Bir sürü derdim var. Depresyona girdim bir çıkış yolu bulamıyorum dertlerden. Ne yapmalıyım?

Her şey ve herkes o kadar yalan geliyor ki. 21 yaşındayım ama şu an beni seven kimse yok. herkes benden nefret ediyor. Gerçek anlamda nefret ediyor.
Hamileyim ve aynı zamanda okulda okuyorum. bebeği aldırmak için yeterli param yok (8. haftadan sonra fiyatları arttırıyorlar çünkü risk çokmuş. ) 9. haftadayım. 1 haftam kaldı aldırmam için.
Şimdilik kimsenin haberi yok ama bebeği aldıramayacağım için herkes öğrenecek.
Çok kötü durumdayım...
Bir çıkış yolu düşünemiyorum.
Aynı zamanda tip fakültesinde okuyorum. derslerin zorluğunu biliyorsunuzdur.
Sürekli düşüp bayılıyorum ve okulda dedikodular çıkmaya başladı bile :(
Ailemin haberi yok ama ne yapacağım hiç bilmiyorum
Öğrenince onların yüzüne bakamam.
Haziran ayında doğum yapacağım galiba
Ne yapacağımı bilmiyorum. bebeğim babasız büyüyecek :'(
Bebeği aldırmamı istedi ben de doğursam da doğurmasam da senden destek istemiyorum dedim ve aramızdaki her şey böylece bitti. ailelerimiz tanışıyordu benim okulumun bitmesini bekliyorduk evlenmek için. meğer yalanmış hepsi
Yani ucuz yapan yerler var ama sağlıksız zarar görebilirim
Ben bu bebeği doğurmak zorundayım hem maddiyat kısmı işin bahanesi şimdiden onu çok sevdim ve ondan çok utanıyorum böyle bir annesi var diye.
Nefes alamıyorum ağlamaktan artık bir çıkış yolu gösterin ne yapabilirim? bu haftasonu için randevu almıştım ama fiyatı tamamlayamiyorum 700 TL param var kadın 1.200 tlye yapıyormuş kredi kartı ile çeksem babamlar öğrenir ne yapacağım ben :(
Bir sürü derdim var. Depresyona girdim bir çıkış yolu bulamıyorum dertlerden. Ne yapmalıyım?