Annemi yemeğe götürmek istiyorum. Gel çıkalım diyorum çok kalabalıktır her yer diyor. Gitmek istemiyor. Nasıl ikna edebilirim?

Annemi yemeğe götürmek istiyorum. Gel çıkalım diyorum çok kalabalıktır her yer diyor. Gitmek istemiyor. Nasıl ikna edebilirim?
Sana güzel bir gün hediye etmek istiyorum, lütfen benimle gelir misin diyip elini uzat bizimki buna tav oluyor hemen hazırlanıyor:D
Ahh ahh be güzel.
Menüyü annene verme ama sonra başlıyor ben bunu 20 liraya yaparım bu ne neden bu kadar pahalı vs vs :D
Vallahi aynısı
Taktiği artık biliyorsun bol şans ^^
😁
Sen dışarı çık, anne koş acil de :D koşa koşa gelir
Teşekkür ederim tatlım 🌸
💜 Nasıl geçti? Doğum günün?
Akşama kadar çok kötü geçiyordu :D gece çıktım biraz. Bu sene doğumgünümü sevmedim
Stress li güne denk geldi bu yüzden, ama istersen hafta sonu arkadaşlarınla çık gez takıl birşeyler yap. Bazen doğum günü aynı gün illa ki kutlanması gerekmiyor.
Hafta sonu seçim var 😄 Bu sefer oy ver.
Kararsızım ya, oy konusunda.. karışmak istemiyorum diğer yandan bir gün yaşamak istediğim ülke sonuçta :D bir şeyler yapmalı diyorum
Bir oy bir oydur. Hem belli mi olur sandığa oy atarken belki birisiyle çarpışır göz göze gelirsin 😁
ahaha o da başka partiye oy vermiş falan:D
buğün bir yorum okudum kızın birisi nenesi ile dedesi küsmüşler biri akp, diğeri chp eyvah eyvahh dedim sonumuz böyle olmaz inşallah 😁😂
Ahahaha kahkaha attım :D şaka gibi ama durum aynen bu
maalesef bakalım tepkiler ne soru sordum 😄😂
Cevap
5Cevap
Bence direk konuşabilirsin ikna olmuyorsa da yapacak başka bir şey yok maalesef. yani güzelce konuş gitmek istediğini söyle.
Falanca mağazada çok güzel ucuz bir şey var de, sonrası gelir. Ya da birine arat çıkması için.
Çok iyi fikir 👍🏼 Teşekkür ederim.
Bence Annen haklı hem seçim var hemde seçimden sonra bir sıkıntı olabilir. Hafta içi götür bence
Hafta sonuna kaldı maalesef
@Siyahkadife Doğru olanı yapmışsın emin ol Annen o yemeği yemiş kadar olmuştur.👍
Kalabalık olmayan bir yer buluruz biz de, diyerek.😇
Benim annem de ikna olmadı.
Zor soru sorduk desene 😅
Eşim bizi alabalık yemeğe getirdi. Gel sen de dedik gelmem serindir üşürüm dedi...
Hep bahaneleri hazır.
Aynen
Super
Ben ikna ederim😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar