Evy baby bebek bezi kullananlar memnun musunuz? Kullanıcı yorum nasıl?

Evy baby bebek bezi kullananlar memnun musunuz? Kullanıcı yorum nasıl?

Evy baby bebek bezi diğer bezlere göre daha ucuz. Ama kalitesi oldukça güzel. Biz yeğenlerime kullandık kimisinde hiç taşma falan yapmadı, kimisinin cildine iyi gelmedi. Ama genel olarak yorumları kötü değil.

Bu yazdıklarım gerçek kullanıcı yorumları. Birçok kişi pişik ve sızdırma yapmadığını memnun kaldığını söylemiş.
1- Fiyatı çok ucuz , ve araştırdım dünyanın en büyük sabun üreticisi arko ve duru markalarının şirketi üretiyor marka varsa kalite vardır özellikle tavsiye ederim çok iyi bez
2- Çok ürün denedim hepsini pişik yaptı kızıma taki evy Bayb 100 de 100 pamuğunu deneyince kızımı pişik sorunundan kurtuldum
3- Fiyata göre kalite gayet iyi. Alerji ya da pişik yok. Yerli malı olması da tercih sebebim.
4- Merhaba kızım 1 yaşına girdiğinden beri kullanıyoruz memnun kaldık pişik yapmıyor 1-2-3 numarası için birşey diyemem ama 4 ve 5 numarası daha doğrusu 1 yasa kadar bebek cildinin yapısı değişiyor eski hassaslığı kalmıyor 1 yaş sonrası evybaby çok ekonomik ve kullanışlı oluyor. Emiciliği de yeterli tavsiye ederim.
5- Bebeğimiz dünyaya geldiğinden, tuvalet ihtiyacını öğrenene kadar Evy Baby kullandık gerçekten hem kalite hemde fiyat açısından çok hesaplı ,. bebeği olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Çiök reklamı olandan kalite bakımın dan hiç bir farkı yok ama onun neredeyse yarı fiyatına tek kullanımlık bir ürünü abartılı fiyata almak bence hiçte ekonomik değil. Alın kullanın kaliteli ve ekonomik olduğunu giöreceksiniz.Yani birçok kişi tavsiye ediyor. Sen de deneyip görebilirsin.
Çok memnunum. 11 buçuk çocuk sahibi olunca bebek bezlerinde uzman oldum.
Teyzem kullanmıştı çok iyi değiller.
Prima en sağlamı pahallı ama değiyor o paraya
Onsuz uyuyamıyorum. Çok rahat. Teşekkürler Evy Baby. 😊
Cevap
15Cevap
Öncelikle bebek bezi seçiminde, çocuğun kilosuna bakarak alınması daha uygundur. Hangi marka daha iyi diyorsan, prima tavsiye ederim. Kullanan çoğu anneler gayet memnun.
Ben a101 dekini kullanıyorum cook güzel pişik olmadı hiç. Prima dan hiç farkı yok çok uygun tavsiye ederim
Sen bayan misin?
Valla bize bez naylon bağlamışlar şimdiki bebekler şanslı
soruyo eyvallah baby dıye okumama ne demelı pekı
Valla bende öyle okudum e malûm geç oldu :D
:DDD
Ben sevmedim çocuklara kullanırken o bezi.
Ben çok memnunum altım hep kuru kalıyor
Harika bence. Hala kullanıyorum popom kuru kaliyor
Oneymis giz yika bezi sictik sira yika bagla
Premium care kullan. En iyisi bu
Bilmiyorum bezden kaç sene evvel çıkmıştım...
lan benimde böyle bir çocuğum olsun :D
Çocuğum yok
No. prima-komili
Molfix iyi
Kullanmadim.
Hiç kullanmadim
Kullanmadim henuz
Kullanmadım
hayır
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar