Çocuk & Ebeveyn Yıkanılabilir bebek bezi kullanır mıydınız? Üçüzerkekannesi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bana imkansız geliyor kullanmak ama bu ara bayağı kullanan kişiyle karşılaşıyorum sosyal medyada Yıkanılabilir bebek bezi kullanır mıydınız? Cevapla Bebek Soruları Sosyal Medya Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ek gıda öncesi kullanılır ama sonrası için asla tavsiye etmem 😄 1 2 Yorumla Üçüzerkekannesi +1 yıl Bence hiç oluru yok Yorumla Mom90 +1 yıl Yok ya gerek yok bence de Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sosyal medyada ger gördüğüne inanma😀Kullanmam. 0 1 Yorumla Üçüzerkekannesi +1 yıl Kriz geçirdim yorumları okuyunca 🤦🏼♀️ Daha bir de çamaşır makinesinde yıkıyorlarmış 🥲 Yorumla
Bugünlergeçicek Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Pek sağlıklı olmazdı ya 0 3 Yorumla Üçüzerkekannesi +1 yıl Kaynatıyorlarmış sanırım Yorumla Bugünlergeçicek +1 yıl Olsun yine de tek kullanımlık daha sağlıklı Yorumla Üçüzerkekannesi +1 yıl Öyle bence de Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Öyle olsa mayo bez ihtiyacı olmazdı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır kullanmam
Ek gıda öncesi kullanılır ama sonrası için asla tavsiye etmem 😄
Bence hiç oluru yok
Yok ya gerek yok bence de
Sosyal medyada ger gördüğüne inanma😀
Kullanmam.
Kriz geçirdim yorumları okuyunca 🤦🏼♀️ Daha bir de çamaşır makinesinde yıkıyorlarmış 🥲
Pek sağlıklı olmazdı ya
Kaynatıyorlarmış sanırım
Olsun yine de tek kullanımlık daha sağlıklı
Öyle bence de
Öyle olsa mayo bez ihtiyacı olmazdı
Benimde var ama hiç rahat değil
Hayır kullanmam