sevgilinizin annesine anneler günü için nasıl bir atardınız ?
lütfen yardımcı olun çok önemli :(
lütfen yardımcı olun çok önemli :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer harika bir oğlunuz-kızınız var.. sanki onu yapım aşamasında iki kişi değilde bir ekip çalışmış.. gerceği en iyi siz bilirsiniz sevgilimin annesi..lütfen söyleyin bana sevgilimi yapım aşamasında kaç kişi çalıştı.. ben iki kişinin çalıştıgına inanmıyorum, çünkü harika bir cocuk..
"efenim anneleri gününz kutlu olsun. tez zamanda toprak olursunuzda kaynana azabı cektirmezsiniz inşallh" die bir mesaj at
öyle birşey yazdıktan sonra sevgilim hala benim sevgilim olarak kalacağını mı düşünüyosun?
ya espiri yapıooz tabiki... söylenecek sey mi bu. kaynana espirisi işte.
:D :D
benim gülesim kalmadı.. ilk mesajında gülecektin. bari +5 yapta gönlümü al
en sevdiğim annem dye başla :D şaka la sakın öyle başlama anneler karışır sonra :D esprili bir dil kullanıyosan komik şeyler de kat araya ama anneler gnün kutlu olsn de geç bence çokta şaapma gösterş gbi alglar :P
güzel bişi olsun istiyorum. O kadın sonuçta benim için çok önemli :)
zor bir durum ya :D
hemde nasıl :(
bence içinden ne geliyosa onu yaz vala
Msj değil ben bizzat gideceğim elimde hediyem ile :D Bence mesaj atmak yerine bir arayıp anneler gününüz kutlu olsun,iyiki varsınız demek daha mantıklı ...
Cevap
6Cevap
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “ANNE” derdim. Anneler gününüz kutlu olsun ...
Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.
Oğlunuzu bu yaşa kadar getirdiniz sağolun. Şuandan itibaren sizin görevinizi ben devralma yolunda ilerliyorun. Anneler gününüzü kutlarım
Gösteriş gibi algılanmayacak , içten çok kısa cümleler kafii..
işte o cümleler ne?
Ne kadardır konuştuğunuza bağlı bu , kadınla hukukun ne seviyede bilemiyorum ki ne diyeyim şimdi..
bu ona ilk mesajım olacak ama ağır birşey olsun istiyorum sen erkeksin bir kız annene ne yazsın isterdin?
Kaç aydır birliktesiniz yahut ne kadar süredir?
17 aydır beraberiz...
İçten bir cümle yeterli.. Anneler gününüz kutlu olsun , bana böyle bir damat yetiştirdiğiniz için de teşekkürler falan de işte .. Latifeli , samimi :)
tamam çok teşekkür ederim :)
:D teşekkürler
Rica ederim , mutluluklar.. :)
sevgiliniz diyipde dağlamayın beni :((
anam anam iyi ki varsın
iyiki varsın kaynanatör:D
müstakbel kaynanam diye başla işte :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar