Yıkanabilir bebek bezi kullananlar memnun musunuz? Sağlık açısından da daha iyi diyorlar, yıkanabilir bebek bezi yorumlarınız nedir?yıkanabilir bebek bezi yorumları
Aslında bu bezlere biz gayet alışkın bir milletiz :) Eskiden böyle hazır bezler yaygın değildi. Annelerimiz mis gibi kumaşlardan bez yapar, yıkayıp yıkayıp kullanırdı. Şimdilerde ürünlerin doğallığından şüphe edenler yeniden bunlara yönelmiş durumda. Genel yorumlara göre memnu kullananlar. Avantajları neler?
Malzemesinin ne olduğunu bildiğiniz için içiniz rahat,
Pamuklu kumaş olduğu için pişik yapmıyor,
Yıkanabilir olduğu için defalarca kullanılabilir,
Bez masrafı, hazır bezlere göre çok daha az,
Pişik problemi olmadığı için de pişik kremi derdi de yok,
Kullanıp atılan bezler doğaya da zarar veriyor, doğaya da katkı bir anlamda.
yıkanabilir bebek bezi yorumları
Avantajları kadar dezavantajları da var ama bunlar hazır bezlerde de olabiliyor. Sızdırma yapabiliyor haliyle. Büyük tuvaletlerini yaptıklarında onu temizlemek biraz meşakkatli. Eskiden annelerimiz bunları elle yıkardı, şimdi makineye atıp tertemiz kullanabilirsiniz gönül rahatlığı ile :) EnBaba da bununla ilgili bir inceleme videosu çekmiş, buradan izleyebilirsin;
100 derecede kaynatıp ütülemedikçe hijyen olmıycak. Deterjan kullanıcan yine kimyasal. Bebek bezi hijyenik en azından ve tıkama zahmeti tok mümkün olan en doğal markayı bulmaya çalış fiyat konusunu bilemiyorum belki fiyat olarak yıkanabilirler avantajlıdır ama. Ha aliexpresste de yıkanabilir ped görmüştüm. Aliexpressten alıp neden yapıldığı belli olmayınca sağlık konusunda esprisi de kalmayacak illa alırsan da nereden aldığına dikkat
Cok maaliyetli oluyor. Ayrica devamli evde olmayacaksin pratik yol varken kendine is aranma. Sonra onlari yikamasi kurutmasi var daha. Cocugun cok kucukmu bilmem. Ama yeri geliyo. camasir makinesinin dugmesi basicak vakit bulunmuyo. O yuzden hazir bezden sasma derim
Tüm markaları denediğimiz halde oğlum da pişik ve alerji sorunu bitmeyince, yıkanabilir bez satın aldım. Aslında sağlıklı ve ucuz gibi görensede temizlemek ciddi sorun. Elde yıkayıp makinaya atmak gerekiyor ve ağır deterjanları kullanmadan temizlenmiyor.. Yani yine kimyasalları cildine temas ettirmiş oluyorsun. Kullan at bezler artık pamuklu ve bambu liflerinden doğal olarak üretiliyor..
En İyi Cevaplar