Evet galerici değilse ve devamlı atıyorsa çok görmemiş vibeı veriyor d

Evet galerici değilse ve devamlı atıyorsa çok görmemiş vibeı veriyor d

Bazen yollarda geçiyor zamanım story attığım oluyor ama böyle arabanın göründüğü değil yolun göründüğü storyler bunun gibi araba markası görünecek şekilde atanlar bence gösteriş için yapıyor. Biraz boş insan havası verir
Bmw aracim var. Ayda 1 atarım. Ama benim olayım çok farklı. Bunu anlatması çok uzun hikaye. Ben dibi görmüştüm. Bazı akrabalarım o kalkamaz dediler. Ben onların gözüne sokuyorum. Beni sessizce takip ediyorlar. 2025 te maserati yi alınca da onlara özel video yapacağım. Kısacası benim hedef kitlem belli. 60 tan fazla ülkeye gittim. Çoğunda resim bile çekilmedim 😀 anı yaşamayı severim çünkü. Ve dediğim gibi akrabalarıma olan nefretim galiba hiç geçmicek. O zorlu günlerde kanserden babamı kaybettim. Baş sağlığı bile dilemediler. Babam için bütün paramı harcadım. 2022 böyle geçti Kısacası. 2022 kabusum. 2023 diriliş. 2024 şahlanma. 2025 te piyasanın içinden geçicem...
devamlı atıyorsa evet görmemiş vibe verebiliyor benim arkadaş var 140 fotosunun 100u passat :D bence kızların sürekli aynı pozu vermesini anlamıyorum onlarca selfie var hepsi kırmızı ruj topuz saç sol profil beyaz kazak kırmızı ruj topuz saç sol profil beyaz kazak kırmızı ruj topuz saç sol profil beyaz kazak :D
Hemde nasıl. Hemde nasıl. Bir de sadece direksiyon görünüyor. Bari arabanın tam resmini koyun sizde rahatlayın bizde rahatlayalım. Ama size daha kötüsünü söyleyeyim. Hazır mısınız? Biosuna araba plakasını yazanlar var instagramda. Ve evet şaka değil
Cevap
27Cevap
Ben bulmuyorum kim ne atarsa atsın, ama şu yediklerini içtiklerini paylaşanlara çok tepkiliyim göz hakkı denen bir şey var
Premium ve lüks araba paylaşanlar bana itici geliyor.
Erkeğine ve attığı storye göre değişir bu kiminde çok iğreti gösteriş gibi dururken kiminde sadece hobi için yaptığı belli oluyor.
Evet ince çizgi ama sorudan kastım gösterme amaçlılar
Evet ya kiralık ya çalıştığı yerin ya da babalarının
Dünyanın en lüks araçlarını kullanıyorum. Sosyal medyada 1 tane fotoğrafım yok araçlarımla. Sonradan görme onların hepsi
Gerçekten öyle babamda bu sektörde türkiyenin en lüks arabalarınada bindik rn alt seviye olanlarada ama hiç birini paylaşmadı
Böyle güzel manzaralı bir yoldan geçiyorsa atsınlar da dümdüz dar sokaklardan geçerken çekip atılması evet bayağı itici geliyor bana.
Yani görmemişin bir arabası olmuş. :)
Koparıp durmuş hesabı. :)
Ara sıra olur ama bazılarında hesap çocuğunmu arabanınmı belli değil öyleleri mide bulandırıyor
Evet hiç sevmiyorum benim galerici arkadaşım var o adamın atması gerekirken o bile atmıyor yani sadece araba ilanı ticari olarak bence çok gereksiz
İlan koymak normal ticarette büyük kolaylık
Kadıblar frikik verip store atınca sorun olmuyorsa emekle kazanılmış aracını store atınca mı sorun oluyor?
Dayı bu soru kadınlara kurulma sorusu değil
Sen ne demek istediğimi anlamadın galiba senin beynin bir tek o şeylere çalışıyor sanırım
maalesef birkaç tane kişi vardı listemde dayanamadım kaldırdım. Ancak arabamla sevebilirsiniz beni itemi başlı başına görgüsüzlük, hırtoluk ve ayılık
Araba bir yerden bir yere gitmek için araçtır, makinedir. Daha ötesi anlam yüklemek, paylaşmak görgüsüzlüktür.
Araba storysi atan erkeği değilde, devamlı arabasının logosunu göstermeye çalışan erkeği itici bulurum genelde.
Galerici olmayip her zaman farkli araba ile atiyorsa?
O zaman fakir vibeı verir
Ya kiralıyor va milletten alıyordur otomotiw sektöründe değilse
Dayı anlamamakta ne ısrar ediyorsan sektörde değilse zaten 1 yılda 3 tane satabilir dolayısıyla hergün farklı olamaz işletmeye bağlı olması şart
Elleri güzelse itici gelmiyor 😂
Damarlı ve manikürlüyse evet dndm
Araba ve yemek storylerinin hepsi itici geliyor cinsiyet farketmeksizin
Arada atılması hayır, her gün her saat profilin her yeri araba olacak şekildeyse kesinlikle evet
Bencede itici ama isteyen istediğini story atar beni ilgilendirmez.
Hayır bende atıyorum hosuna gitmeyen engeller bakmaz
Ya peki arabası olmayıp sanki arabayı kendisi sürüyor gibi başkasının storysini atanlara ne demeli 😅😅😅
20 yaşındaki arabayı kullanıyorum. Onu birçok kez attım. Onun da mı görmemişliği olur 20 yaşında eski püskü araba ile neyin tribine giricem
Hoşuma gidiyor atıyorum bu kadar basit
Araba, motor, kahve vs storylerini izlemek istemiyorum
Ara ara atılır ama sık sık atıyorsa saçma
Motor olacak motor.
Anlamadım
Araba değil motosiklet.
Altında bmw varsa bulmam
Neden djfö
Hoşlanırım
Erkekler düşüyorsa bende arıyım kızımla fjdld
Atıyım*
Düşer tabi bmw ye hiçbir erkek karşı koyamaz 😁