Benim gibi duygularını sevdiklerine belli edemeyen biri için, mükemmel bir çözüm.. Dün verdim ve yarım saat sonra ağlayarak aradı beni :/ Tüm dostlarımın arkadaşlarımın annelerinin anneler gününü şimdiden kutlar, annelerinizin ellerinden öperim..
Canım pamuğum benim bizi terk gidip gittiğin 8 yıl oldu canım sen ne olursan ol toprak bile olsan şimdi benim bir tanemsin annem benim nur içinde yat hep mekanın nurlar ile cennette en güzel yerde olsun.. Seni hep sevdim ve seviyorum da tüm haklarım sana helal olsun..
Annemin yanında olamicam bu anneler gününde ama telefondan görüntülü arayıp anneler gününü kutlarım eve gelirkenden hediye alırım. Anneme mektup yazarım ama ben ağlatmak istemiyorum onu mutlu olsa dahi.
şiir yazmışlığım var. babam aradı bir gün. istanbul'dayım, okuyorum. kardeşinle aklımıza bir fikir geldi, sen şiir yaz biz de çerçeveletelim, dedi. karşı çıktım tabii ilkin. bu işler ilham işi, ısmarlamayla yazamam ki, dedim. üsteledi tabii babam, neyse, dedi. oturdum, baktım akıyor. yazdım gönderdim. birkaç gün içinde fotoğraf geldi. annemle konuştuk. hafiften ağlıyor belli.
duygularımızı karşılıklı belli edemezdik. ama böyle bir bağımız oldu. hala tv setinin üstünde asılı durur çerçeve. okumaya çekiniyor olsam da, orada, tüm samimiyetiyle.
En İyi Cevaplar