Ben gereksiz sanmıştım yatakta yaptım hep bez serip. Ama belim çok ağrıyodu sonradan çünkü eğiliyodum mecburen düz durmuyosun. Bebeğin yanından kesiblikle ayrılmama şartıyla gerekli diye düşünüyorum. Lazım olan herşeyin orda yerli yerinde. Ben hep yıkıyodum ıslak bez kızarıklık yapıyodu çünkü (en iyisini almama rağmen) ve yatağa koyim derken belim tutuluyodu.
Kuzum alma. Özellikle sey yapıyorlar. Yüksek , senin bel hizanda olacak bir çekmece alıyorlar. Ful bebek eşyalarını oraya koyuyorlar. Yazlik-kışlık. En altlar ıslak mendili, bebek bezi... Onun üstünü alt değiştirme ünitesi olarak kullanıyorlar. Ki duyduğuma göre, bir zaman sonra nerdeysen orada değiştirmeye başlıyormussun. Alıp da pişman olan o kadar cok gördüm ki... Yerinde olsam asla almazdım. Onun yerine yüksek boy çekmece alır, onun üstünü kullanırdım. Genede sen daha iyi bilirsin kuzum
Gerek yok. Ben 9 yaşındayken erkek kardeşim doğdu. Annem işe devam ettiğinde kardeşimi hep ben bezledim. Kız kardeşim de onu bezledi tabi. Kolay bir şey üniteye gerke yok.
Ya bırak uniteyi falan her zaman yanında taşıyacak değilsin ya onu. Ben bir elimle bebeği tutup kucagimda diğer elimle altını yıkayıp kremleyip bezliyorum bile
En İyi Cevaplar