gereksiz bir şey.. ben üniversitedeyken sol kulağıma bir küpe taktım diye yer yerinden oynadı , şimdi tartışılan şeylere bak.. yarın sırada ruj var diye korkuyorum diyeceğim, gothic ve emolar ruj da sürüyor.. yakışmıyor erkeğe bence.. tamam belki kadın manikürü gibi değil bu örnekler ama , iyice serseri gibi.. dövmeler piercingler küpeler lensler, saçını boyayanlar, yok ojeler yahu milletin bedeninde boş yer kalmayacak yakında.. iyice abartıyor insanlar bu tip şeyleri.. aslında bu çalışmalar uzun zamandır yapılıyordu.. ticari sektörler erkek müşterilerden de para kazanmak için çok çalışmasını yaptılar.. ve başardıklarını görüyoruz.. bunların tümü sadece para içindir. kozmetikte yüz milyarlarca dolar para dönüyor.. ve dev şirketler bir o kadarını daha istiyor.. neden erkeklere de makyaj ve manikür malzemesi satmayalım? olay tamamen bu.. çağdaşlık trend falan değil hepsi hikaye.. amerikan kapitalizmi.. bu kadar.
Ya bi kere erkeklerin oje sürmesi kadınlara hakarettir. Kadınların o eşşsiz elleri ve ayaklarından başka bir şey taşıyamaz o ojeleri. Herkes haddini bilsin.
Mide bulandırıcı, tiksindirici. Hayatımda gördüğüm iğrençlikler listesine anında girdi. Bunlara erkek derken neyi kıstas alıyorsunuz? Bir tek organları var diye şimdi bunlar erkek mi oldu. Cidden istifra edesim geldi..
evet hanımefendi itici diyemem ama yakışmıyor bir erkeğe oje sürmek çünkü bu ürün kadınların en özel aksesuarlarından birisidir ve sadece bayanlara yakışıyor
İtici bulmuyorum ama gerek de yok yani böyle şeylere. Nail Art'ı bile saçma buluyorum. Benim için ellerin temiz ve bakımlı olması daha önemli. Yapmak isteyen yapsın tabii tercihlere saygım var.
Ay moda olsun diye bilemem yakışmıyor bence fakat benim gibi hisleri olan birisi sürebilir, üstelik ben bile dışarıda sürmüyorum ya evin içinde deniyorum böyle süslenme makyaj olaylarını 💃🏻💅
Bu tarz olayları neden normalleştirdiğinizi sorabilir miyim? Hem dini açıdan hem erkek ve kadın açısından bu şeyler bana asla normal gelmiyor erkek ve kadın diye ayrılmamızın belli nedenleri var sanıyordum?
Yok bana ters bir erkeğin oje sürmesi. oje en çok kadınlara yakışır. Bence bir erkeğin kullanmaması gerekir. eller bakımlı ve temiz olmalı bir erkekte 😊