Eşim çocuk istemiyor, ne yapmalıyım?

1 yıllık evliyiz ikimizde 32 yaşındayız eşim çocuk istemiyor sürekli bir bahane buluyor çok yoruldum artık etrafımızda çocuk sorunu yaşayan çok kişi var bak en azından doktora gideriz hazırlık olur falan diyorum hayır diyo istemiyorum falan diyo evlenirken bir şeklilde çocuk isteyeceğimi de biliyordu ben hazır değilim baba olmaya daha bana abi denmesine alışamadım baba denmesine alışamam diyor sürekli bir bahane öne sürüyor artık çok yoruldum :( büyük ihtimalle abisinin çocuğu doğup ölüyor o yüzden abisi üzülecek diye düşünüyor buda bir ihtimal tabi bilemiyorum anlayamıyorum ama bizim olacak mı hiç bilmiyoruz ve benim babam hasta babam için çocuk yapmam torun görsün diye asla çocuk istemem öyle düşüncem olsa daha erken evlenirdim sadece benim babam torun görmezse ben onu suçlarım allahtandır çocuk denersin olmaz anlarım ama beni çıkmaza sokuyor böyle bir çıkmaza girmek istemiyorum çok çaresiz kaldım herşeyi geçtim yanlışlıkla hamile kalsam hani kızlar şimdi eşlerine süpriz yapıyorlar adam mutlu oluyor falan ben ayıp bişi yanlış bişi yapmışım gibi ya sesimi çıkaramıcam ya da süpriz yapsam bile heralde azarlayacak düşüncesi bile iğrenç:( ne yapacağımı şaşırdım kimseye de derdimi anlatamıyorum

Eşim çocuk istemiyor, ne yapmalıyım?