Kilo İle Bebek Bezi Kullananların Yorumları Nelerdir?
Biliyorsunuz ki bebek bezleri çok pahalı. Mesele 84 adet klasik bir bez ürünü 112 TL. Her ailenin durumu aynı olmayabiliyor. Bazı aileler en organiğini, en kalitelisini alıyorken bazı ailelerin tek kriteri uygun fiyatlı olması. Bu nedenle birçok aile kilo ile bebek bezi alıyor. Açık bebek bezi diğer bezler kadar sağlıklı mı? Bence değil. Çünkü normal bebek bezleri gibi full dezenfekte ve insan eli değmeden getirilmiyor. İnsan eli değiyor ve muhakkak bakteri, virüs vs taşıyorlar. Ayrıca sattıkları bezlerin kaliteli olup olmadığını anlayamıyoruz. Sen sadece bezi görüyorsun. Ben kendi kızım için kullanmadım ama çevremde kullanan bazı aileleri gördüm. Bazıları hijyenik çıkabiliyor ama bazıları bebeklerde pişik gibi sorunlar çıkarıyor. Ayrıca dökme bebek bezi almanın şu açıdan bir faydası yok. Normal bebek bezlerinde ay ay bebek bezi ölçüleri oluyor. Ama dökme bebek bezleri hep aynı ölçüde ve bebekler çok hızlı bir şekilde büyüyor. Onca bezi almanın bir mantığı kalmıyor. Bebeğe küçük ölçüde bezler kullanmak da hiç sağlıklı değil. Kemiklerinde sıkıntı yaratabiliyor.
kilo ile bebek bezi
Kilo ile Bebek Bezi İstanbul
Rami'den temin edebilirsiniz açık bebek bezlerini. Ayrıca Eminönü'nde de toptan bebek bezleri satan dükkanlar var. Oralara da bakabilirsiniz. İsterseniz direkt dükkana gitmek yerine sipariş verin. Onlar getirsin size. Alibaba. com sitesinde de toptan bebek bezleri satıyorlar. Oraya da bir göz atın derim.
kilo ile bebek bezi İstanbul
Kilo ile Bebek Bezi Ankara
Çankaya'da Ankara Toptan Tekstil, Yenimahalle'de Gimat Toptancılar Sitesi ve Nevgross Toptan Market, Altındağ'da Herşeyci Toptan var. Buralardan çocuk bezi alabilirsiniz. İhracat fazlası bebek bezi en uyguna ve en iyilerini bulabileceğin yerleri sıraladım. Umarım işinize yarar.
bulunduğum bölgedeki herkes kilo ile alıyor kalitesi aynı sadece markasız. bunların üretildiği makinalar 1 milyon tl olduğu için kalitesiz yapma şansı yok
Bu tarz kilo ile alınan bebek bezlerini önermem. Hijyenik ve bezin kalitesi açısından temiz olmadığını düşünüyorum. En iyisi hijyenik paketlerde satılan ve bilinen bir markanın, çocuğun kilosuna göre seçilerek alınmasını öneriyorum..
Hiç almadım çünkü hijyenik bulmuyorum. Markasız oluyorlar genelde. Nerede üretildiği belli değil. Hepsi balık istifi gibi açık paketlerde duruyor. Bebeğimin mikrop kapmasına sebep olabilir. Hiç kullanmadım, kullanmam da. Ama Eminönü gibi yerlerde satıldığını duymuştum.
İstanbul'da veya İstanbul'a kargosu olan dökme bebek bezini toptan nerede bulabilirim acaba bilen varsa lütfen bana instagram dan yazabilirmi hesabim @çiğdemmm. k
En İyi Cevaplar