+1 yılBen bicok kadin taniyoruk iki cocukla tas gibi olan.
Ecmebi tabii cogu, zaten spor yapmaya alisik olmadiginizdan gotu gobegi toplayamiyorsunuz genelde yurdumun insani olarak.
Hayir yani kadin 28 yasina heliyor, ay cocul yapmam vucudum bozulur, sanki omrunun sonuna kadar genc kalacak.
Istemiyorsaniz bunun sebebi cocuklardan hoslanmamak, kim ugrasacak, cocuk yapacagima ona yapacagim masrafla her hafta singlemalt viski icerim falan olmali.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
dua et gizliyorum yapamiyorum :))
normal sekilde dogum yapanlarda var bunyeleri gayet stabil kisiden kisiye deisiyor
kimisi dogumdan sonra asiri kilo aliyor kimisi normal 4 mevsim ilk bahar yaz son bahar kis :))))03 Yorumla
Soran+1 yıl:) peki
bence çok saçma doğumdan sonra ıstersen eskı fızıgıne dönersın. bızım türk kadınlarında eringeçlik var yanı. spor yaparsın illa salon sart değil evde kendınn de yapıp belkı eskı vucundan daha güzelene sahip olursun. şu hayatta cocuktan guzel ne var ki. şimdi imkanım olsa hemen evlenir doğururum yanı çoçuk. aranızda fiziiğim bozulur dıye dogurmak ıstemeyen varsa bence vazgecsın bu kararından
00 Yorumla
+1 yılKadın da kendince haklı bebek gelince sorumluluk artıyor uykusuzluk vs vs kadın yıpranıyor. Hamilelik te vücut zaten deforme oluyor kadın ruhen ve bedenen toparlanamıyor. Herkes bebek yapacak diye bir şey yok. Ama ANNE OLMAK MUHTEŞEM BİR DUYGU.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılA dedim.
Çocuk sevmiyorum zaten eşim de benim gibi düşünür umarım. Çok ısrar olursa bir tane yaparım sadece. Onun dışında o fiziği toplamakla, kocayı elde tutmaya çalışmakla, çocuğa bakmakla ve ayrıca çalışmakla uğraşılamaz.
Bir adam sen kilo da alsan çatlaklar da oluşsa vücudunda seni severim yine dese de inanmam. Çocuk ister ama karısı hamile iken gider başka kadınlarla birlikte olur veya doğum sonrası karısının kilolarını sorun eder. En iyisi doğum yapmamak veya bir tane yeterli30 YorumlaÇocuk doğurmak kadını bozmaz tam tersi fiziği güzelleşiyo daha da oturuyo aslında kadını bozan şey yemek yemektir. Çoğu kadın hamilelikten sonra bebeğe bakmaktan kendini salıyo sorun o. Bir sürü çocuklu taş gibi kadın var formda olmamanın suçunu çocuğa atmayın
21 Yorumla- +1 yıl
Siz doğum yaptınız mı hiç
Çocuklu kilolu kadınların en büyük bahanesidir, doğum yapınca diye başlarlar. Sanki çocuğu olup gayet iyi fizikli kadınlar yokmuş gibi.
Annem de öyle mesela ona da aynısını diyorum da bozuluyor.
Mesela en yakın arkadaşımın da çocuğu var ama gayet güzel hala ve hiç de çatlağı bile yok. Ki doğum yapmamış bir çok kızda da varken.00 Yorumla
+1 yılVücudum deforme olacak diye anne olmamak mı? Pardon da bunu söylerken yaşlanma faktörünü göz ardı ediyorsunuz sanırım. Hepimiz yaşlandığımız da birer Ajda Pekkan, Nebahat Çehre olup yıllara meydan okumayacağız. Her yerimiz buruş buruş olacak zaten.
Hadi onu da geçtim ölüm var, ölüm. Vücuduna çok iyi bakıp taş bebek gibi olan da toprak olacak, vücudu çatlak vs olan da.
