Havuz için bebek bezi kullanan var mı? Kullanışlı mı acaba tavsiye eder misiniz? Mayo bez kullananlar memnun kaldınız mı? En iyi bebek mayo bez markaları hangileri?

Havuz için bebek bezi kullanan var mı? Kullanışlı mı acaba tavsiye eder misiniz? Mayo bez kullananlar memnun kaldınız mı? En iyi bebek mayo bez markaları hangileri?

Bebeklerin hassas cildi için en iyi ürünleri seçmek her zaman birinci önceliğimiz, özellikle de mayo bezlerinde. Bebeklerinizin rahatı ve sağlığı için mayo bezleri konusunda ufak bir araştırma yaptım. Bebeklerimizin rahatlığı için düşünülmüş, en iyi bebek mayo bez markalarını şu şekilde sıraladım:

İlk sıramızda Prima'nın güvenilir mayo bezleri var. Prima, yıllardır bebeklerin konforunu ve cildini ön planda tutarak ürünler üretiyor. Yumuşak dokusu ve sızdırmaz yapısıla Prima mayo bezleri, bebeğimizin rahatlığını düşünüyor. Bu yüzden benim favori bebek mayo bez merkam diyebilirim gerçekten tercih edeceğinize pişman olmayacağınız bir ürün.

Listenin ikinci sırasında Sleepy mayo bezleri var. Sleepy mayo bezleri, bebeğimizin hassas cildini korurken aynı zamanda büyük bir rahatlık sunuyor. Yumuşak dokusu ile bebeklerimiz gün içinde sorunsuz şekilde suda vakit geçirmesini sağlıyor.

Bebeklerin rahatlığı ve sağlığı için özel olarak üretilmiş Canbebe mayo bezleri, cilt dostu malzemeleriyle farkını ortaya kokuyor. Bebeğimizin cildini tahriş etmeden, uzun süreli sızdırmadan vakit geçirmeyi sağlar. Sürekli hareket eden bebekler için ideal bir seçenek oluyor.

Hareketli bebekler düşünülerek tasarlanmış Molfix mayo bezleri, esnek yapısıyla bebeğimizin rahat hareket etmesini sağlıyor. Emicilik konusundaki başarısıyla da dikkat çekiyor. Bebeğimizin gün boyu rahatlıkla kullanabileceği bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Ben bir denemenizi öneririm.

Listenin son sırasında Huggies mayo bez bulunuyor. Bebek bakımı konusundaki uzmanlığıyla bilinen bir marka olan Huggies, mayo bezi konusunda da iddialı bir marka. Bebeğimizin konforunu en üst seviyeye çıkaracak şekilde tasarlanan Huggies mayo bezleri, ciltle uyumlu malzemeleriyle bebeğimizin hassas cildini korurken, sızdırmıyor ve gün boyu rahatlık sağlıyor.
Sizleri öne çıkan markaların mayo bezleriyle ilgili bilgilendirmek istedim. Mayo bez seçiminde kaliteli ve güvenilir markaları tercih etmek büyük bir önem taşıyor. Bahsettiğim markalar, bebeklerimizin ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunuyor. Son olarak bebeklerimizin gülümsemesi ve rahatlığı her şeyden değerlidir diyorum ve önerilerime kulak vermenizi rica ediyorum.
Kızım için çok defa kullandık. Suyu çok seviyor çünkü ve bebeklerin kas gelişimi için yüzme sporu çok yararlı. Bütün ebeveynlere tavsiyemdir. Haftada üç defa yüzmeye götürüyorum kızı. Hem stres atıyor hem enerjisini yüzmede harcadığı için akşamları mışıl mışıl uyuyor hem de büyüme açısından çok işe yaradı. Doktorumuz bu konuda çok iyi şeyler söyledi. Yıkanabilir mayo bez kullanan insanlarda var. Ama gerçekten onları pek hijyenik bulmuyorum. Ben bezlerin tek kullanımlık olması gerektiği taraftarıyım. Yıkanabilir bezler diğer bezler kadar hijyenik olamaz çünkü. Tabi yüzmeye çok gidince mayo bezlerine çok hakimim artık. Size piyasadaki mayo bezlerini tek tek anlatayım size.

Mayo bez kategorisinde en iyilerindendir Prima. Tek kullanımlıktır bu bezler. Suda hiç şişme yaratmıyor. Bebeği tam olarak sardığı için asla dışkı sızıntısı olmuyor. Esnek bel bantları olduğu için ıslak olmasına rağmen hiç tahriş problemi yaratmıyor. Hem suda hem kumsalda her yerde kullanılabiliyor. Kenarları kolay yırtılabildiği için çıkarırken sorun yaşamıyorsun. Fiyatları da şöyle; 35 TL ama indirimde 17 Tl gibi bir civardan satın alabilirsiniz.

Sleepy mayo bez konusunda en iyi markalardandır. Gerçekten hiç sıkıntı yaşatmıyor. Birçok ebeveyne de önermişimdir ve onlarda kullandı. Şimdiye dek bana gelip de bu çok kötü bir mayo bez diyen olmadı. :) Suda hiç şişme yaratmıyor. Islak oluşundan dolayı normalde tahriş etmesini beklersiniz ama hiç tahriş problemi yaratmıyor. Ayrıca bezleri çok esnek ve rahat. Bebekleri hiç sıkmıyor ve rahatsız etmiyor. Sanki çıplak gibi hissediyorlar. Sızma da yaratmadığı için benim favorilerimdendir. Ayrıca desenleri de çok tatlı olduğu için göze de hitap ediyor. Fiyatları 25 Tl. Bu tarz bezleri alacağınız yerlerde çok fazla. Mayo bez migros mesela ben genelde buradan alıyorum. Gayet uygun kampanyaları oluyor.

Umarım bu yazdıklarım işinize yarar. Şimdiden iyi yüzmeler. :)
Sleepy kesinlikle tavsiye etmiyorum çişi dışa çıkarıyor kaç defa yatak üstüm battı
@Esenurasumay himm
@Esenurasumay nasıl yani kendinize mi kullandınız?
Kullanışlı da bence direk mayo daha iyi. Tuvaletini yaparsa eğer erkek çocuğusa da çocuğa zarar verebilir. Benim arkadaşımın bebeği pişik olmuştu çünkü.
Evet kullanıyorum zaten tek bir markanın var. kullanşlı tabi başka çaresi yok zaten
Sevgili Kardeşim çocuk kaç yaşında.3,5 yasından assagı çocugu suya sokma denize zaten bu mevsımde giremez.4 yaş ustu çocugun suya girmeside tuvalet egitimi zaten oluyor sıkıntı olmaz. Kendin için diyorsan da allah askına ne sen gir ne çocuk girsin. Antrennör kardeşlerimin agzına sıçılıyor
Cevap
9Cevap
Havuz içinde bebek bezi kullanmak şart. Çünkü bebek tuvaletini tutamaz sonuçta. Kazalar yaşansın, başka insanlar hatasız olsun istemeyiz. Ama normal bey kullanmak mantıksız. Havuz ve denizde kullanmak için üretilen bezlerden kullanmak gerekli. Prima'nın mayo bezlerini kullanmıştık biz. Çok memnun kalmıştım. Sızdırma yapmadı. Suyun içinde şişerek ağırlık yapmadı. Saatlerce dayandı. Öneririm.
Ben kullanıyorum. Altına yapar mı derdi olmuyor. Hem o bölgelerinin mikrop kapmaması için korumak da oldukça önemli. Ben daha önce Prima'nın havuz bezini kullanmıştım. Oldukça iyi bir üründü. Sızıntı yapmamıştı.
Havuz bezleri oldukça kullanışlı oluyor gadası. Ben yeğenimden biliyorum havuzun içine girdiğinde çok rahat ediyor.
Merhaba,
Evet oğlumu denize götürürken benimde tereddütlerim vardı, hangisini alsam , acaba denize girince şişme yaparmı, sızdırır mı, çocuğuma her hangi bir rahatsızlık verir mi.
Ama Sleepy mayo bez kullanmaya karar verdim, normal bezinide Sleepy bez kullanırdım memnun kaldığım bir üründü kendisi. Sleepy mayo bez de öyle aynı şekilde memnun kaldım. Denizde çocuğuma her hangi bir rahatsızlık vermedi, çok pratik ve kullanışlı olması çok hoşuma gitti.

Sleepy mayo bez havuz ve deniz için özel olarak tasarlanmış, herhangi bir sızdırma problemi olmadı, yapısı ince ve yumuşak. Su tutmuyor, şişme ve sarkma yapmıyor, esnek bantları sayesinde beli sıkmıyor. Fiyatı da çok uygun, Ayrıca külot şeklinde oluşuda ayrı bir güzel ve kolay. Hee birde cıvıl cıvıl yaz esintisi taşıyan deseni ile Sleepy Mayo Bez, en önemli şey olan suda şişmeyen yapısı sayesinde bizden geçer not aldı. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.
@Yampirik Kullanışlımı abi, bizim maymunlara takıp denesek olur mu sence?
media.giphy.com/.../giphy.gif
Huggies markasinin havuz icin bezleri var ben kullandim iki kizimdada memnun kaldim
kullanışlı değil ben çocuğum olduğunda kullanmam, direkt mayo/bikini altı giydiririm bana öyle yaptılar
Hayır harfi ile başlayan bir marka. Havuzdan çıkınca rüzgara kalmasın ve girmeyecek ise hemen cikrat kurula klima giydirin beni çöpe atın
ya ıseyıversın suya nolur suncacık bebenın çişinden:)
ya kaka yaparsa😂
@AngelofdeathFearr illa hep bir tık yukarı dimi😂
Kendine arıyorsan. Tenanın yetişkin bezi var. Harika. Ben kullanıyorum.
Tavsiye ederim yegenim kullanıyordu çok rahat havuza denize girdi kardeşim memnun kaldı
Kardeşim kullanıyordu. Güzel yani rahat ediyorlar sanırım. Sorun olmuyor suya girince de
bu konuda dikkatli olunması gerekiyor bebeklerin savunma mekanızması gelişmiş olmamsından dolayı mikrop kapma ihtimali yüksek
tavsiye ederim kullanışlı.
Kullanışlı mı derken?
yok töbe kullanmadım😂
Tavsiye ederim kullanisli
Annem kardesim icin kullaniyordu. Kullanisli👍
kullanislidir heralde.
Yeğenim kullanıyordu gayet rahat ve kullanışlı
Ulan ne tatlı bebek yerim lan ben bunu 😃
Teyzem kullanıyor çocuğuna
hiç kullanmadım
Mayo bebek bezi var
Nasıl yaa