2 yıldır çıkıyoruz ciddi düşüyoruz öyle Aşkımız basit bir kavram değil Sevgilim ile 2 yıl boyunca hiç birbirimize yalan söylemedik aldatmadık dürüst olduk Sevgilim 19 Yaşında Ben 27 yaşındayım valla ona Araba hediye etmeyi düşüyorum hayallerinde var onu mutlu etmek onu sevindirmek gelecekteki Karım olacak Kadın lan o kıskanmayın yadırgamayın sizden daha iyi biri mert biri başlığa aldanmayın sadece düşüncelerinizi merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEskiden YouTube'da bir video vardı adam arabasıyla gidiyordu sevgilisi yan koltuğundaydı Arkada da bir arkadaşları oturuyordu ardından bunları bir araba korna ile rahatsız ederek takip etmeye başladı
Ondan sonra kız çok korktu erkek arkadaşına o adama uymaması gerektiğini bosvermesini falan söyledi. Ondan sonra bu arkadaki kornalı araba bunların arabasının önüne çekti ondan sonra kızın erkek arkadaşı arabadan indi ve adamın üzerine doğru yürüdü kız tamamen panik kız da onların yanına gitti.
O esnada önlerine arabayı kıran adam Elindeki araba anahtarını kıza verdi ve sevgilise kıza doğum günü kutlu olsun demişti o onlerine kıran araba kızın doğum günü hediyesiymiş. çok da etkilenmiştim çok güzel bir videoydu Bence hediyen abartılı falan değil kız arkadaşına onu seviyorsan her şeyi alabilirsin1517 Yorumla- +1 yıl
Neden bu kadar eksi merak ettim 😄
- +1 yıl
Eksi verenler ağlıyor
- +1 yıl
Keske bu eksi verenleri görebilsem. Hepsini engellicem 😁
- +1 yıl
bu vıdeoyu onuna kadar keşke izleseydınız. sonucta YouTube de takıpcı izlenme ve begenı almak ıcın yapıldıgını acıklıyor. kurgu bır vıdeo. keşke link atabılsedydım
- +1 yıl
benı engelle bır tanesı benım eksıleyen :D
- +1 yıl
@göçmenkızınew Kurgu olmadığını biliyorum kurgu bile olsa sevdiğim bir videoydu. Hahaha alemsin gerçekten sanki bir erkek kız arkadaşına araba alamazmış gibi.
- +1 yıl
Videoyu ben buldum buraya bırakıyorum ;
https://youtu.be/_PwkDTdO_ic - +1 yıl
- +1 yıl
@SHADows01 Bende engel atmaya doyamıyorum bir tane de sana 😘
- +1 yıl
Sevgiliye araba almak normal demek, siz mi zenginsiniz ve bu kadar hayatı seviyorsunuz yoksa garip olan biz miyiz a*k. Normal diyo bide
- +1 yıl
@isimsizbiri67 Sen garipsin.
- +1 yıl
Komiksiniz ya. Ayrıca size ne benim görüşümden kendinizi araba ev alınmaya layık görmüyor olabilirsiniz
Ama beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor o yüzden bu görüşe yorum yapmayı bırakın artık bildirim görmekten sıkıldım yani.
En İyi Cevaplar
+1 yılSen zaten kafaya koymuşsun milletin önerisini tersleyeceksen niye soruyorsun? İnsanlarda yardımcı olmaya çalışıyor da tek dedipiniz kıskanıyorsunuz vs ilk aşkım diyorsun tecrüben yok birşey yok tecrübesi olan yazıyor işte alla alla al kıza araba ama o kız o arabayı biraz zor kullanır bensem söylemesi kız kabul etse ailesi ne dicek? Kocan değil birey değil neyin hediye diyecekler zaten yoksa sen bilirsin
180 Yorumla
Bana biri araba alsın mutlu olurum yani abartılı falan düşünmem herkes duyar kasmasın. Hanginize alınsa çok büyük hediye diye geri çevirir. 1 2 ay falan alsa neyse 2 senedir beraberlermiş. Kız abartılı bulup geri çevirirse bana verebilirsin arabayı 😂
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
112
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence alacaksan da araba senin üstüne olsun evlenirseniz onun üstüne devredersin. Evet belki bugüne kadar hiç yalan söylemediniz, aldatmadınız ama ilk zamanlar bunların olmaması çok normal zaten 2 yıl çok kısa bir süre olmayabilir belki ama uzun bir süre de değil. Kim senin sevgiline aldığın arabayı neden kıskansın ayrıca? 2 yılda insanlar birbirini yeterince tanımıyor bence benim 9 yıllık ilişkim vardı onun bakışından bile ne demek istediğini, yazdığı cümlenin içindeki hangi kelimeyi ne hissederek yazdığını bilirdim ama aynı şekilde bazen hiç bilmediğim yönlerini öğrenirdim. Bu size ait bi durum değil 2 yılda kim olsa birbirini yeterince tanıyamaz eğer evli değilse. Bence kardeşim çok güzel düşünmüşsün çok naif bi düşünce keşke herkes yalan söylemedi, aldatmadı, beni seviyor diye düşünüp sevgilisine bırak araba almayı nankörlük yapmasalar, gördükleri değerin, aşkın karşılığında aldatmasalar. Düşüncen çok güzel ama sonuçta sevgilisiniz bir durum olsa ayrılmak zorunda kalsanız o kadar parana ve verdiğin değere üzülmeyecek misin? Son karar senin tabiki ama fikrimizi sormuşsun duymak istediklerini söylemediysem kusura bakma kardeşim bu da benim düşüncem. Mutluluklar dilerim bir ömür.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazen insanlar sataşacak yer arıyor söylemek istediğini anlamak istediği gibi anladığı için uzunca yazdım bende teşekkür ederim🌸
biraz erken gibi geliyor bana, ha illa pahalı bir hediye alacaksan güzel bir mücevher alabilirsin veya onu pahalı bir geziye götürebilirsin ama araba fazla iddialı. evlenin istediğin pahalı arabayı al, ama simdiden almak biraz yanlıs olur gibime geliyor. ki kızın ailesi de hos gormeyebilir , ki dusunuyorum benim sevgilim araba alsa ailem asırı yadırgardı , babamın ilk tepkisi su olurdu ' kızım noluyor bu adam senin neyin ki sana araba alıyor , kocan değil biseyin değil nasıl bu kadar pahalı bir hediye alıyor sana ' . hele ki kız daha 19 unda , ailesinin gozunde yanlıs imaj cizebilirsin jest yapayım derken, ha nisanlanın, evlenin istediğini al ama resmiyet olmadan almak riskli yanlıs anlasılmaya acık
30 Yorumla
+1 yılRuhsat sahibi sen ol ama arabayı o kullansın ;) nafaka soruları kızın aklını başından alırsa ve arabayla kaçarsa en azından arabam çalındı diye şikayet edip sigortadan parasını tahsil edersin ;) böylece eski kız arkadaşın arabayı çalıp gidip kendine yeni sevgili yapıp kerizin arabasını eze eze yiyelim diyemezler. 'Kız aklı kaz aklı' derler hiç duymadın mı dostum? Ev veya arsa gibi sabit bir şey alsan hadi bir nevi tamam araba alma derim bu bir ikincisi maddi bir beklentisi varsa hiç alma derim çünkü ilişkinin temeline dinamit koymuş olursun ;) temelde sevgi yoksa yıkılır o ilişki..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinden maddi beklentilere girenlere asıl hiç güven olmaz. Bu tür kızlar hayallerini sıralar hayalimde şöyle bi evim olsun şöyle bir arabam olsun şöyle bir gerdanlığım olsun dev bi tektaş yüzüğüm olsun diyerek aşkı ı silah olarak kullanıp çaktırmadan dolandırıyorlar. Sevgilisi de onu mutlu edeceğim diye harca borca giriyor ya da borca girmese bile zamanla bi bakmış ona baya bişeyler almış ama yetmez kız hala bişeyler ister... Bunun sonu yok gizli bilinçli veya bilinçsiz bi dolandırıcılık bu. Yarın bir gün ayrılsan seni aldatsa, ya da ufak bir şeyi bahane edip ayrılsa kendini dünyanın en ml insanı hissedersin. Çıkarcı ilişkiden aşk mı olur ya. Amaç paraya konmak eşi sömürmek aşk değil bunun adı... Karakteri olanlar böyle yapmaz.
10 YorumlaUzaktan kumandalı araba olsun, içine de şarjlı pil ve şarj aleti almayı unutma.
71 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılSadece araba almak fakirlik göstergesidir. Bence bu doğru değil. Sen araba + ev almalısın. 4 bilezik, 2 yüzük, 5 arsa, 2 yat ve 3 villa alamazsan kendine param var demeyeceksin. Arabayı bende alırım. Bunda bir sıkıntı yok. Mesele üzerine ne koyabildiğinle alakalıdır..
20 Yorumla
+1 yılBu sayfa niye böyle acaba adamın bu soruyu sorarken cebinde minibüs parası yok araba alsam mı diye başlık açıyor 20 TL benzin koycak paran yok yapmayın böyle şeyler hiçbir kız bu cumlene bakıp aaa bu çocuk benim olsun demez dese bile paran için gelir o parada sende yok vazgeç bu ayak oyunlarindan
10 Yorumla
+1 yılBu soru gerçekten abartı. Ben aslında doğru olmadığına dair ciddi şüpheler içindeyim. Doğru olduğunu varsayarsak, kızın kabul edip etmeme durumunu, çevresindekilerin görüşlerini tahmin ederek karar ver. Milletin ağzı çorba değil ki süzesin.🤭 Ben o maddi güce sahip olsaydım ve çok seviyor olsaydım bu kadar önemsediğim birine araba hediye etmek bana koymazdı. Ama şu var ki bunu millet eşine yapmıyor. Sadece bizim coğrafyamızda da değil. İyi düşün.
00 Yorumla
+1 yıllan niye coştun kendi kendine niye kiskanalim niye yadirgayalim bize ne ne yaparsan yap at senin avrat senin.
52 Yorumla
Soran+1 yılŞu kelimelerin bile seni ifade ediyor
- +1 yıl
ne verirsen onu alırsın karım olacak kadın lan kıskanmayın yazana ayni üslupla cevap verilir.
ulan neyini kıskanalım git al sonra gelip burda sevgilime araba aldım benden ayrıldı beni maddiyat için mi kullandı diye soru başlığı atma da
60 Yorumlaİlk başlarda olumlu bir yorum yapmayı planlıyordum ancak neden kıskanalım sizi? 2 senelik sevgilisine araba edip parasıyla etkileme peşinde olan özgüvensiz zavallı birinden öte birii değilsiniz ki. Çok şükür kendi emeklerim ile kazanıp kendi arabamı aldım ve sizin gibi para ile mutluluğu sağlayacağını inanan zavallılar çıkmadı karşıma
40 YorumlaŞu ana kadar güvenini kırmamış olabilir. Ama bundan sonra ne olacağını bilemezsin, kaç yaşına gelmişsin insanların değişken olduğunu çözememişsin. Arabayı aldıktan sonra kız tekmeyi sallayınca ağlarsın buralarda kimseye güven olmaz diye
23 Yorumla- +1 yıl
Ya bırak popona tekmeyi yesin, evlenirsin seneler geçer hadi anlarım, sevgiliye araba alıyo. sakat galiba
- +1 yıl
G*tüne
Abartılı olur. Nişanlı değilsin, evli değilsin. Kaldıki o 19 yaşındaki kız bu arabayı ailesine nasıl söyleyecek, ne açıklama yapacak?
40 Yorumla
+1 yılYaa ne güzel ama pahalı hediyelerden daha çok onu sevdiğini belli etmek göstermek daha hoş bence. Güvenmek sevmek ve sadakat verilen en güzel hediyedir bence. Bu o kızın insafına kalmış belki de seni kullanır sonra ayrılır senden bilemezsin.
00 YorumlaDüşüncen güzel ama benim için fikir çok abartı, ben böyle bir şeyi asla kabul etmem çok şükür istediğim arabaya biniyorum zaten ama bırak sevgilim babamda alsa kabul etmem, kendim çalışıp kazanmadan bedavadan hayat sürmem bana çok ters böyle şeyler.
00 Yorumla
+1 yılBiraz abartılı bir hediye mesela bana sevgilim araba hediye etse kabul etsem bile bu araba nereden geliyor diye evdekiler baya bir kavga çıkartır. Bence araba almak yerine onun fiyatında mücevher falan alabilirsiniz daha az dikkat çeker
00 Yorumla
+1 yılEşin olsa neyse de sevgili için biraz fazla sanki.
Oyuncak araba alabilirsin uzaktan kumandalı ben olsam bayılırdım🚗🚗
(Dalga geçiyorum hemen ter cevap vermeyin)🙄11 Yorumla- +1 yıl
Ters*
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenimde öyle sevgilim vardı araba al diye tutturmuştu beğendi ısmarladık sonra başka biri ile çıktığını öğrendim ayrıldım sonra 1-2 hafta sonra evlendiğini duydum 1 sene geçti aradan çocukları olmuş arabada bana kaldı fakat ona verseydim o zaman düşün halimizi aramızda senin gibi 8 yaş farkı vardı... düşün artık
00 Yorumla
+1 yılSoruda bir hata var.
"Sevgilime araba almak istiyorum, sizce abartılı olmaz mı?" Demek aslında abartılı olduğundan eminliğinizi gösterir.
"sizce abartılı olur mu?" deseydin, buna istekli olduğunu düşünebilirdik.
Yani o araba alınmaz 😀00 Yorumla
+1 yılMaddi durumun iyiyse yani araba almak seni maddi açıdan zorlamayacaksa alabilirsin bir sakıncası olmaz tabi kızın vereceği tepki de önemli şimdi empty yapiyorum ben kabul etmezdim şey düşünürdüm beni parasıyla kandırmaya mı çalışıyor acaba vs. Sonra aileye hesap verme falan da var bence manevi değeri yüksek bir şey alsan daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBence ölümlü dünya zor durumda kalacaksan alma. Sonra bi de ilişkinin ne olacağı belli olmaz. Cok seviyorsan evlen. Araba almak yerine :)
10 Yorumlakanka abartı değil sadece abartıpromax kjdfjkf daha sevgiliysen araba fazla değil mi evlenince al ama dersen ki para var tabiki
10 YorumlaMaazallah! Eğer Günün Birinde Ayrılırsanız O Zaman Gelip Bir Soru Sorarsınız Ben Söylerim Size Abartıp Abartmadığınızı. Mutluluklar Dilerim.
10 Yorumla
+1 yılBir sn sonrasinin garantisi olmayan dünyada yaşıyorken, gelecekteki karım vs demeniz saçmalıktan ibarettir.
10 YorumlaAhh ne erkekler var Benimki 3 yılda bir çöp bile almadı hemde ekonomik durumu iyiyken mesafeyi bahane etti hep 2 kere doğumgünü mü bile unuttu
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi erkekleri nereden bulabiliriz? Hem sadık hem dürüst hem de cömertsin bir de karşındaki kadına değer veriyorsun ne kadar güzel.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki sorularını buraya sorma herkes negatif olumsuz etkiler bilinçaltını, bence mutlu olur ama ben olsam kabul edemezdim. Birde 2 yılı az bulanları oldukça saçma buldum doğru insanla 2 ay bile 20 yıl gibi geliyor.
10 Yorumla
+1 yılSevgilisine araba alacak kadar parası olan adam burada alsam mı diye soru sormaz direk basar parayı alır
10 YorumlaGüzel ama çok abartılı bir hediye. İleri de ne olacağı belli değil bence arabayı evlendikten sonra alman daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılBu devirde kimse kimseye araba almaz
İnandık mı gençler
inanmadık20 YorumlaAbartılı olduğunu düşünüyorsan neden soruyorsun? Basbaya trol soru
29 Yorumla- +1 yıl
@Elena3435 🙏☺️
- +1 yıl
- +1 yıl
@Elena3435 sende 🌺🥳💕
- +1 yıl
@Elena3435 Rica ederim ☺️🌺
+1 yılNe kadar büyük fedakarlik yaparsan yarin öbür gün ayrıldığında bir o kadar üzülürsün. Eşine alman normal ama sevgiliye araba almak abartılı.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi araba alırsan ileride daha büyük beklentilere girer yapamadığın zamanda aranızda gerginlik çıkar yine de sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum bu cok cok fazla gibi geldi sevgiliye araba almak nedir 😨 bence yapma arabayi bana ver 😂
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir karar sevgililerin %80'i ayrılıyor daha 2 sene çıkmışsınız. Ha çok fazla zenginsin muhtemelen sana zerre koymaz ayrılınca.
00 Yorumla
+1 yılBence abartı. Yani sevebilirsin ama hediye maddi bir kaynak olmamali her zaman. Maneviyat daha önemli.
00 YorumlaMutlu ne demek, sana tapar, kadınlar paralı erkek sever, istersen hakaret et, istersen döv, paran varsa senden gitmez kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşının yaşı daha 19 eğitim ve iş hayatı vs bı görsün kendini geliştirsin ondan sonra bak bı hala aynı mi değişti mi değişmedi mi he yok ben aşırı güveniyorum diyorsan zaten sen Kafaya koymussan boşuna takma beni 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla senin gibi arkadasım vardı, sonra kız yamuk yaptı adam sinirden kndini skckti o derece :D kardeşim karın olmadan hiç bişey yapma karına bile güvenme. sonra ağır travma yaşayabilirsin. Mesele para değil. Mesele kendini enayi hissetmeme durumu.
00 YorumlaEvlendikten sonra almani önerim birde şunu konuşun erkekler genelde bence çocuk ister ama kız da istemez biraz hayatını yaşamak ister
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım sen işlerin sonunu düşünerek iş yapmıyorsun bence dikat et 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
- +1 yıl
Bir de çok kibirlisin.
Soran+1 yılHayır değilim Eşimi kıskanıyorlar
- +1 yıl
Anlıyorum..
+1 yılNiye hökelendin ki 🥲 alırsan al sevgili senin sevgili biz napalım
21 Yorumla- +1 yıl
😂 😂
+1 yılAlma git mevcut arabanı yüksek bir model al ama ona bir bisiklet bile alma
11 Yorumla- +1 yıl
Dislike atan para avcısı kızlar 😂
Kızı kendine borçlu hissetirirsin.. akilliysa nikahtan sonra hediyeni kabul eder..
00 Yorumla
+1 yılbaşta al alma yazıcaktım da sonları gördükçe ne halt yersen ye dedim. d
00 Yorumla
+1 yılparan varsa al kardeşim hediye hediyedir bütçeye göre sonuçta
00 Yorumla19 yaşındaki biriyle mi sevgili oldun cidden sen 27 yaşındasın
00 YorumlaArabalar konusunda 611 cevap paylaştı. Şahin alacaksan bak söyliim kız fena bozulur buna :))
00 Yorumla
+1 yılAlma. Ayrılacaksınız zaten. Evlendikten sonra alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSen ergensin dostum, soru troll. Yaşın 27 falan değil.
00 Yorumla
+1 yılYetmez bir de elmas kolye al yüzük olursa romantik diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılKantarın topuzunu kaçırma. Ve herşeyi kendi hayat standardına göre yaşa. Benim mesajım da bu
00 Yorumla
+1 yılArabayi kendi uzerine alipta hediyemi edeceksin yani.🙂
00 Yorumla
+1 yılAl tabiki gerçekten ciddi düşünüyorsan ama kızın yaşı küçükmüş daha ehliyeti var mı bari
00 YorumlaArabalar konusunda 423 cevap paylaştı. Aferin sana.. Soru sorarken cevap vermişsin zaten.. Milletin düşüncesini napcan.. Trol soru kesin :)
00 Yorumlaonu mutlu et öyle büyük şeylerle değil. araba alma gerçekten evlendikyen sonra onu tacın yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldın diyelim annesi babası yok mu bu kızın. 18 yaşındayım geçen ay yaptıklarım bile saçma geliyor bana. hersey para değil. Parayla kızı kendine baglayamasin. İstersen dünyaları al ona senden soğuma ihtimali yüksek napsin seni. 17 yaşında kızla sevgili olmuşsun ayıp ayıp yaşıtlarınla takıl ergenlerle değil.
00 YorumlaOlur... eşin olsa anlarım da sevgiliye pahalı şeyler alınmaz...
00 Yorumla
+1 yılAma bunu hakedecek bi kizmı o da var sonradan tepene cıkmasın
00 YorumlaNeden kıskanalım ne kadar güzel al hakkedene Allah mutlu etsin daima
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?