Merhaba ben 28 yaşında üniversite mezunu bir bayanım. eşimle 4.5 yıllık sevgililik hayatı sonunda 4 ay önce evlendik. genel olarak hiç bir problemimiz yok ve eşim iyi bir insan. benim sorunum eşimin bebek istememesi. ben yaşımız gereği bir bebeğimiz olsun istiyorum ama kendisi bana 2 yıl bebek istemediğini söyledi bunun icin bir haftadır kavga edip küsüyoruz. bende artık bebek yoksa kendisiyle birlikte olmayacağımı söyledim. bunun için bana tavır aldı ve dün itibari ile yan odada yatmaya başladı ne kadar ısrar ettiysem onu getirtemedim ve orda uyudu bu sabah itibari ile artık hiç konuşmuyoruz. eşim ve ailesinin maddi durumları çok iyi.çocuk istememesinin sebebi kesinlikle bu olamaz. ben eşim için şehir dışına gelin geldim kendi ailemle 1000 km yol var onlarada bir şey anlatamıyorum. ben bu kadar fedakarlık yaptığım halde şu duruma düşmek beni gerçekten yıprattı.çok gezen biri değilim ev ortamını seviyorum. gün içinde tek başıma evdeyim bir bebeğimiz olsa onunla uğraşsam fena mı olur diyorum bana daha erken diyor. bende yaşımızın büyük olduğunu ve zaten hemen çocuk olup olmayacağını bilmiyoruz diyorum ama anlatamadım. bana nasıl bir yol izlemeyi önerirsiniz.
Cevabın nedir?
+1 yılBu işler eşinin yanında çocuk sevmekle başlar. Bir yere gittiğiniizde kucağına al bir çocuk ya da size misafir geldiğinde sev o zaten seni izliyecek ama sen çaktırma sakın. Bu konuyuda açma bu konu hiç yaşanmamış gibi davran. Ayrıca sen anne değilsin dört aylık evlililte cinsel birlikteliği yasaklamak ne demek? Kocanın yan odada yatmaso vs bunlar yıpratan şeyler. Aynı evde iki yıl kalsands evlilik ütü yapmak temizlik yemek bunlardan oluşmaz. Sen evliliğin olgunluğuna bir eriş. Kocanı yanında tutmaya karıso olarak onu yormamaya çalışmalısın. Hala küsseniz git yemek hazırla süslen tatlı dil güzel bir gülümseme vs bunlarla kırdığın kalbi kazan. Ilımlı ol sen artık sevgilisi değilsin karısısın. Öyle yasaklama vs yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın galiba pişman oldum biraz.
En İyi Cevaplar
daha eveleneli 4 bucuk ay olmus neden cocuk yapmak için israrcisiniz ki? biraz basbasa evliligin tadini cikarmalisiniz bence zaman su gibi akip gidiyor cocuk olduntan sonra bir bakmissiniz buyumus okula gidiyor o tatli flortlesme gunleriniz kalmayacak bu gunlerinizi arayacaksiniz
ayrica ne olursa olursun erkeginizle ayri yatmamalisiniz benim annem ve ananem hep bunu der erkekle yatagi ayirirsaniz onu kaybedersini00 Yorumla
Bunu çok net tavırlarla değil, duygularını okşayarak yapman daha doğru olur, hamile kalıp kalmamak daha cok kadının elinde, sen istediktan sonra hamile kalman daha yüksek çünkü ilişkide konturol kulanmazsı ve beslenmelerine dikkat edesin hamile kalıırsın, artı kadın doğum uzmanını çaktırmadan gidebilirsin ondan tavsiyelerde alabilirsin. işin kısası, madem eşin şu an istemiyor sende işi gizli yürüt
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet suana kadar en mantıklı yorum bu:) hamile kalmak benm elimde olsa simdiye coktan olmustu ama burda korunan eşim. ben o istemeden nasıl yapabilirim cocuk. kadın dogum uzmanına gitsem ne dicem eşim korunuyor ben cocuk istiyorum nasıl yapabilrz mi diyim eşinle gel dicek oda gitmez yani gizli yürütmekte bir yerden sonra işe yaramıyor
Soran+1 yılOnuda denedim hatta cocuklu tv programlarını acıyorum yanında bebek seviyorum banamısın demedi. galiba beni cocuk yapacak kadar sevmiyor
+1 yıladam babalıga hazır değilse zorlama cunku bu iş isteme işi bide tabi tesvik şeklin cok onemli sen sırt pırt adamla kusersen adam neden istesin ki bence bekle ve youtube suanda erısım yokta gerı geldıgınde youtubede sesegel kanalı var 39 yasında bir adam ve kucuk oguluyla videoları var cok tatlılar baba ogul onun oguluyla cektıgı vıdeoları ona seyrettırebılırsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
30Cevap
Bence bu kadar üstelemeyin. Siz nasıl anne olmak istiyorsanız oda aynı şekilde baba olmak istemiyor. İstemeyebilir kendini hazır hissetmeyebilir. 4 ay olmuş daha. 2 yıl beraber yaşamış olsanızda o ayrı bu ayrı. şu an evlilik psikolojisinde. Onu atlatamadan baba olma baskısı yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama böyle ciddi bir konuda baskı yesem evden bile çeker giderim.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen cocuk uzun süre düşünmüyorken bana bunu kafama yerlestiren oydu. cocuk kıyafetleri alırdı sevgiliyken dogmayan cocukların ismini koyduk birlkte. kafama o yerlestirdi smdi benm sucum ne
Soran+1 yılBen kendisine sordum bana mantıklı tek bir sebep söyle sana hak vericem dedim bana acelesi yok dısında hic bir sey söylemedi. maddi olarak hic bir sıkıntımız yok sabah gider aksam gelir yani zaten benmde ondan bir beklentim yok evimize günlük yardımcı geliyor sadce cocuk bakmak bu kadar zor olablr mi yapacagı aksam cocugu 2 saat sevmek buda bu kadar zor mu
Bence evlilikten sonra 2 yıl beklenilebilir çocuk için ama sizin zaten 4 yıl kadar sevgililik süreciniz olmuş. O yüzden çocuk yapılması iyi olurdu ama eğer eşiniz istemiyorsa bence zorlamayın. 2 yıl sonra olsun çocuğunuz bence pek sorun olmaz. Aranızın açılmasına müsaade etmeyin, belki böylesi daha hayırlıdır :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam olarak demek istedigim bu:) uzun zaman sevgilik dönemi yasadık yaşımızda büyük.2 yıl sonra cocuk olup olmayacagıda belli degil ben ona bunu anlatamıyorum:)
bende ayni şeyi yasadm canm altı aydır uğraşıyorm istesin diye daha yeni çıkarttm spiralimi. bak önce bu durumu düzeltmek için çalış. yuvani yıkma... şimdi önce ona güzel bir masa romantik bir akşam yemeği... sonra duzeldkten sonra biraz zaman gecsn yavaş yavaş asila ona çocuğu... benmde altı ayimi aldı bu durum şu an çok istiyor bana bebegmn anası diye sesleniyor. hic istemeyen adam
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ikna ettiniz çok merak ettim? Ben dört yıldır evliyim son iki aydır üsteliyorum bebek isteğini ama eşim hiç istemiyor dünya iyiye gitmediği için.. her gün dua ediyorum çok üstelemek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen tavrında hatalısın istediğin şeyi yaptırmak için ceza vermeye kalkmıssın oda seni cezalandırmış. sen bebekten önce bence bu sorunu çöz. eşin bir yerde haklı sevgili olmakla evli olmak aynı şey değiş bir müddet evlilik hayatının tadını çıkarın derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ona güzellkle anlattım daha önce. artık en sonunda böyle bişi düşündüm buda ters tepti
mantıklı ileri görüşlü biri belki maddi sorunlarını bitirip çocuğunu rahat bir ortamda büyütmek istiyor. bence anlayışlı ol ve kocanın sözünü dinle. biat et ulennn :) :) :)
24 Yorumla
Soran+1 yılYanlız eşim ve ailesi çok zengin cocuk yapmayla parasal bir durum söz konusu degil. cocuk yapmak istememesi maddi durumla alakalı degil.
Soran+1 yılBeni artık sevmiyor mu sence :(
+1 yıl4 ay önce evlenmişsiniz 2 sene bekleseniz bencede iyi olur merak etme adete yeni başlamamışsan erken menepoza da girmezsin evlilik süreci daha erken bence kocanda birlikte geçirmenizi istiyo olabilir ilkten evliliğin
02 Yorumla- +1 yıl
Adete erken başlamamışsan sorun yok
Soran+1 yılAma zaten 5 yıl sevgililk hayatının 2 senesini aynı evde yasadık daha ne kadar birlkte vakit gecirebilrz.
+1 yılbenim anlamadım husus neden 2 yıl? Evliliğe alışmak için mi yoksa eşinin kendince başka kariyer planları falan var? Ya da borç falan mı var? Onu anayamadım
00 Yorumla
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s0RoXZwNQNsW eşin doğru düşüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende 4 aylık evlisin daha hemen bebek istiyorsun bir evlilğin tadını çıkartın önce ne bu hemen bebek isteği ben bile istemem 30 dan önce yaşla alakası yol bunun
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl sevgilik hayatı son 2 yılını aynı evde yaşadık. evliliğin tadı cıkmamısmıdır sizce:)
+1 yılSen bütün bu fedakarlığı çocuk içinmi yaptın onu sevdiğin için. İstemiyorsa zorlamıcaksın. Çocuk öyle tek taraflı istenilecek birşey değil. Hazır hissetse yapardı herhalde. Kocan haklı sen birlikte olmam dersen oda yanında uyumaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimle severek evlendim. hatta o kadar ilk sevgili olduğumuzda olmayan cocukların ismini koyduk ama şimdi böyle yapması tuaf.
- +1 yıl
Kendisini evliliğe adepte etmeden ondan çocuk beklemen senin tuhaflığın. Sanki çocuğu doğurupta tek başınamı bakacaksın.
Soran+1 yılGün içinde evde değil zaten benm ondan cocuga bakcak gibi bir beklentim zaten yok. evimize yardımcı geliyor ee kendimde cocuga tek basıma bakabilrim diyr düsünüyorm bende mi gerçekten tuaflık.
Soran+1 yılAyrıca evlilige adapte diyorsunuz biz zatem evlenmeden 2 yıl aynı evde yaşadık daha ne kadar adapte olabilir
- +1 yıl
Ünv mezunu olupta kendini ev kadını moduna sokmandan kafa yapını anlamalıydım zaten.
Neyse fazla birşey demiyorum.
Soran+1 yılPeki saygı duyarım.. yinede teşekkürler
+1 yılhamile kal sende yani.6-7 aylık oluncada aaaaa hamileymişimö dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim korunuyor ben nasıl hamile kalabilirm ben kornmuyorum zaten
- +1 yıl
hadi ya.. korunma yapan şeyleri ortadan kaldır.
+1 yılIsrar etme öncelikle. Aslında esin haklı. Gebelik dogum ve emzirme sureci eslerın arasını soğutuyor. Birbirinize doyun bıraz
17 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık sevgililk hayatımızda 2 yılını aynı evde yasadık benm hayatımda eşimin memleketine yerlesmek dısında hic bir farklılık olmadı. o yüzden bebek belki hayatımızda farklılık getirir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Annelik en doğal hakkın elbette ama o babalığa hazır hissetmiyorsa beklemelısın. Bu da onun hakı
Soran+1 yılSende haklısın ne diyim hakkımızda hayırlısı.
- +1 yıl
Bir süre konuyu hiç açma aranızda sorun haline gelmesin bu durum. Aslında anne olma isteği bastırılamıyor kendimden biliyorum :)) bıraz empatıyle sorun çözülebilir belliki esin yapmıyor bunu iş sana kalıyor artık.
Soran+1 yılİşte ben ne yapacagımı bilmiyorum. burda şehir dısına gelin geldim istanbuldan urfaya. yani bir bebek olsa onla vakit gecer ne bilim kafam cok karısık
- +1 yıl
Biraz sabırlı ol :))
Soran+1 yılGaliba haklısın:(
+1 yıleşin çok mantıklı insanmış yeni evlenmiş insanların hemen bebek yapmasını anlayamıyorum evliliğin ilk yıllarını doyasıya yaşayın işte
16 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama biz zaten üniv hayatında doya doya yaşadık gezdik eğlendik.5 yıllık sevgilik hayatının 2 yılını aynı evde yaşadık huyumuzu suyumuzu ögrendik. evlendikten sonra benim hayatımda sadece eşimin memleketinde yaşamak dısında hic bir sey degismedi
- +1 yıl
yinede evlilik farklı bir olay evliliğin sorumlulukları çok daha fazla sevgililik gibi değil
Soran+1 yılBen evlenmeden öncede evin sorumlugunu eşimin sorumlugunu almıstım okula gider derse girer eve gelip yemek yapardım. hakeze ev alısveris ütüsü temizlk hepsi bendeydi kendi evime sadece arada giderdim. kısaca evlendkten sonra benim hayatımda eşimin memleketine yerleşmek dısında hic bir farklılık olmadı hatta eşimn ailesi evlilge eve bu kadar adapte nasıl oldugumu merak ediyor tabiki aynı evde yasıyorduk demedik:) ama bence artık bu sıradanlaşmayı bebek degstirir diye düşündüm sizce benmi mantıksızım
- +1 yıl
mantıksız değilsin kesinlikle ama bunu sorun etmeyin demek istediğim bu kadın için bu daha kolay olabilr ama erkek için farklı belki o sorumluluğa sahip olduğuna inanmıyor belkide evlilikle ilgili yaşamak istediği şeyler var
Soran+1 yılValla benmde kafam cok karısık yani ne yapacagımı hic bilmiyorum.
- +1 yıl
BİLMEYECEK BİŞEY YOK SABIR
+1 yılbir dr kontrolune gitseniz eger ki engel yoksa da karrlastirip uygun surecte yapsaniz olmaz mi ki sonucta hemen kendini hazir hissetmeyebilir babaliga ince cevredeki cocuklari bir sevsin imrensin
015 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmeyi de kabul etmiyor daha erken diyor başka birşey demiyor eşimin ailesi doğulu ve şimdiden çocukları olmuyor muhabbeti dönmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım.
- +1 yıl
e kaynanana ac konuyu ben istiyorum o istemiyor de veya dr kontrolune tek git sen de bir engel yoksa kaynanana o sejilde git daha bir baskili olursun bakin bende sorun yok oglunuz yapmak istemiyor dersin
Soran+1 yılSöyledim zaten. oda ben karışmam evlilk sizin evliliğinz diyor. burda cocukları olmuyor muhabbetini yapan kayınvalidem degil eşimin akrabaları
- +1 yıl
hmm o zaman esine actin mi bu konuyu o ne dedi bir soylentilere
Soran+1 yılHerkes herşeyi der sen kimseye değil bana bak diyor duyma görme bilme diyor
- +1 yıl
tamam o zaman birlikte olmaya devam edin ya nolcak birak biraz gezin hem sen de calis alaninda veya gezmene bak turlara cil
Soran+1 yılZaten artık yeniden çalışmaya başlıcam evde durdukta çocuk yapma isteğim artıyor belkide hayırlısı bu. yinede teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim ins basina gelmez bir daha bu durum
- +1 yıl
bu sefer esin isteyerek gelir
Soran+1 yılİnşallah. eşim aslında cocukları seven biri ama kendi için niye istemiyor o allahla kendi arasında neyse hakkımızda hayırlıs olsun
- +1 yıl
aynen ya ins isyedikleriniz olur en kisa vade de
Soran+1 yılTesekkür ederim allah razı olsun
- +1 yıl
senden de ya naptim ki
Soran+1 yılOlsun en azından benimle düşüncelerini paylaştın
- +1 yıl
keske faydali olsaydi ya
Sabırlı ol biraz daha bekle onu yumuşatmaya çalış ama küsme falan olmasın
00 Yorumlahaklı. 2 sene hayatınızı yaşayın. bebekten sonra hiç bir şey yapamayacaksınız. buna cinsellik de dahil. adam seni erkenden kaybetmek istemiyor.
00 Yorumla1) Babba Olamaya Hazir Olamayabilir.
2) Eşinin sorunu olabilirmi acba hic konstunmu bu konu hakkinda ya hazif degil baba olmaya ya da bir. sorun var?00 Yorumlabende 1 yıl çocuk istemezdim keyif yapmak istiyor adam sen hemen bebek diyorsun 1 yıl beraber olun doya doya
16 Yorumla
Soran+1 yılYa 5 senedir sevgililik hayatında bence yeternce keyif yaptık ve ben hayatımzda bir degsklk olsun istiyorum buda cocuktan gecitor
Soran+1 yılHayır cinsellik tam anlamıyla yaşamadık evlendgimde oldu hersey. aslında hic böyle düşünmedm haklı olablrsn
Soran+1 yılAma suda var hemen cocuk olmuyor arkadasm 4 senedr cocuk yapmak icin ugraısyor olmuyor ki ne esinde ne kendinde bir problem yok en son tüp bebek yapıcaklar yani bizimde olup olmadıgı belli degl
+1 yılBebek istemiyosa sen de o zaman büyük birini alalım de eve. 😉
00 YorumlaEşiniz haklı bence biraz zaman verin ona kendini hazırlasın
10 Yorumlaadam sonuna kadar haklı , biz yaptıkta ne oldu, kendi başımızı yaptık..
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle diyorsunuz ki?
Soran+1 yılTamam ama bizim bekarken türkiyede gitmedgmz yer kalmadı yani artık sıradanlaştı 5 yıllık sevgililk hayatı yaşadık bunun 2 yılı aynı evde benim hayatımda evlendkten sonra eşimin memleketine yerleşmek dısında birsey degsmedi
+1 yılbu konu aslında çok önemli kendi annenizle konuşsanız daha iyi olur eşinizin haberi olmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam pek karışan biri degil daha önce sordum biz karışamayız evlilk sizin evlilgnz dedi yani onlardan bana fayda yok
+1 yıl4 aylık evliysen bencede erken önce evlilik nasıl gidiyor ona bakarım ben olsam
15 Yorumla
Soran+1 yılAma zaten biz daha önce 2 yıl aynı evde yaşadık
- +1 yıl
Iki tarafında hazır olması lazım önce bir ağzını ara bakalim ne tepki verecek
Soran+1 yıl2 yıl istemiyorum diyor niye diyorum acelesi yokmus ama 4 cocuk istiyor. bende bunların ne ara olacagını söylüyorum yasımız 28 bu arada. sonrası küslük yani
- +1 yıl
O da bencil ce dusunuyormus
Soran+1 yılBencede
+1 yılSiz kadınlar istersiniz ama sonra bakamazsınız, durmadan kocanıza bu çocuğu ben tek başıma mı yaptım diye dırdır edersiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşimden en ufak bir beklentim yok. evimize günlük yardımcı geliyor yani tek iş cocuk bakmak bence yapabilrim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunmasız olarak. iliskiye girmiyorsan eğer
Bu olayın etkisi geçtikten sonra
Ben korunuyorum içime boşalabilirsin de
Tabiki sen korunmayacaksin bir demlerde010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lazkopatt bu taktikle bir çift kız evlat sahibi oldu
Karısı istemediği halde 😎
Cevap sahibi+1 yıl@lazkopatt kadın korunuyordu içine bosalsanda bir pok olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@lazkopatt sen karsi olabilirsin
Ama evlendiğinde esin olmayabilir
Cevap sahibi+1 yıl@lazkopatt hiçte bile. erkekgin koruması gerek asıl
ben de aynı fikirdeyim 2 yıl sonra evlendikten, . ocuk planları başlar bencede
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman olacağının bir garantisi varmı?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 yil daha bekle sen de. Acele etme esini seviyorsan. Bir cok erkek hemen cocuk istemez, tadini cikarin evliligin biraz
00 YorumlaAdam haklı bok var hemnn bebek doguruousunuz sonra boşannica ay bebek ortada kaldi
18 Yorumla
Soran+1 yılKimse boşanmak için evlenmez. bende boşanmak icin evlenmedim anlatabiliyormuyum.
Soran+1 yıl5 yıl İstanbul'da gezdik üniv hayatı yaşadık.2 yılı aynı evde ve ben Şu an eşimin memlektine urfaya geldim sence cocuk yapmak dısında nasıl vakit gecirebilirm?
Soran+1 yılNe dicek bu cocuk istiyor ben istemiyorum o yüzden mi bosanmak istiyorum adama gülerler
Soran+1 yılEsim 4 cocuk istiyor sence bu cocuklar ne ara olucak
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuş. Bebek istenmez mi ya
https://youtu.be/gAGLDaxWIwk00 YorumlaBana gonder onu ben hic istemiyorum 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsinin yasinkac. Ve sende calisan birimisin
019 Yorumla
Soran+1 yıl28 yasındayız ikimizde. ben Şu an evdeyim ama daha önce çalısıyordum evlenmeden önce
Cevap sahibi+1 yılPeki esinin cocuk istememesi nedenini sordunmu... Yani adam akilli konusmadinizmi... Bizde evlendikten 2 yil sora cocugumuz oldu... Ama bizimki planliydi mesela. Esimle ayri yerlerde gorev yapiyoduk... Ayriydi evlerimiz. Sora tayin olaylari oldu ondan sonra cocuk yaptik...
Soran+1 yılSordum acelesi yok diyor. ama eşim doğulu ve 4 cocuk istiyor yaşımız 28 ne ara bu cocuklar olucak büyücek hayata atılcak. biz eşimle evlendkten sonra onun memlektine yerlestk. maddi durumu iyi gelecek kaygısını mı düşünüyor dicem oda degl ne yapmak istiyor anlamıs deglm
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesiniz... Bu yastan sonra 4 cocuk yetismezki... Yani senin dogurganligin her gecen sene azaliyo... Birde dogulu erkekler pek kadina deger vermez... Kendi bildiklerini okurlar. Sana sabirlar dilerim... Bence sende akisina birakmalisin... Yani kendiliginden caktirmadan olsun. Sen ustune gittikce inat eder.
Soran+1 yılÜniversitede tanıstık 5 yıl İstanbul'da yasadık 4 aydır urfadayım. ben onun icin hayatımı degstrdm o bu fedakarlıgmn farkında degl
Soran+1 yılİste bende bu dogruganlık durumunu anlatamıyorum hayır cocuk yapmaya baslamadgmz icin hamile kalıp kalamadgımıda bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunun farkinda olmaz... Cunku sen oyle alistirmissin.. yani kendi kararlarini kabul ettirmekte gucluk cekiyosun... Zamaninda bende burdayim bir bireyim. Benimde fikrim var dusuncesini islemeliydin...
Ne mezunusunuz. Daha once ne isle mesguldunuz
Soran+1 yılEvet ben cok taviz verdim ilk erkek arkadasımdı. gözümü onunla actım. asık oldum evlendim geldim. bu arada Ben avukatım eşim ticaretle ugrasıyor aile şirketi.
Cevap sahibi+1 yılIliskide hep korunuyomusunuz... ya da ozeldende yazisabiliriz. Ozel sorularda bunlar
Cevap sahibi+1 yılOhoooo birde avukatsiniz yaa... Ne guzel bir meslek bence... Sen kendine haksizlik ediyosun.
Soran+1 yılBen korunmuyorm eşim korunuyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim esimde kurum avukati😃😃
Soran+1 yılYa ben yapımdan dolayı ev hayatını cok seviyorum bekarken calısıyordum Şu an calısmıyorum işin acıkcası rahatlıgı sevdim. cocuklarıda severim ama eşimle burda ayrı fikirlerdeyz
Soran+1 yılBüyük tesadüf olmus o zaman:)
Cevap sahibi+1 yılOzelden yazisalim mi biz senle...
Soran+1 yılTamam ama ben ilk defa bugun actım nasıl oluyor o özelden yazısma🙈
Soran+1 yılBu arada siz bayanmısınız
Cevap sahibi+1 yılBen gizliden cikcam simdi... Ordan benim profilden takip etceksin beni.. bende seni takip etcem. O sekilde mesajlasma baslicak. ben cikiyorum simdi gizliden ok.
Cevap sahibi+1 yılAnlasildi...
Neyse sana hayatinda kolayliklar dilerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence biraz daha bekleyebilirsiniz acelesi yok ya
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıll beklemmekten uzun bir zaman degil mi 2012 den beri birlikteyiz daha ne kadar tanıyabilirz ki birbirimizi
Cevap sahibi+1 yılHmm yani tanisip cikali olmus baya ama evlilik farkli degil mi sevgililikten 🤔 Ben olsam en az 1 yil da olsa evliligin tadini bas basa cikarip ayni ev icinde daha fazla vakit gecirip birbirinizi ogrenirsiniz yani esin bu konuda hakli gibi 2 olmasada 1 yil olabilir. Hemen çocuk fikride pek iyi gelmiyor 😐
Soran+1 yıl5 yıllık sevgililk hayatımızın 2 yılını aynı evde yasadık İstanbul'da simdi eşimin memlektine yerlestk. benim hayatımda şehir degiskligi dısında hic bir farklılık olmadı bende cocuk yapalım ki rutin olan hayatımız degissin istiyorum bende mi sorun var acaba
Cevap sahibi+1 yılEn iyi kararı verecek olan sizsiniz abla hayırlısı olsun ama çokta ısrar etme bence bu yüzden aranızı bozmayın daha yeni bir evlilik süreci akışına girer
Soran+1 yılGaliba haklısın en iyisi bir süre sessiz kalmak:(
+1 yılBekleyin sizde hazir degil demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılNeye hazır değil ondan zaten bir beklentm yok
- +1 yıl
Istemiyor olabilir. Ben olsam bende istemem. Beraber gezin zaman gecirin cocuktan sonra bitecek hepsi.
Soran+1 yılYa ben artık sıkıldım 5 yıllık sevglilk hayatının 2 senesini aynı evde İstanbul'da yasadık hayatmzda bir farklılık olmadı evlenince o yüzden cocuk yapalım istiyorm
- +1 yıl
Olsun bizimde 6. Yilimiz olacak bende istemiyorum
Soran+1 yılYa insan nasıl kendinden birini dogurmak ya da yapmak istemez bende mi acaba sorun
- +1 yıl
Ister ama henuz degil. Daha yapmak istedigim dolu sey var sevdigimle
korkuyordur baba olmaktan
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye korkuyor bakacak olan benm maddi durumuda iyi aksamları 2 saat sevgi göstericek ondan mı korkuyır
Soran+1 yılO zaman 4 cocuk istemiyecek.
Soran+1 yıltam olarak demek istedgm bu. Beni 20 yasında zannediyor galiba ama 28 yasındaym ne yapmak istiyor anlamadm
Soran+1 yılBen korunmuyorum o korunuyor
Soran+1 yılBen konusyorum ama galiba o beni ciddiye almıyor
+1 yılİşin zor ben olsam aile büyüklerini araya sokardım
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim biraz dikbaşlı kimseyi dinlemez.:)
+1 yılDüşüncelerin gayet doğru bence
00 Yorumlaşeyine çimento döktür
00 Yorumla
+1 yılPrazervaticine delik dell☺
00 Yorumla
+1 yılHmm yardımcı olabilirim istersen
00 Yorumla
+1 yılHamile kalmak istiyormusun
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılEşin saçmalamış
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılbende istemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
kedi kopek besleyin
00 Yorumla
+1 yılnapçan bebeği
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi