Eşim bebek istemiyor ne yapmalıyım?

Merhaba ben 28 yaşında üniversite mezunu bir bayanım. eşimle 4.5 yıllık sevgililik hayatı sonunda 4 ay önce evlendik. genel olarak hiç bir problemimiz yok ve eşim iyi bir insan. benim sorunum eşimin bebek istememesi. ben yaşımız gereği bir bebeğimiz olsun istiyorum ama kendisi bana 2 yıl bebek istemediğini söyledi bunun icin bir haftadır kavga edip küsüyoruz. bende artık bebek yoksa kendisiyle birlikte olmayacağımı söyledim. bunun için bana tavır aldı ve dün itibari ile yan odada yatmaya başladı ne kadar ısrar ettiysem onu getirtemedim ve orda uyudu bu sabah itibari ile artık hiç konuşmuyoruz. eşim ve ailesinin maddi durumları çok iyi.çocuk istememesinin sebebi kesinlikle bu olamaz. ben eşim için şehir dışına gelin geldim kendi ailemle 1000 km yol var onlarada bir şey anlatamıyorum. ben bu kadar fedakarlık yaptığım halde şu duruma düşmek beni gerçekten yıprattı.çok gezen biri değilim ev ortamını seviyorum. gün içinde tek başıma evdeyim bir bebeğimiz olsa onunla uğraşsam fena mı olur diyorum bana daha erken diyor. bende yaşımızın büyük olduğunu ve zaten hemen çocuk olup olmayacağını bilmiyoruz diyorum ama anlatamadım. bana nasıl bir yol izlemeyi önerirsiniz.
Eşim bebek istemiyor ne yapmalıyım?