AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
kıskanmayalımmış yaw he he sen önce k ıçına don al sonra araba ulan atmakda bile zirve yaptınız. fakirlerinde egosu böle oluyo heralde . bah bah bahhhh :)
Aferin güzel düşünmüşsün. Dua et de bize de böyle bi sazan düşsün. Sjdjddj
Yılan kızlar 🐍
Arabayi üzerine yap kizin da nasıl soyuldugunu okuyalim sonradan.
Sevgilinin araba kullanacak sorumluluk bilincine ve yetkinliğine sahip olduğunu düşünüyorsan neden olmasın.
Kazadan korkardım alamazdım ben senin yerinde olsam çünkü bence yaşı küçük
Pek değil öğreteceğim ona
İyice öğret sonra güvendiğin zaman ödüllendir araba ile hayat senin para senin.
Evet öyle biz ciddi düşüyoruz diyorum bu mallar hala ne anlatıyor bana barbar bunlar iyi düşün diyorlar yanlış bir şey oldu mu medeni bir şekilde ayrılırız olur biter çok kalın kafalı Türk halkı
Benim sevgilim de bana araba almak istiyor ama önce evlilik olsun diyoruz biz ilerde evlenince alırız diyoruz takmıyorum ben kafaya. Senin tarzın da böyle her şeyi kafaya takarak şöyle mi olacak böyle mi diye diye ehvamla hayat geçmez sen bildiğini yap.
İlerde evleneceğiz zaten düşüyoruz belki Yazın işte
Ben kafama bir şey taktığım yok ben Aşkımla çıkıyorsam onu mutlu etmek onu sevindirmek onun hakkı
Saçmalık. Hemcinsimde olsa şımartmayın şu kızları şöyle. Evlence seni beğenmeyecek hep çok çoook isteyecek. Yazıyorum buraya
Ne şımartması ciddi çıkıyoruz sizin gibi kuduruk flört değil istesin Karım olacak o Kadın o
Kuduruk flört. Yazarken haykırdımm jzjdhdnshzjshsjsbdjdbdjdbdhdbdbdb
@Sordumistee Ya ben onu kuyduruk yazacaktım klavye öyle çevirmiş
Kuduruk flört 🤗🤗🤗🤤🤤😅😅
Koçum hele bi evlen alırsın arabayı. Atlama hemen şey gibi
Basın gidin siz ne anlarsınız Aşktan evde çürümüş bedenler sanaldan Aşk bekleyen solmuş çicekler
Nee ajsbsjshhsgshsbx ya bisey dicem de ilk defa mı sevgilin oluyo ne bu havalar olm bdbshxbxhx
Kız haklı kanka yanlıs anlama ama ne kadar ciddi olursan ol ilerde daha fazlasını beklicek söyleyemicekte olsa bu kadar hızlı giriş yapma
@Sordumistee Evet ilk aşkım bu da ne alaka hava kendimi ifade etmeye çalıştım Sevgilime laf yok ayık olun
Oo tamam reis sıkıntı yok ilk aşkınla dewamke
@Sordumistee Dalga mı geçiyorsun
@Dogi1616 Yaparım Kız iki yıl boyunca beni mutlu etti güldürdü zamanı ayırdı zamanı geldi sırdaş olduk dert ortağı oldu herşeyini bana verdi üzmedi beni hiç bir şey yapmadı onu görsen böyle konuşmazsın çok iyi biri o Kız bu Arabayı hak ediyor bir gün sıkırlırsa giderse umrumda olmaz olmadı olmadı medeni bir şekilde ayrılırız ben barbar cani ruh hastası değilim neden saplantılı hale getireyim neden ölüme kadar gitsin bu iş ki sanmıyorum Sevgilim beni bırakmaz
bu pahalılıkta biraz abes degil mi iki senedir çıkıyorsun araba alıyorsun üç beşsene daha çıkarsan ev mi alıcan bırakın bu abartılı şeyleri.
Abartı olmaz bence ya. Seviyorsan bitmiştir. Ben de sevgilime Bebek'ten ev almıştım beğenmedi diye evi komple yıktırdım. Aşk böyle bir şey.
Önce nikah masasına oturt bence. Daha sonra istediğin zaman direksiyona oturtursun. Yani önce evlen sonra ne istesen alırsın
Benim de en büyük hayalim araba ama asla sevgilimden böyle bir hediye kabul etmem. Evlensek bile eder miyim pek emin olamadım. Sen kendi arabanla onu gezdir istediği yerlere götür vs. Hiç olmadı kullanmayı öğret. Araba da ileride hallolur.
Para varsa Gtr al kanka
Pedofilimisin oğlum sen 19 yaşında çocuk daha ne ilişkisi ne arabası? Yaş farkı yok gibi gelebilir gözüne ama o daha bildiğin anime izleyen koreli şarkıcilari dinleyen bir ergen
Valla abicim yaşça benden büyüksün akıl vermek de bana düşmez ama maşallah belliki durumunda iyi, çevrene Bi bak her aşkın kaderinde var ayrılık, sonunda olacak şeyleri göze alarak al.
Ciddi düşüyoruz 2 yıl diyorum?
2 yıl dediğin nedir ki abicim millet harcayacak yıllınımı sayıyor sanki
Abartı, gereksiz bir şey yarın biter pişman olursun. Tabi soru %90 trolldur
Ne bitecek koskoca 2 yıldır çıkıyoruz ilerde belki evleniriz sende ki kıskandın Troll dediğine göre
Safmısın sen 6 yıllık ilişki bitirdik yeri geldi 2 yıl ne kıskanmıyorum yedirmeyin keriz gibi
Daha bizi görmeden yargıç oldun hemen cahil sevgisiz Aşksız kalmışsınız siz
Guzel dusunmussun ama araba evlilikden sonra olmali bence
Aranızda ki samimiyeti falan bilmiyorum. Abartılı olup olmaması senin durumuna ikinizin arasında ki ilişkiye göre değişebilir. Senin kararın.
Al arabayı üstüne yap ayrılırsa keriz malı der biner gezer 🤣🤣🤣
sabancının torunu musun agam 2 yıldır telefon alamıyorum kendime eğer öyleyse bana da bir iphone 12 al
Ben de istiyorum valla ajaghjklllşş
Tabiki de durumun varsa almalısın benim hep hayalimdir🥺İnşallah
Alma desek almayacaksin dinleyeceksiniz sanki birde soruyor
Laann cidden böyle seven biri var mı onu sevindirmek için neler yapıyorsun umarım değerini bilir yanlış anlamayın hediyyesi araba diye demiyorum yani adamın çok sevdiği belli yaaww
Saçmalama. Arabayı alır. Sana tekmeyi basar. Alıcağı bitince.
😏😌🤨🙃bu soru biraz troll içeriyor, yakalamak zor değil görmeyi bilene
Paran bolsa al.. İlerde ayrılmayacagına garantin varsa
Al ama bence evlendikten sonra al derim mantıklı olan bu şekilde olması.
vay mk ya benim babam daha bana almadı ya çildirvam elin kizina nerden guveniyosun senin mideni zkm senle sevgili olan herkesle olur
Vay bee çıta atlamışsın sen 😂 benim ki kendisine alamıyor daha kaç aydırrr..
Araba alacak param yok ben de napim oturup şiir yazıyorum onun için
Şimdiden araba alacaksan, gelecekde evlenince bir malikane hediyye etmen gerekli olucak, bunuda kafanda tut isterim, :D :D
Cok buyuk bi hediye kabul edecegini dusunuyosan al tabi herkes kabul etmez boyle buyuk bi hediyeyi bnce
İki yıl bu yatırımı yapmak için yeterli bir süre değil bence sonu pişmanlık olur gibi.
Ne 10 yıl mı olsun sizde ne kadar abartıyorsunuz
çok tanısan bile ilişkide geleceği göremezsin hem kararını vermiş birisi için buradan fikir almak biraz saçma değil mi
Ay kizlar ne kıskanmış ya bunlara kuru gül bile alan yok tabi ahahahahha çok incesin umarim sevgilin kiymetini bilir
Ne sansli kizlar var lan biz minicik ayiya bile raziydik terkedildik
Sesli güldüm 🙈🎈💗
Gül gül 😅
Güldüm 😄💗♥️
Yok niye abartılı olsun sevgilin buna çok sevinecektir
Bncede💯🤣
Evlenmeyi düşünüyorsan evlendikten sonra alman daha mantıklı değil mi?
Eğer sevgilinden ayrılırsan yedek listesine beni al kfjsj
At yalanı seveyim inananı
@raffim süper dedin 🧸💗
@Elena3435 yalan mı benim dediğim?
Doğru 💯🙏
Bu post sahibi şahıs ergence davranıyo. Dikkati ve ilgileri üzerine çekmek amaçlı yapılan bir troll paylaşım.
Kıskanmayın, lan diyen sence olgun birinin uslubu mu?
Yaa işte laf olsun torba dolsun, troll soru
KS de sazan çok
@Sosyetic_SheqiiL sana araba alınırsa ne dersin :D
“Aa, bana araba alınmış” derim :D
@Sosyetic_SheqiiL aa ne kadar da naziksin sen öyle :D
@Sosyetic_SheqiiL bak galeride komik şeyler var mı dedin al sana pp ye bak benim tam senilik :D foto var
Odun mu arıyoruz biz :D nazikimdir bu arada 😌😅
@Sosyetic_SheqiiL hee odun işte gecen gün odun demiştin bana al odun :D
evet hemde çook naziksin 😊
Öyle mi demişim :D aferin bana
@Sosyetic_SheqiiL ah bad girl seni :D
İ’m not a bad girl, I just like to have fun 😜 anlıyorsun değil mi Bebe?
@Sosyetic_SheqiiL I also love those who know how to have fun
oda sensin 😊😜
Vay pe! Eyvallah.. You are a spoiled little baby you need to grow up 😁
@Sosyetic_SheqiiL evet şımarığım ben :D
Fakire fukaraya dağıt abi, sevgiliye israf etme paranı.
kızın ailesinin senden haberi yoksa sıkıntı olabilir kendi geliri yoksa vergisini de ödeyemeyebilir
Çıtayı şimdiden yükseğe çıkarma. İlerleyen zamanlarda ne yapacaksın?
paran varsa al boşver, bu deneyime sahip ol sonra pişman olsan bile
Durumun varsa ve oda kabul edecekse neden abartı olsun
Evlenmediğin bir insana araba almak ne kadar mantıklı bir hareket?
Gereksiz bir hediye, ben olsam kabul etmezdim.
Al tabi hatta ev bile al 2 yıllık sevgiline 🤣🤣
Trol olmasaydın cevap verebilirdim
Nişanlıma alabilirim belki. Sevgilime almam ama.
Sevgilimi boşver bana al 🤪🤣
bari ruhsatı üzerine yapma evlenince yaparsın
alacaksan al :D giren çıkan sana olacak hahah
bize de al bitane. sende para varmış
sevgilim olursan olmaz
🙈🙈🙏💯🙏
Zenginsen neden abartılı olsun ki.
Ben olsam kabul edemezdim herhalde :)
🤣aynen
Helal beeee yürü be ✌️
Sakın arabayı üstüne aldıgı gün seni engelliycek
Annen kıskanmasın bi de