Ne anlıyorsunuz ellerinizle direksiyonu çekip paylaşınca
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arabalar konusunda 491 cevap paylaştı. Ben meraklı değilim benim en fazla bir akülü sandalye arabam var o kadar, sürücü kursları daha engelliler için tertibatlı araba bulundurmuyor yani ehliyetim yok olmuyor da
02 Yorumla- 1 yıl
Yerim seni ya
En İyi Cevaplar
1 yılErkeklerin araba hikayesi paylaşmayı sevmesi birkaç farklı nedenle açıklanabilir:
Statü Gösterisi: Arabalar genellikle güç, statü ve başarı simgeleri olarak kabul edilir. Bir erkek, sahip olduğu arabanın markası veya modeliyle kendini ifade etmek isteyebilir.
İlgi Alanı: Arabalar birçok erkek için bir hobi veya tutku olabilir. Bu nedenle, bu ilgi alanını sosyal medyada paylaşmak, bu konudaki bilgilerini veya ilgisini göstermek isteyebilirler.
Toplumsal Kabul: Araba paylaşımları, sosyal çevrede kabul görmek veya benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmak için de yapılabilir.
Dikkat Çekme: Bazı erkekler, karşı cinsin dikkatini çekmek veya sosyal medyada ilgi görmek için araba fotoğrafları paylaşabili00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAraba almak ne kadar zor biliyorsun dimi adam alabiliyorsa bunun hikayesini atar. Aynı kızların baba anne ya da manita parasıyla tatile gittikleri yerleri hikaye olarak atmaları gibi.. aradaki fark erkek parayı kendi parasıyla alır kızlar tatile gidecek parayı nasıl bulur artık muamma
06 Yorumla- 1 yıl
Herkesi bir tutma kardesim
Cevap sahibi1 yılHerkesi bir tutarım çünkü herkes bir karşim
- 1 yıl
Tamamdır sende araba storysi atıp kız düşürmeyi planlayan ama bk tipiyle beceremeyen ergenlerle birsin o zaman
- 1 yıl
Alıyorsa atar mı?
Zoru başardım benim araba bu diye mi?
Haha bu nasıl görmemişlik?
Kendi paramla araba aldım bi kere bile paylaşmadım. Arkadaşlarım benim olduğunu bilmiyor bile.
Gösteriş her yerde gösteriştir
Cevap sahibi1 yıl@YaBirNickideKabulEt kendi paranla almamışsındır tokmakçın almıştır utancından paylaşmamışsındır
- 1 yıl
Hahaha aynen aynen
Gösteriş meraklısı sonradan görme babasının aracında gezerken story atıyor ve aklınca kız düşüreceğini zannediyor :D yola bakmak yerine story attığı için yolun sonunda düşen tek şey arabanın ön tamponu ve babasının yüzüne atacağı yumruk oluyor :D :D :D
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Araba tutkusu erkekler için genellikle bir özgürlük ve hız ifadesidir. Direksiyonda olmak, kontrol ve güç hissi verir. İlgilerini ve yeteneklerini paylaşmak isteyenler için sosyal medyada bu anları göstermek doğal. Ben de arabamla yaptığım uzun yolculuklarda mükemmel müziklerle bu hissi yaşıyorum.
Kendine güven ve heyecan dolu olduklarında, bu duyguları paylaşmak istiyorlar. Emniyetli sürüşlerle keyif alsınlar yeter! 🚗✨31 Yorumla- 1 yıl
Sen başkasın yaa zaten bir tek sen anlıyorsun bizi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
97Cevap
- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar etkilenecek güya ondan
00 Yorumla Ben meraklı değilim, hiç yapmadım.
Ama sanırım erkeklerin zenginlik göstergesi şeyleri paylaşmalarıyla kadınların güzelliğini göstermeye çalışması aynı sebepten.Erkek güçtür, güç unsurlarını gösterir, kadına gelecek vaad edebileceğini ispatlar,
Kadın da doğum yapabilecek kadar sağlıklı olduğunu göstermek için vücudunu paylarşır.
Tabi insanlar bu yazdıklarımı bilinçli olarak yapmıyorlar, yani kadın ben bel kalça oranımı göstereyim de sağlıklı doğum yapabileceğim anlaşılsın diye düşünmüyor, ya da erkek ben gücümü göstereyim de kadınlar benimle bir gelecek kurabileceklerini bilsinler diye düşünerek hareket etmiyor, tamamen içgüdüsel davranışlar.Her kadının ve her erkeğin aynı olmadığını da unutmayalım.
30 Yorumla
1 yılAv avcı iletişimi.
Erkek ava çıkar av için bir basamak. Avcı kadınlarda buna düşer. Ava giden de avlanır genelde hikayenin sonunda.
Ben sadece erkek şoförlüğünü yapsın diye hoşlanıyor gibi yapan kadınlar gördüm.😃
30 Yorumla
1 yılAslında merak değilde bi erkeğin paylaşabileceği story sayısı çok azdır gezdiği yer manzara yediği içtiği ve arabasıyla attığı story o yüzden bunu da çok görmeyin bize :) şunu da unutmamak lazım ki sevgilisinden ya da flörtünden ayrılan kazık yiyen her erkek daha fazla değer verir arabasına bi zamandan sonra zaten hayatımızın merkezine koyuyoruz arabamızı bizi bir tek onun anladığını bi tek onun bize değer verdiğini düşünüyoruz bizi bu hale getirenler utansınnnn
00 YorumlaŞahsen ben de çözemedim ama bu durumu sosyolojik ve psikolojik ele aldığımda şu sorun ortaya çıkıyor hayatta ki tek başarısı araba sahibi olmak onu da kendi emeği ile çok çok az olsa da çoğu ya babadan alıyor arabayı ya günlük kiralıyor veya arkadaşından alıp sosyal medyaya hikaye atıyor hepsi bu
#Hükümdar00 Yorumla
1 yılBenim de arabam var ama hiç o şekilde gösterme gereği duymuyorum. Hatta servet avcısı insanlardan uzak durmak için özellikle atılmaması gerekiyor bence. Bunlar ise tam tersi kendilerinin olmayan arabalarda bile talep görmek için story atıyorlar
00 Yorumla
1 yılbelediye otobüsüyle git gel yapan fakir kızlar yorumlarda ağlamışlar. Araba kullanmak özgürlük kızlar nasıl makyajını kıyafetini giyimini paylaşmaktan zevk duyuyorsa bende arabamla gezerken veya onu yıkarken paylaşma zevkine giriyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
Kimseyi fakir diye aşağılamamak lazım bence sadece etkilenmediğimizi belirtiyoruz millete böyle deyip de kendini küçük duruma düşürme
- 1 yıl
etkilenin diye atmıyoruz
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç resim çekip atmıyorum, biryerlere İnternette izim yok.
https://youtu.be/lIBBu4hTmMY?feature=shared
Kimlik hırsızlığı vs yok teknoloji geliştikçe insanlar sizin istemediğiniz bir suçu sizin üzerinize atabilir hale geldi.
2014 te silmiştim bütün hesapları bir daha bi yere atmadım. Atmayı bırak çekmiyorum bile kendi resmimi galeride bile yok.00 Yorumla
1 yılBana tuhaf gelmiyor açıkça takmıyorumda her insanın hobisi ya da bir şeye düşkünlüğü farklıdir ayrımcılıkta yapmam ( biz kızlar ne kadar aynada poz verip çekiyorsak onlarda arabada çok yadırganacak bir durum değil) 🙂
10 Yorumla
1 yılAklı sıra hava atmaya çalışıyor. Bakın altımda araba var sizin neyiniz var gibi paylaşımda bulunuyorlar. Bunu bir iki kere yapsa neyse sürekli yapınca itici oluyor. Sürekli yediğini içtiğini paylaşanları da aynı kategoriye koyabilirim.
10 Yorumla
1 yılBunun erkeği kadını yok ki. Araba kullanan kadınlar da genelde story paylaşımı yapıyorlar. Yani bir insanın manzara paylaşmasını veya kahve paylaşmasını nasıl normal karşılıyorsak, bunu da böyle karşılamalıyız. Arabası var, iyi kullanıyor, ve paylaşıyor. Bu kadar basit.
20 Yorumla
1 yılİlgi çekmek bakın çok zenginim havası bu arabayla çok numara çeviriyorum çünkü çok kızla oluyorum bu araba büyük yardımcı giydiklerimi hep değiştiriyorum ki kızlar anlamasın başka kız öptü falan ben bunu videoda izledim bir kadın demişti
00 YorumlaBen hiç denemedim çeşitli markalarda modellerde arabalara bindim ama hiç Watsapp durumumda paylaşım diye düşünmedim gerek yok kendimi afişe etmeye ben bileyim yeter başkalarının bilmesine gerek yok
00 Yorumla
1 yılKadının tuvalet aynasında attığı story eşşitir erkeklerin araba syorysi
52 Yorumla- 1 yıl
Aynen +1
Hiç bir zaman arabanın arması görünecek şekilde story ya da paylaşım yapmadım 😅
Ha Bmw 2.18'le öyle ya da böyle arabanın kendisi kendi piyasasını yapıyor zaten.
Ekmeğini de yedim yalan yok 😅
00 Yorumla
1 yılgüç simgesi aslanlar bölgesini isaretler ya heh iste öyle bu araba benim buralarda benim kral diyo gerek yok aslında o kadarina ama bazi davranislar hep icgudusel 😊
10 Yorumla
1 yılçünki kendilerinin arabadan daha değersiz olduklarını bildikleri için, Arabanın değerini yanlarını koyarak kendilerini değerli hissettirmeye ve hissetmeye çalışıyorlar.
00 YorumlaBende de Honda jazz var. Aracımı çok seviyorum ama bugüne kadar bir tane araçla story atmadım. Bana gösteriş ya da şımarıkça bir hareket geliyor. Hele ki durmadan her gün her gün paylaşanlar
00 YorumlaHayatimda hic oyle birsey yapmadim ama kadinlarin erkekler oyle yapiyor diye kendilerini onemsedigimiz icin yaptigimizi sanmalari cok komik 😎🫵🏻😂
02 Yorumla- 1 yıl
Çokta skimizdeydiniz
- 1 yıl
@adınızasizmi sanırım farkındalık yarattım diye birilerinin zoruna gitti 🫵🏻😂
1 yılHerkes sizin gibi babasının tofaşına binmiyor. Sende benim gibi maserati kullanıcısı olsaydın sende atardın
01 Yorumla- 1 yıl
Geçen gün attım instaya bunu. Allahtan google photos yedek almış.
Maseratiden selamlar.
Kapasiteleri daha fazlasına yetiyor olsaydı onu yaparlardı, o kadarına yetiyormuş, idare ediverin artık
10 YorumlaBöyle şeyler bana pek vasfı olmayan insanlatın yaptığı şeylermiş gibi geliyor. Sanki kendilerini maddiyatla kanıtlamaya çalışıyorlarmış gibi
10 YorumlaKişisel tercih meselesidir. "Benim de arabam var işte, alın bakın!" der gibi oluyor biraz ama yani bu da onların bileceği bir şeydir.
00 Yorumla
1 yıllüks seven kızların kadınları düşürmek icin yoksa kimse ucuz gösterırssız arabalı cocukla takılmaz
00 Yorumla- Arabalar konusunda 482 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin sürücü koltuğunda kızlarında boy aynası karşısında dudak büzüp fotoğraf çekmelerini halen anlamıs değilim
00 Yorumla
1 yılGüzel bir arabam olsa ya da SUV bir canavarım ben her yerde paylaşırım ama tofaşım olsaydı paylaşmazdım
00 YorumlaÇok canım var arabaya telefona paraya tav olan onlarda bunu kullanarak kızları kullanıyorlar işte. Karşılıklı alışveriş peşindeler..
00 Yorumla
1 yılBunu yapan genelde olgunlaşmamış kendisiyle barışık olmayan bir erko yapar ancak bu tiplerden asla hayır gelmez ondan uzak dur bence
05 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka sizde bir ton makyaj yapıp tayt giyonuz
Ne için denilince kendim için diyosunuz işte erkeklerinde arabası var çıkıyor geziyo foto alıyor ne alaka olgunlaşmamış falan adamın ruhsatlı kapı gibi arabası istediğini yapar - 1 yıl
Ben ve kız arkadaşlarım kendimizi pazarlamıyoruz ondan genelleme yapmayı bıraksan sevinirim
- 1 yıl
Ayrıca çok alakası var ne diye arabanı paranı paylaşıyorsun kime ne bundan? tabiki göstermek istiyorsun nelere sahip olduğunu tamam göster ama bunu dediğim gibi genelde özgüvensiz kişiler yapar özgüvenli bir insan buna gerek duymaz nokta
- 1 yıl
Ben yapmıyorum da yapanın özgüvensizlikle hiç alakası yok
Adam arabasını seviyordur zaten paylaşma hastalığı da var millette çeker paylaşır görsünler beğensinler bak geziyo desinler hesabı
Ayrıca bende yapabilirim çalışıyorum kazanıyorum kimsenin verdiği ekmekle olmadım ve ben pek malımı göstermeyi sevmem hatta Türkiye'nin çok yerini gezmişimdir insanlar beni sosyal sanıyorlar herkesin yapısı farklı
Bu arada kavga amacıyla yazmadım
Hatam olduysa kusura bakmayın - 1 yıl
*asosyal**
Kadınların arabaya göre sevgili seçmesinden olabilir mi?
02 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka awk herif transitle bile gitmiş story atmış mal mısın
- 1 yıl
Atabilir. Başkalarının akrabalarından story atıp ya da sevgilisinin arabasında " sevgilim arabayı değiştirmezse ben onu değiştireceğim" diyen kadınlar varken transitten story atan insana neden sallıyorsun. Ha yanlış olmasın ben araba storysi atan bir insan değilim ama atana da burada laf yapmam. Ayrıca ben değil de sanırım senin story atacak aracın ya da arabasında story atacak sevgilin olmadığı için sen malsın.
1 yılBenim hiç arabam yok ama olan atıyor kızlar neden kedi 🐱 🐈 hikayesi atıyorsa onlarda o yüzden atıyor
00 YorumlaErkekler arabalarına düşkün olur genelde. Ben hariç. Arabam ihtiyaç olduğu için var, sevdiğimden değil...
00 Yorumla
1 yılBu tip erkekleri hiç sevmiyorum
Amaç belli işte maalesef10 Yorumla
1 yılbu kızlar niye arabası olan erkeklere bu kadar meraklıysa o yüzden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyorumum
10 YorumlaYani biz glossumuzu ne kadar seviyorsak onlarda arabalarını o kadar seviyordur 😄
10 Yorumlayaaaaaniii şimdi benimde arabam olsaydı her anını atardım yemin ediyorum 💅🏻💅🏻
10 Yorumla
1 yılAbi birisi beni arabam için sevsin ya (arabam yok) KZZJSNSJSJSSNS
10 YorumlaKızlar da yapıyor bunu. Arkaya giderli müzik koyup
00 Yorumla
1 yıl50 liralık taytın içindeki havan topu gibi göthü çekmekten iyidir 😂😂
00 YorumlaKızlar neden makyaj çeşidi paylaşmaya meraklı peki 😄
00 Yorumla
1 yılHava atmak için tabii ki de, ne olacaktı başka? 😄
00 Yorumla
1 yılErkek değilim ama bende yapıyorum 😊 özellikle hız yaptığımda 😄
00 YorumlaSiz neden taytla atmaya meraklıysanız biz de ondan dolayı beybisi
00 Yorumla
1 yılBak arabsm var bak hemde nasıl flan diye sanırım hiç çekmedim
00 Yorumladireksiyon kol saati aynı anda çekerler özellikle mkkkk sığırları
00 Yorumla
1 yıl4 tane arabam var hiç sevmem böyle abuk sabuk şeyler paylaşmayı
00 Yorumla
1 yılBu kadar insan yorum yapıyosa talep vardır demek ki
00 YorumlaBence su an kızlar da çok meraklı yani ben meraklıyım şahsen
00 YorumlaEllerimle g*tümü çekip paylaşmaktan iyidir be :D merak sanırım cinsiyete göre değişiyor.
00 YorumlaAdamlar işi çözmüş. Arabaya tav olan kadınları mantığını biliyorlar
00 Yorumla
1 yılArabaya ve futbola karşı ilgim olmadı. Ucuz işler bunlar
00 Yorumla
1 yılKadınlar neden sevgilisi ile veya ayna karşısında tuvalette store atıyor ise aynı sebepten
01 Yorumla- 1 yıl
Story
Gösterecek beyinleri yok bazılarının ondandır..
00 Yorumla
1 yılBen zenginim, ben varlıklıyım, ben güçlüyüm...
En önemlisi de; ben hipnenin tekiyim 😀00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEe araba pahali, hava atiyorlardir. Dünya Show üzerine kurulmus sanki. Show için lüks markalar var gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSizin arabanız olmuyor hep napalim mecbur biz araba almak zorunda kalıyoruz
02 Yorumla- 1 yıl
Tamam pasam
Cevap sahibi1 yılPaşam derken
Gizli Üye(25-29)1 yılResimdeki gibi atacaklarsa da sıkıntı yok ama bundan beter çıkıyorlar
00 YorumlaKadınlarda da var bu. Bende land rover velar var bir tane kız arabanıza binip story atabilir miyim demişti
01 Yorumla- 1 yıl
Malmış
Araba erkekler için gerçekten bir tutku bence. Ama bunu story atmaları da kadınları bunun üstünden daha kolay etkileyebileceklerini sanma ama farkında değiller önceliğimiz araba hiç olmadı..
00 Yorumla
1 yılKızlarda yapıyo aynısını
Ama ondan ziyade bence kazaya teşebbüs başka bir şey değil00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih