Tamam o zaman şöyle başla sjdjsjf sizi seviyom ama çocuğunuzu da seviyorum valla aramızı bozarsanız yırtarım ağızcağınızı anneler gününüz kutlu olsun sjdjsnf
Sevgilinden çok bahsetme sevgilinin annesini öv güzel dileklerde bulun ama asla unutma ne kadar güzel zeki olsanda erkek snnelerinin oğullarına yakıştırdığı aday olamassın çünkü yoktur aynı şekilde kız babaları içinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Abartı olmayan , sade , şık , ambalajı özenli, herşey olabilir , anneler ne olduğundan ziyade, düşünülmüş olmakla ilgilenirler 👍😉
Maalesef çok uzakta şimdilik mesajla:(
Öncelikle merhabalar çocuğunuzu çalmıyacağım sadece ödünçAlıyorum lütfen beni linç etmeyin gelecekte diye girebilirsin sjsjsj
Sonra hiç başlamadan bitsin ndidjdidn
Tamam o zaman şöyle başla sjdjsjf sizi seviyom ama çocuğunuzu da seviyorum valla aramızı bozarsanız yırtarım ağızcağınızı anneler gününüz kutlu olsun sjdjsnf
Tek derdim oğlunuz felan jdidjdidjd
Sjdjsjf anneler günü muamele cocuk şahane sjdjsjf rahat birak bizi sjdjsjd
Aynen öyle tabiikii 😁
Sevgilinden çok bahsetme sevgilinin annesini öv güzel dileklerde bulun ama asla unutma ne kadar güzel zeki olsanda erkek snnelerinin oğullarına yakıştırdığı aday olamassın çünkü yoktur aynı şekilde kız babaları içinde
Oğlun beni istiyor caatla patla gaynananiye doğdun manyak gacı
Gerekli mi sence bu? Mesafe iyidir
Yok sevgilime yazcam o okuyacak annesine.:))
Sen halkayı çocuğa takmaya yemin ettin galiba :)
😅😅😅
Olculu ve saygılı bir tane iyidir
Anneler gunun kutlu olsun
Gönderme yüz göz olma
CANIM ANAM 💘
Aman Allahım dedim