O yüzden bu hayata bir kere gelmişim, elbette ki anne olurum, çocuğumu doğururum.00 YorumlaHamilelikte fiziğim bozulmasa hoşuma gider. Kimse fiziği bozulsun istemez. Fiziğim bozulacak diye anne olmak istemeyen biri bunu partneriyle konuşmalı. Ayrıca mümkünse herkes anne olmasın gerçekten çocuk yetiştirecek özelliklere sahip, sevip ve kollayacak kişiler anne olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki şıkka da katılmıyorum. Sen doğurduktan sonra saldım çayıra Mevlam kayıra yaparsan tabi fiziğin bozulur. Ama sen kendine özen gösterdikten sonra her zaman güzel kalabilirsin. Çocuğu da yap fiziğine de bak. Doğum yap sağlıklı beslen spor yap. Hamileyken çatlak oluşumunu önleme yolları da var uygula yanii..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnlar da prolaktin hormonu salgılanmıyor demek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudum bozulunca eşim bna değil dışardaki kızlara ilgi duyar düşüncesi var en azından göz zevkibi onların bedenlerine bakarak doyurur dye düşünüyorum. Bu da bni kahreder bu yüzden fiziğime bakmalıyım bu yüzden doğurmak istemiyorum. ya da en azından bni her halimle kilomla çatlaklarımla da sevebilecek gözü dışarda olmayqcak birine denk gelene kadar evlilik düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılZaten insanların daha fazla üremesini sağlayan verilen her emeğe lanet okunacak derecede battık, doğurmasınlar ayrıca berbat bir görüntü oluşuyor top gibi tamamiyle berbat.
Çocuk sevgisi ise tamamen gereksiz.10 Yorumla
+1 yılSaçma bir düşünce en büyük hayalim benim anne olmak evet vücut deforme oluyor belki ama hamilelikte de yediğine dikkat edip sporunu yaparsan doğum sonrasında da aynı şekilde devam edersen zarar minimuma iner zaten
10 YorumlaFizigini düsünen zaten anne olmasin lütfen, entel entel, modern modern birtane köpek alsin beslesin, ilerde yaslaninca 30 yasinda kalir, köpegi bakar ona..
20 Yorumlavalla kadinlarin kendi secimi bu konuda herhangi bir baski yapmak sacma olur bozulan kendi vucutlari diger zorluklari cekende onlar , keske erkeklerde dogurabiliyo olsa da kadinlar muhtac olunmasa bu konuda
00 Yorumla
+1 yılYemişim fiziği be bebek sahibi olmak kadar güzel bir duygu var mı bebeğini al kucağına bir kokla bir öp oh hayat sana güzel fizik mizik tırı vırı
30 YorumlaBunlar için dikkat edilmesi isteniyorsa kremler var besin listesi var onlara uygun yersiniz sporunuzu yaparsınız fizik için çocuksuzlukta nedir ilerde pişmanlık olur 3 çocuk idealdir
02 Yorumla- +1 yıl
Davet ettiğim soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum
Ben illaki çocuk isterim 2 yıl 3 yıl bir zamandan sonra bile olsa isterim. Bunun yanı sıra kendisine evlenince verdiğimiz söz. Var fiziği bozulsa ne olcak.
00 Yorumla
+1 yılilla cocuk olacak evlendigimizde hemen diye birsey yok. bu kurali hangi gerizkalı koyduysa artik) bazi aileler boyle yani bazi eslerde illa cocuk olacak diye eslerinin ustune gidiyorlar
00 Yorumla
+1 yılO kendi salmakla alakali bir durum bence. bende 5-6 kilomu henuz vermedim. ama herseye ragmen bu hayatta yaptigim en iyi sey anne olmak. normal dogurdum ve eskiye nazaran daha guclu hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılAslında hamilelik sonrası kilolar çözülmeyecek gibi değil çocuk emince zaten gidiyor çatlaklar falan çözülmeyecek şeyler değil ki o duyguyu yaşamak çok farklı
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası doğum yapmış kadın, yapmamış kadına oranla kadınsal kanserlere daha az yakalaniyor. Doğum sonrası vücut sporla şekle girer dert edicek bir şey yok. Bilinçli olmak önemli.
00 Yorumla
+1 yıl1- Ünlülerde hamile kalıyor ama kendisine dikkat ediyor.
Beslenme ve spor olursa, en güzel şekilde biter hamilelik.
2- Çocuk istememesinin tek sebebi buysa, komik.01 YorumlaEminim ki annelik duygusu vucudunu bozan herşeyden daha güzeldir ayrıca bir sürü yontemi var sağlıklı bir hamilelik geçirmek için sporda yapılırsa gayet güzel vücuda eskisi gibi kavusabilirsin
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış bir karar ama bence asıl sebep hazır olunmaması ki hazır olunmadan kesinlikle çocuk sahibi olunmamalı
10 Yorumla Çatlak olmasın kilo almayım vajen şekli bozulmasın diye çocuk doğurmamak çok budalaca. Ne salak kadınlar var yahu psikolojik ve fiziksel olarak hazır olmamak geçerli sebep olabilir.
00 Yorumla
+1 yılDoğurduktan sonra spora gitsin baksın kendine alla alla.
12 Yorumla
Soran+1 yılOy da verirmisin lütfen sonucu merak ediyorum çok
- +1 yıl
1- Doğurduktan 2 sene sonra hem beslenmesine dikkat edemez ve spor yapamaz çocuklara uğraşmaktan. Çocuğa süt verebilmek için kalori alması lazım bol bol
2- Kilo alıp vermek kolay bir iş değildir. Ter atacak açılmış iştahını durdurmaya çalışacak
3- Sarkmış yerler ve çatlaklar sporla düzelmez ya da çok az gelişme gösterir.
Ha bunların dışında dikiş atılması, bollasmasi, kadının sürekli ruh halinin değişmesi, vs saymadım bile. Erkeğe göre kolay tabi
2. seçeneği işaretleyenler, çok samimiyetsiz. Hele hele kızlar için güzellik deyince akan sular durur. Güzel bir kadın gören erkeği söylemiyorum bile
30 YorumlaBebek çok daha güzel. Senden ve sevdiğin insandan bir parça. Ayrıca dünyada annelikten daha güzel hangi duygu olabilir ki
01 Yorumla- +1 yıl
7 kere ustuste orga, m olmak, tibbem daha guzel oldugu kanitlanmis bisey.
Annelik denen seyi abartmayiniz.
Genelde annelige acayip deger veren topumlar, turk toplumu, tutucu amerikanlar vs) en vasat anneleri cikariyorlar piyasaya.
+1 yılÇocuk doğurup da hala TAŞ gibi olan kadınlar diye bir gerçeklik varken bu bahane bana biraz saçma geliyor.
00 Yorumla
+1 yıliçinde annelik duygusu olmayan , çocuk bakımı ve sorumluluklarını taşımak istemeyen, kadınların ürettigi bahaneden başkası olamaz
00 Yorumla
+1 yılDogurmak istemiyen dogurmasin cocuga yazik.. Ama çok örnek gördüm kendine dikkat edip fizigine de bakan 7~8 tane cocugu olan asıl basari budur..
00 Yorumla
+1 yılBen viktorya sikrit mankeni değilim. Vücudum şimdi de güzel değil zaten seve seve doğururum. Yeter ki Allah nasip etsin 😏
01 Yorumla- +1 yıl
Onların lamını dikeceksin bir daha hiçbir şey yapamasınlar.
+1 yılBence anne olmak kadınları gençleştiriyor
Ama illaki vucutta çocuktan kalan hatıralarda kalıyo
İyiki anneyim iyiki doğurmuşum kuzularımı00 Yorumla
+1 yılÇeşitli bakım yağlarıyla yıpranmayı engellemek kolay bir yöntem anne olmayı bunun için bir kenara atamam
00 Yorumla
+1 yılDünyaya bir varlık getirmek kadar güzel bir duygu olabilir mi, böyle düşünen insanlara her zaman şaşırırım ileride anne olmak çok istiyorum..
00 YorumlaÇocuk istemeyen erkekler neden evlenirki. 5 tane erkek çocuk döğurmasını istemiyorum demis. Gercekten sasirtici 😮😮😮
03 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 842 cevap paylaştı. Cok önem veriyorsa spor yapsın doğurupta doğurmamiş olanlardan var ha benim gibi kilo alıp sonradan sporla giderenlerde zamanla yeter ki sen iste
00 YorumlaNiye ruslar da çocuk doğuruyor.
Boğazına sahip olamayan kadınların bahanesinden başka birşey değil..00 YorumlaBen tam tersi bu dünyaya çocuk doğurmak istemiyorum
10 Yorumlafizik içinse sadece salaklık ama ben sorumluluk istemiyorum dersen daha mantıklı olur sddf
10 YorumlaVücudu filan yıprattığı yok elik kızlar 3 5 coxuk yapıyor hala taş gibi güzel ve bozulmuyor. Bizimkilerin cacıklığı bikere o
00 Yorumlaİyi bende çok çalışıyorum yoruluyorum vücudum yıpranıyor diye eve ekmek getirmeyim o zaman.
10 Yorumla
+1 yılherkese saygı duymak gerek. bende A dedim çünkü o fiziği toparlama süreci oyle kolay değil. ayrıca bir çocuga hayatını adayıp onu iyi bir birey yapıp topluma kazandırmakta çok çok zor
00 YorumlaAllah bana rahim vermis neden kullanmayayim ki? minicik tatli bir bebek herseyden cok daha guzel..
20 Yorumla
+1 yılkadın haklı benim mahallede arkadşım bir kız vardı evlenmeden önce son derce düzgündü fiziği kız yarış motoru gibiydi gösterişli:) evlendi çocuk yaptı şimdi içler acısı halde fiziği scootera döndü kız:)
10 Yorumlaboşver fiziği çocuk doğuramadıktan sonra ne yapıyım düzgün fiziği pehhhhhhh pehhhhhhh
00 Yorumla
+1 yılBunu düşünen kadınların elleri öpülesi annelerine yaptıkları en büyük haksızlık. :)
00 Yorumla
+1 yılZaten sıçıcam diye yemek yemeyen insandan farksızdır
00 Yorumla
+1 yılAy çok da tın.. Bozulacak diye bebek sevemeyecek miyim ben 👶
00 YorumlaAptalca, sevdiği insandan çocuğu olmalı insanın bence bu paha biçilemez.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana sorarsan da alt tarafi basit bir biyolojik olaya paha bicememek aptalca.
O fiziği kaybetmek istemeyen tekrar çalışıp çabalayıp eski haline döner zaten
00 Yorumla
+1 yılFifty-Fifty: Doğum yapmak kadın sağlığında önemli.
*Gecen bol olsun.*00 YorumlaFiziğim bozulacak çocuk doğurmam diyen keşiden zaten ne kadın olur ne de anne.
00 Yorumla
+1 yılDikkatli beslenirim cocukta dogururum fiziğimde bozulmaz.
00 Yorumla
+1 yılhamilelik vücududa hayatıda yıpratıyor hamile kalmayacağım
00 YorumlaO' nun vucudu, O' nun karari.
Bastan farkli karar alindiysa ayri.00 Yorumla1 tane de olsa çocuğum olsun isterim. Sonuçta fizik bu yaşlanıp gidicez o zaman istemesekte bozulacak güzelliğimiz fiziğimiz
00 Yorumla
+1 yılVücudum için değil istemediğim için doğurmuyorum. Vücudumu bu hale getirebildiysem azimle yeniden olması kolay.
00 Yorumla
+1 yılşaçma allah yazdıysa böyle düşünen bı hanım kaderimize
00 YorumlaAnne olmak söz konusuyken vcut şeklini falan düsünen anne olmasın zaten.
00 YorumlaSevdiğim insandan bir parçayı bedenimde büyütmek kadar daha güzel ne olabilir ki?
00 YorumlaÇok yalnış buluyorum.#kskanbağışlıyor
@majestetuncay00 Yorumla
+1 yılİnsanların çocuk istememe sebeplerini de mi sorgulamaya başladık
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım