Ögle yemek yapmiyor sadece akşam yapiyor. Bana da git yemek siparisi ver diyor. Benim yapmama da izin vermiyor. Sirf onun yuzunden 100 kilo olcam. Ne yapmaliyim?
Annem titiz biriyse mutfağa girmeni istemiyor olabilir ya da senin beceriksiz olarak görüyorsa yemek yaptırmaya bilir ya da üşengeç oluyorsa yemek yapmayabilir çok neden var aslında
Benim annem çoğu zaman da babam sabah ve akşam hazırlıyor bize yetiyor yani, dışardan söylememe sağlıksız oldukları için karşılar ama anlayamadım senin anneni
Bir döner olmuş 40 TL ev yemekleri de aynı fiyata. Çorba söyleyip hafif bir şekilde atlatabilirsin öğle yemeğini. Bir önceki günden yemek kalıyorsa onu ısıtıp yiyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki zayıflamanı istiyor olabilir balım, kaç kilosun
70de ondan degil omrum boyu boyleydi
Annem titiz biriyse mutfağa girmeni istemiyor olabilir ya da senin beceriksiz olarak görüyorsa yemek yaptırmaya bilir ya da üşengeç oluyorsa yemek yapmayabilir çok neden var aslında
tamam da ne yapiyim ben? Disaridan istetmekten kilo aliyorum. Senin annen napiyor?
Benim annem çoğu zaman da babam sabah ve akşam hazırlıyor bize yetiyor yani, dışardan söylememe sağlıksız oldukları için karşılar ama anlayamadım senin anneni
Sadece aksam yemeği ye, seni bastırsın hem kilo almazsın hemde kendini sabah yememeye alıştırırsan
Kahvalti da yemesem bayilirim kanka. Ben de annemi cozemedim milettin annesi sagliksiz der benimki siparis et diyor. Ölsem sevinir kadin zaten.
Dışardan kahvaltı için küçük şeyler simit poğaça gibi şeyler tüket fazla abartıya kaçma hem kilonu korurusun hem de açlığın gider balım
Haklisin ama simit pogaca da cok kalori sabah genelde yulaf yogurt yerim. Ama ogle diner falan yemek zorunda kalinca kilo aliyorum.
Hiç olmazsa dışardan üçgen peynir ekmek al tüket başka çare yok çünkü
Haklisim sanirim
:) :)
Knk en pahali yemeklerden siparis verirsen baba duruma müdahale eder anneye kızar
Babam ek para vermiyor ki kendi paramla aliyorum. Onun umrunda bile olmaz.
Bizde öğlen yemiyoruz kahve çerez meyve ile geciatiriyoruz 🤣
Yapamiyorum kan sekerim dusuyor bayilacak gibi oluyorum. Annen yemek yapiyor mu?
Annem yemek yapmıyor biz yapıyoruz eğer çok açıkiyorsan akşamdan yemek ayır ara öğün ye
Ne guzel kalabalik ailesiniz. Kac kardessiniz kanka?
4 kardeş
Ne guzel ya illa biriniz yemek yapiyordur. Kalabalik ailenin bu yani guzel oenegin monopoly falan cok guzel oyanrsiniz.
Evet hep birbirimize destek oluruz
Bence sen vitaminlerine baktır
Yok kardes baktirdim hala boyle istahim acik
2 öğün yeter. Saat başı yemek yemeyin sizde. Sonra niye 100 kilo oldum.
Yapamiyorum kan sekerim dusuyor bayilacak gibi oluyorum
Her oburcanın bahanesi de bu. Kan şekerim düşüyor.
Uzmanlar az az sik sik ye diyor. Ne alaka
Ama siz çok çok sık sık yiyorsunuz. Sağlıklı olmak için biraz zorlanmak gerek. Yemek yemek güzel bir şey ama fazlası bize zarar verir değil mi?
Kahvaltı ve akşam yemeği yeter miden patosa dönüşmüş senin ne atsan örgütür
E ekmek arası bir şey ye illa yemek şart mı
tamam da o da kilo
Kilo alıyorsan yemeyeceksin o zaman
Dışardan ev yemeği söyleyebilirsin
tamam da butce olarak o zorlar beni. Anca doner istetebiliyorum o da ucuz diye
Bir döner olmuş 40 TL ev yemekleri de aynı fiyata. Çorba söyleyip hafif bir şekilde atlatabilirsin öğle yemeğini. Bir önceki günden yemek kalıyorsa onu ısıtıp yiyebilirsin
Istanbulun bu ilcesinde doner 25 tl pahali degil ama bir corbaya 20 tl versem icim acir
O zaman dönersen dewam
Yazın 24 olmuş eesk kadar kızsın kalk kendin yap aç birakiyormus
Okuma yazman varsa soruyu oku.
Heee pardon ozaman
Hafif beslen bence, yoğurt yulaf karışımı vs
Onlari sevmem
öğlen yemek yeme meyve vs ye böyle geçir
Acim ama tutmaz ki
o zaman obez olursun karar senin. tutturmak istersen tutar emin ol
o zaman ye yemek ne diyeyeim benim önerim bu sana meyvede oldukca seker var kan sekerin dusmez
Salata falan ye ya da sebze yemeği
Annem izin vermiyor ki yapiyim
Neden