Büyük küçük demeden tüm Annelerin anneler günü kutlu olsun nice mutlu senelere pamuk yürekli Anneler
🌹A🌹N🌹N🌹E🌹
Tesekkur ederiz 🙏🙏🙏
Anneme ; bugün bu dünyada oluşumu ve Şu an ki karakterime sahip olmam da bana kattiklari icin, örnek ve doğru ve yanlışi beni kayirmaksizin yaptığı için, bana adaleti ve adil bir insan olmam daki rolü için, eve giderken isten cikarken gördüğü ac ve çöpten sizan sulari icerek karnini doyurmaya calisan bir. kedi yavrusunu aciyarak eve getirdigi ve onu iyilestirmek icin gösterdiği çaba icin, o gunun sartlarinda zor olsa da kediyi bir veteriner bulup götürdüğü için, bana dogru söylemeyi sonucu ne olursa olsun yalan soylememeyi bazen azar işiterek de olsa öğrettiği için, aile bağlarının ailede birbirine gosterilen sayginin onemini en iyi sekilde öğrettiği için, temiz ve duzenli olmayi geceden salonda bir tek kül tablasi bile birakmayarak gösterdiği için, kendi çamaşırlarımi yikayip katladiktan sonra yatagimin uzerine koyup, bana küçük yasta kendi giysilerimi kendimin yerlestirmem gerektiğini yani sorumluluk almayi öğrettiği için, cok teşekkür ederim.
KS daki tüm Annelerin ve Anne adaylarının Anneler Gününü kutlarim. ❤️❤️❤️
Teşekkür ederim 😊😊
Rica ederim
Kokusu ayrı güzel gülüşü ayrı güzel annem iyiki varsın
Valide hanım Allah uzun ömürler versin başımdan eksin etmesin seni.. Biliyorum ki dünya gözüyle tek istediğin benim mutlu olduğumu bir düzen içinde olduğumu görmek fakat hergün şunun çocuğu oldu bunun kızı oldu bak filanca evlendi demekten vazgeç anam artık :)) O kadar konuştuk zaman kötü insanlar garip nasip kısmet hayırlısını isteyelim dedikçe psikolojik baskı yiyorum vallahi tv lere çıkıp şikayet edicem seni bak :D kıyamam sana ömrün uzun sağlıklı güzel olsun.. :)
Güzeldi RABBİM gönlüne göre versin 😊
Amin inşallah cümlemizin çok teşekkürler keyifli forumlar olsun :)
Teşekkür ederim 😊
İyi ki varsın annem :)
Çok teşekkürler hocam
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Bütün annelerin ve bir anne gibi çocuk büyütenlerin anneler günü kutlu olsun 🌼🌹🌷
😊😊
Annem, ruhum Allah'ın bana emanet ettiği , benim ona emanet edildiğim bu kötü dünyada bana zarar vermeyecek tek kişi; tek bir güne sığdırılamayacak kadar sevgi dolu gözümün nuru. Herşeyin en güzelini hakeden bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
Amin
Bir anne olarak hiç bir anne evladından ayrılmasın
Tüm anneleri evlatları ile imtihan etmesin iyi anlamda ve kötü anlamda
Yine bir anne olarak Rabbim tüm evlatlarımızı hayırlı evlat etsin
Kendim için pek bir şey demiyorum evlatlarımın bu dünyada var olması benim için en büyük ama en büyük hediye
🌹Tüm 🌹Annelerimizin🌹 anneler 🌹 günü 🌹kutlu 🌹olsun🌹iyiki 🌹 varsınız 🌹 canlar 💐💐💐💐
Kadın olmak için anne olmak, anne olmak içinde doğurmak şart değil...
Yüreğinde anneliği hisseden herkesin günü kutlu olsun..🥀🌺🌷
Beni karşılıksız seven ve yüreğimden bir parça olan güzel meleğim iyi. ki varsın iyi ki benim annemsin♥️🌹
Tüm annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun 💙
Yüzümdeki tebessüm, kalbimdeki sevgi, gücüm, sabrım, destekçim... Beni bugünlere getiren Annem iyi ki varsın.
Annelerin kıymetini bilin ❤
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Tüm annelerin anneler gününü kutlarım
Teşekkür ederim 😊
Kelimeler kifayetsiz kalır bırakamam 🙂
Şefkat adına en nadide kişilerdir hayatımızda
Tüm annelerin anneler gününü kutlarım
Anama karavan alacam
İyi ki var hakikaten. O olmasa napardim
Anne der susarım
Canim annemm