atma fikri anca çocuklarda olur ya da kekolarda :) .
10 Yorumla
+1 yılBütün kızları etkileyebileceklerini düşünmüyorlar sadece bazı kızları etkileyebileceklerini düşünüyorlar. Bu konuda da haklılar, arabası var diye yazacak bir sürü kız var bütün kızlar kalbi güzel olsun, karakteri düzgün olsun demiyor bazılarının tek derdi para ve statü.
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah uzak eylesin onları :D
+1 yılBunu yapan erkeklerde zaten olgunluk seviyesi yok. Bunu yapan sevgiden, duygudan, incelik ve ruhtan eksik olup parası ve varlığı ile insanları etkilemeye çalıştığını düşünen bir grup beyin israfı diyorum. Bu tarz insanların hiç bir zaman duygu yüklü bir ilişkisi olamaz zaten. Burada ilişkiden çok mal varlığı, maddeler ve saçma sapan eylemler ön plandadır. Avını alana kadar bunu sürdürür sonra yeni sulara yelken açar böyle bir döngü haline girer. Gerçekten geldiğimiz nokta içler acısı duygu kavramı yok olmuş her şey para ve türevleri şeyler üstünden dönüyor.. mantıklı , duygusal, ve hislerimize karşılık verecek doğru bir insanı bulmak artık çok zor.
20 Yorumla- Arabalar konusunda 546 cevap paylaştı.
u +1 yılStory atabilecek her hangi bir uygulama kullanmıyorum kafam rahat :D
24 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli o zaman :D
- +1 yıl
Ama bi tofaşla yan yan viraja girerken vu tu tu tu tu snap atmak isterdim :D
Soran+1 yılGüngören merkez mi yoksa..
- +1 yıl
Kanada Toronto
+1 yılBunu kadınlar da yapıyor sadece erkeklere itelemeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılben hiç kadınlarda 5-10 tane story atan görmedim aynı gün araba sürerken.
- +1 yıl
Denk gelmemişsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtkileyebilecek başka bir yeteneği ya da vasfı olmadığından belki bir umut deniyorlar işte. Yazık umut fakirin ekmeği. 😃
21 Yorumla
Soran+1 yılahahah evet.
Atabilir yani araba onun story onun telefon onun akil onun.
Kizin yaptigida garip bunu paylasacagina adami takibi birak.10 YorumlaHaha vallah cok Güldüm 😉😉😉bize de hayırlı olsun demek düşüyor kazasız belasız kullanmayı Allah nasip etsin
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D bence de komik
+1 yılOfff cidden bir bitmediler resmen korona gibiler...
10 Yorumla10 tane story abartmış, çoğunluk kadınlar arabaya düşüyor k bakmayın. 😃
10 Yorumla
+1 yılHayır ben galericiyim. Mecbur reklam ve araçlarımın tanıtımı için araçlarımın paylaşımını yapmak zorundayım. Yoksa düşseniz bana ne düşmeseniz bana ne ben ekmek davasındayım.
00 Yorumla
+1 yılBen araba aldım gic foto çekip atmadım sonea 2. Arabama aldım onu da 4-5 ay sonra çekip attım arabaya resmine
Millet hava atma amacı daha arabanla pazarlık edilirken atmaya başlıyorlar 😂00 Yorumla
+1 yılArabaya düşmüyorsunuz onu anladık ama çevremde arabası olanlar ile daha samimi oluyorsunuz özellikle kapıdan da alıyorsa sizi kendimden biliyorum arabam ve param varken daha ön plana alınıyordum
00 Yorumla
+1 yılYani atılır tabi ama günde 10 15 tane değil be kardeşim görgüsüz müsün
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :D
+1 yılDusmeyiz deyip ye markasına göre binilecek araba seçenler de sizsiniz. yani bu Clio binmem ama şu Audi ona binrim gibi
19 Yorumla- +1 yıl
Kendime alıyorsam tabi seçeceğim
- +1 yıl
Ne dediğimi pekte güzel anladın ama işine gelmiyor dimi 😃
- +1 yıl
Bu arada erkekler araba ile resim atar kızlar da ya dudağı ya da poposuyla resim atar
- +1 yıl
Yoo ben kendime araba alırken tabikide seçeceğim ancak sevgili olacağım adamın arabasına mı bakacağım
- +1 yıl
Ugcgjgcgjc az önce erkek olduğumu öğrendim
- +1 yıl
Ne güzel saf rolü oynuyorsunuz yaa 😂 , aldığın arabadan bahsetmiyorum kızların bindiği arabadan bahsediyorum
- +1 yıl
Bu kadar saçma bi düşünce görmedim
- +1 yıl
Şansımı seveyim bir erkeğe mi yorum attrim 😂😂
- +1 yıl
Guxgufcjg
+1 yılKadınların %99u paraya tapar. Show yapmayın o yüzden
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen paraya tapıyorum
Ben arabaya düşüyorum. Mesleğe başlarsam inş ilk işim araba almak olacak inş yarab inş.
20 Yorumla
+1 yılBide şey var spor salonuna gidip oradan fotoğraf çektirip profil yapıp cool olduğunu sanmak...
22 Yorumla- +1 yıl
😁😁 Fizik varki atıyorlar 😁
- +1 yıl
Herkeste var önemli olan kullabilmek ve görgüsüzlük yapmamak
+1 yılEvlilik masraflarını görünce Vazgeçip kendine o parayla araba alanlar var erkeğin araba aşkı başkadır sadece kız düşürmek için değildir o :D hemen herşeyide üstünüze alının hemennn 🤪🤪🤪
20 YorumlaSizin için yaptığımızı kim söylüyor narsist kezban. Sen instada a. m g. ö. t. m. eme açan kendi hem cinslerini eleştir önce
00 Yorumlaİstanbul trafiğinde araba bile işkence aracı oluyor hele cuma günleri araçlı story atmadığım için alınmıyorum ama yapanlar var
00 Yorumla
+1 yılHadi bir lamborghini atsın düşmeyen kız var mı bakam tofaşa hallenen kızlar var sdghsadgh tabi çoğunluğu mal :D
00 Yorumla
+1 yılacayip itici geliyor bana araba markasi bilmem😂hele bi arabalaryka hava atmaya calisiyorlar ya direk derim arabana tav almiyorum canim👅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbeni etkiliyorlar fakir olanla işim olmaz arabasi olcak tabiki ben o kadar hazirlaniniym o beni toplu taşimaya bindirsin olucak iş degil
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpahali
Cevap sahibi+1 yılhahahaha canım beni daha fakir bir erkek istemedii kii🤣🤣taliplerim kapıda evet dememi bekliyorlar ama yanliş anlaşilmasn görücü üsulu olanlar fabrikasi evi arbasi olan kişiyi bile bekletiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılboş yapma gay
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler araba hastasıdır siz düşün diye yapmıyorlar tabi etkilemek isterler bakma o zaman çok takıyorsan storylerine niye bakıyorsunz ki insanlar özgür istediklerimi atarlar
11 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yaaa aradığım yorum. Teşekkürler hanımefendi
Arabasız erkekle dalga geçmeyi bilirler ama. ''Iyy, kızlar buluştuk arabası yokmuş, beni otobüse bindirdi.'' haha.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru düşünüyorlar BMW araba görünce kızlar kendinden geçiyor?
Çoğu kız yan koltukta oturuyor bu devirde sorduğun soru mu şimdi12 Yorumla
Soran+1 yılOnların tek derdi gösteriş.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta kızlar etkileniyor mu etkileniyor boş yapma
+1 yıl10-15 tane fazla ama arada atılması normal ve kızların etkilendiğini dusunuyorum cogu sefer denk geldim kızların audi mercedes görünce göz bebeklerinin büyüdüğüne
10 Yorumla
+1 yılTweet için konuşuyorum; düşüyorsunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme yapmayalım.
Kadınların kabullenmediği gerçeklerden biri bu düşüyorsunuz bal gibi de düşüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAdam arabasını seviyordur erkeklerin kadından daha çok değer gösterdiği bir şey varsa arabasıdır ya da motorudur 🧜🏼♂️
00 Yorumla
+1 yılE ben araba aldıydım karı kız dusurcem dıye tuh bosa aldık 😀
00 Yorumla
+1 yılBende ara sıra yolu felan paylaştığım oluyor, ayda 1-2 kez felan. Bilemedim şimdi ne desem
00 Yorumla
+1 yılBazıları arabaya aşık. Sevgilisi gibi düşün. Hani sevgilisi ile foto çektiriyor gibi 😂😂😂
00 YorumlaBelki keyfine yapıyordur? Herşeyi illa birine göstermek mi gerekli?
00 Yorumla
+1 yılNargile cafede story atmış.. Offf düştümm
Hayır, bu hoşuma gitmiyor.00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılAtmaları normal. Bir araba içinde video paylaştık diye ne zaman geziyoruz yazan süt dilimleri çoktu.
00 YorumlaDüşenler varmış ki böyle bir algı ortaya çıkmış bence.
Ben üzülüyorum00 Yorumla
+1 yılEvet öyle sanıyorlar çünkü kadınların ilgisini pahalı arabalara sahip olan erkekler çekiyor
00 Yorumla
+1 yılBizim jipimiz var babadan zenginin ağa öyle kötü arbalara dusmeyiz hadi nas nas
00 YorumlaArabaya düşen kızlar düşmeyenlerden çok daha fazla ne yazık ki.
00 Yorumla
+1 yılporche alıp sokakta gezcem düşüyor musunuz bakalım :)
00 Yorumla
+1 yılBaya baya düşüyorsunuz😂 çoğunluk kisminiz
12 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok bence..
- +1 yıl
Bence öyle 😊👍
+1 yılarabaya düşeniniz de çok ama bu bir gerçek
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi de 10-15 story atmak nedir günde :D
- +1 yıl
o da bizim görgüsüzlüğümüz tabi :D bizim derken erkekler olarak diyorum yoksa arabam yok :D
Erkeklerin her yaptığı seyi kızları etkilemek olarak görmeyin yahu..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden kızlar üstüne alınıyor ki çok mu meraklısınız o erkeğe. Burdan bile belli hemen arabaya düştüğünüz
01 YorumlaYani tek derdi kız düşürmek değil-dir belkide
Sevincini paylaşıyordur00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugüne kadar hiç araba storysi atmadım ama kızların lüKS arabalara düştüğü gerçeğini değiştirmez
10 Yorumla
+1 yılnaapsın aamcağız... arabası olmadan hiç bir şey kendisi.
00 YorumlaKızlar etkileniyor onu biliyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet, etkileniyorsunuz biliyorum. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabam yok story atanıda sevemem ama düşeni çok gördüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkilediğini zannetmiyor. Çoğu kız para meslek için erkeklerle
00 Yorumla
+1 yılSen makyajı erkek için yapmıyorum diyorsan o da arabasını sen düş diye paylaşmıyor..
30 YorumlaFarklı arabalar ama sağ koltuk hep aynı sus kopekleri aynaaaaaaan
00 Yorumla
+1 yılKızlar neden herşeyi kendinize bağlıyorsunuz hoşumuza gidiyor atıyoruz sizinle alakası yok yani kapiş 😄
00 YorumlaBizde saçımızı yeni yaptırınca bin tane story atıyoruz bence onlar da buna düşmüyorlardır. Düşüyor musunuz erkekler?
00 Yorumla
+1 yılSiz inkar etseniz de sırf arabası var diye gerçekten düşen kızlar var. Siz değilsiniz diye kimse değil anlamına gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılArabayla bende atıyorum ama kızların telefonun yüzüne koyup durum atmasından ya da kahve bardağını koyup atmasından daha iyidir
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt