+1 yılçocuk isteme hakkına sahipsin fakat nasılsa çocuğu sever diye bebek yapılmaz. düşünsene belkide hiçbir zaman bebeğinizi kabul etmeyecek o çocuğu da yazık. ben ona hem annelik hem de babalık yaparım. babasının sahip ççıkmamasına katlanırım okey diyorsan yap. ama yok ben çocuğu anne ve baba desteğine göre büyütcem diyorsan eşinden izin alman lazım.
baktın çocuk yapmıyor yapmamakta diretiyor istemiyor baba olmak istemiyor sende buna katlanamaycaksan boşanırsın.
gönülsüz bir adamdan cocuk yapmaktansa emin ol boşanmak daha doğru olur. sırf sen istiyorsun sırf bilmem kaç yıldır evliisiniz diye ya da yaşın ilerliyor diye bebek yapma hakkına sahip olamazsın. neden evlisiniz çünkü ikinizde evet dediğiniz için. ilişki iki kişinin ortak kararlarıyla olur tek kişi diğer tarafa kararını diretirse ortak yol bulunamazsa emin ol kararında yapayalnız kalırsın yanii çocuğuna hem anne hem de baba olursun. sakın bebegı yaparım kucagına verırım tamamdır dıye dusunme. ama ben ne olursa olsun yapcam yapıp cocugada hem anne hem de baba olucam. cocugumuzu hıc ıstemese de kabul edıcem dersen yap.
sakın ama sakın bebek dogunca sevıp kabul ederle yola cıkma kabul etmezse buna katlanırsan katlanırım dıyorsan yola cık. bebek maddiyat ister bu adam cocugum sorumlugunu karsılamazsa sen hayat boyu maddi olanaklar saglayabılır mısın bır ıste calısıyor musun. paran yoksa maddi ozgurlugun yoksa sakın cocuk ıstemeyen bı adamdan cocuk yapma. sonra hep zırlarsın bu baba nıye cocuguna sahıp cıkmıyr ılgılenmıyor dıye. bırde cocuk bu atsan atılmaz satsan satılmaz ona göre.05 Yorumla
Soran+1 yılNasilsa sever diye düsünsem degisik taktiler uygulardim cogunun dedigi gibi ben oda istesin diye bu kadar ugrasiyorum cocuklarla asiri ilgili oldugu icinde onada oldugunda cok sevecegini söylüyorum o sadece maddi acidan söylüyor bunlari suanda calisiyorum evet. ya bazilari sormadan etmeden kendi karar verip yapiyo biseyler onlara bisey yok ben insan gibi biseyleri yapmaya calistikca sert tepki aliyorum bu esim icin de gecerli belki de hata bendedir
- +1 yıl
hayat senin hayatın. hiçbirimizi ilgilendirmez.
insani olmak nasıldır biliyor musun isteğini karşı tarafa bildirirsin o da sana hayır ya da evet der ona göre bir şey yapılır. sana istemiyorumcu diyen erkeğe bana sert tepki veriyor diye hayıflanamazsın ona saygı duyman lazım. kimi zorlarsan istemediği şeye tabi sert tepki görürsün.
bu erkek isteseydi çocuğu sana sert tepki vermezdi.
kendi kararınla iş yaparsan kocan belkide o çocuğun sorumluluğunu hiç almayabilir bunu göze alarak yap. Maddi özgürlüğün varsa tek başına da anne baba olabilirsin.
eşin kısır mısır değil demi?
maddiyatta insanı çok korkutur çocuk yapmaya. erkegın anne babasına da guvenerek maddı yonden çocuk yapılmaz şayet buna güvenme varsa diye soyluyrm cunku bazı kadınlar guuvenebılıyr. ayrıca sen en azından 1 yıl çalışmamalısın. bebeğin sana ihtiyacı olur. sen çalışmazsan bütün yük erkeğe biner belkide bundan korkuyordur. onu karşına al konuş neden diye sor maddiyat derse maddiyata çözümler üretmen gerekli. maddiyat sorunu kalkarsa sebep buysa yapar çocuk diye düşünüyorum.
Soran+1 yılYurt disindayim iki yil evde kalabiliyorum sükür aylik aliniyor normal ayliktan biraz düsük oluyor o yüzden biraz sıkıntılı olucak
- +1 yıl
ee ozaman supeermıs darısı bızım ulkeye :(
eşini al karşına durust ol acıkla bana dıyeceksın. umarım hayırlısıyla bı bebısınız olur yenı yılda. - +1 yıl
çokk sevindim hayırlı evlatlar versin size Allah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin yürekten isteyeceği zamana kadar bekle bence yoksa onun için de senin için de yorucu yıpratıcı ve çok zor bir süreç olur belki boşanma aşamasına kadar bile gelebilirsiniz. Zor bir durumdasın. Eşine çocukları sevdir, maddiyatın çok da önemli olmayacağını falan hissettir. Bir de kaç yıllık evlisiniz özel olmayacaksa?
17 Yorumla
Soran+1 yılDört buçuk yıldır
Soran+1 yılBir buçuk yıldır da onun için sabrediyorum insan yoruluyor bir zaman sonra
Cevap sahibi+1 yılUzun süredir evliymişsiniz artık istemeniz hak yani, eşinle konuşsana burada yazdıklarını ona söyle içinden geldiği gibi konuş yani belki seni anlar da anlayışlı olur birazcık.
Soran+1 yılAnlıyorum tamam diyor zaten ama yüzünden okunuyo istemediği artı hep sinirli
Cevap sahibi+1 yılKendi çocuğu olursa çok daha farklı olur , çok pişman olur istemediğine de son birkez konuş bence neden böylendavranıyorsun falan de biraz acıstasyon bile yapabilirsin cidden Allah yardimcinnolsun kolay degil
Soran+1 yılKolay değil evet sağolun Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılKabul etmesi ne güzel 😊 Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin size :)
+1 yılSiz benden daha iyi bilirsiniz ama ben kendi fikrimi soyluyorum sadece;
Bence neden cocuk yapmak istemediginin gercek nedenini soyleyin bir cocuk yapmakla kimse ac kalmaz yani bide cocuk rizkiyla beraber gelir
Bana pekte maddi korku gibi gelmedi baska nedeni olabilir o yuzden esineze yumusak ve nezaketli davranin gercek neden ne olursa olsun onun yaninda olacaginizi soyleyin ona guven verin ve sadece soylemekle kalmayin esinizin yaninda olun hep
Gercek nedenini bulmadan bir cozum bulamassiniz bence03 Yorumla
Soran+1 yılArtık sorularımdan da bıkmıştır merakımdan da sorduğum oluyor iyi olmadığını görüyorum bazen hiçkimseyi istemiyorum diyor çocuk bir çok şeyi değiştiri diye düşünüyorum bu düşüncelerdrn de çıkacağına inanıyorum ama işte...
- +1 yıl
Umarim hayirlisiyla bir evlat sahibi olursunuz
Soran+1 yılAmin inşallah
Adamı zorlama belliki bolluk içinde yetiştirmek istiyor çocuğu bu onun en doğal hakkı hesabını kitabını bilmek gerekir kadının istemesiyle olmuyor o isler
08 Yorumla
Soran+1 yılO bolluk için en az altı yedi yıl var ben 26 yaşındayım
- +1 yıl
Bak canım aynı dert benim başımda var eşim istedi diye yaptım sırf o istedi diye anladın mı ha sevmiyomusun çocuğumu tabi severim fakat o mutlu çocuk için isteği oldu ama şimdi bana diyor ki çocuk odası gördüm 7 bin TL hastane odası suslenicek doğum fotoğrafı çekilecek 15 bin TL masraf çıkardi hani tutumluluk nerede gösteriş merakından Bask bişey değil ben onun bunları isteyeceğini bildiğim için biraz daha beklemesini söyledim ama yapmadığını birakmadi o yüzden yapımdır kurtulayım dercesine yaptım şimdi de beni zor duruma sokuyor benim suçum ne hadi bakalım sen de bunu açıkla bana
Soran+1 yılEşinizin tam tersi bir insanım tamam sizin durumunuz zor ama eşim beni tanıyor. Siz de oturup konuşun o zaman o durumu. O yemeğini mamasını düşünüyor benim böyle şeylere düşkün olmadığımı biliyor bir yıldır sustum üzerine gitmedim sabrettim onu sık boğaz etmemek için bir yılı kabul ettim haklıydı geçen sene zor geçinirdik her yıl maaşı çıkıyor hem çalışıp hem okuduğu için şu an bir sorun yok bence istemediği için böyle yapıyor
- +1 yıl
Allah cocugun rızkını bı şekilde verir ben bez mama parasinda değilim vallahi ama doğum öncesi bana çıkardığı paraya bakar mısınız bu resmen kokoşluk sonrada nefret ediyorum igreniyorum ondan ağlayarak zirlayarak zorla yaptırdı çocuğu bana içimde en ufak his yok evlendigim güne lanet olsun diyorum böyle olunca da
Soran+1 yılYa abartmayın sizde hamilelik psikolojisi konuşun halledin yoksa yoktur yani biz çoğu mobilyalarımızda bile beğendiğimizi değil uygun olanı almak zorundaydık.. belki daha uyguna bulur oda pozitif düşünün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılBakamayacağını düşünüyor olabilir ama maddi anlamda degil. Kendi babasi ona cok kotu davranmistir cocuguna babalik edememekten korkuyordur belki de. Boyle seyler iki kisiyle karar verilen seyler sen istiyor olabilirsin ama bence onunda cok istediginden emin olmadan konuyu bir daha acma. Onun cocuk istememe senin ise isteme sebebin ona kendini sana istedigini veremiyormus gibi hissettirir bu konu sizi bosanmaya kadar goturur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç istemiiicek ama olsa çok sevecek inanıyorum buna inşallah yani
- +1 yıl
Cocuk istemeyen biriyle cocuk yapipta cocugun basini yakma cok istiyorsan isteyen biriyle yapmalisin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılTut elinden at yatağa çık üstüne vur kırbacı 👍 Ne olduğunu anlamadan, korunup, geri çekmesine engel olup bir kereye mahsus damızlık niyetine kullan :)) çocuğu kucağına alıp belli bir yaşa gelince ikinciyi o ister.
00 Yorumla Bende bu hayatta en çok anne olmayı istiyorum olabilecek miyim meçhul genetik genlerden.
6 aylık evliyim ve şu anda borç harç yüzünden çocuk istemiyorum ve eşim de üzülüyor.01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun
+1 yılben böyle şeylerden korkuyorum evliliklerden seni neden istemiyor ki bunu hissediyormusun bu çok kötü çok korkunç bişi aslında kucağına bebeğinizi alsa çok çok sever de niye böyle olmuş ki
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum anlamıyorum
- +1 yıl
Ay İnşallah düzelirsiniz ya üzüldüm
Soran+1 yılAmin inşallah
Anlayışla karşılamışsın evet sende haklısın ama sana söylemediği bişeyler maddi sorunları olabilir onları öğrenmeye çalış belki çocuğa bakamamaktan korkuyordur o yüzden çocuk bakmak çok para ve sorumluluk gerektirir biliyorsun bunu bir düşün
00 YorumlaSenden Anne olma hakkını alamaz. Erkeğin değil kadının hazır olması ve istemesi daha önemli bu konuda. Kararlı bir şekilde konuş ben istiyorum hazırım diye. Hala sana aynı tantana ile geliyorsa altında başka sebepler arayabilirsin🤨 Çünkü seven kişi beraber olduğu insandan illa ki çocuk ister.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk istemiyorsa zorla yaptıramazsın madem bu kadar çocuk istiyorsun evlenmeden önce konuşsaydın senin için evlilikte çocuk bu kadar önemliyse evlenmezdin olur biterdi. Adam istemiyor işte. Sırf çocuk yapmak için evlenenlere gıcık oluyorum ya
11 Yorumla
Soran+1 yılDört buçuk yıldır evliyim sevdiğim adamdan çocuk istemem normal değilmi sence?
Akilli kadin istedimi hamile kalir... niye urkutuyosun ki. Erkek milleti kapi calicak de... kim gelicek der. Kapi calsa sormadan acar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende artik benim hatam oldugunu düsünmeye basladim
+1 yılBu hassas bir konu. Ve bence nedenini derinlemesine ogrenmelisiniz. Hiç çocuğunuz yok degil mi?
Yani bu istediginiz 2. cocuk değil.02 Yorumla
Soran+1 yılYok ilk olursa eger
- +1 yıl
O zaman, baska bir sebep olmali altinda. 4.5 senelik evlilik bu az degil kim
+1 yılMadem seni istemiyor çocuk istemiyor seni sevmiyor demekki boşan yeni bir hayat kur kendine sevgi olmadan birlikte yaşam eziyettir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sevmiyor diyemem bu konular açılınca tekrar böyle oldu olduğunda çok seveceğine mutlu olacağına inanıyorum yani inşallah
@hulk55 kardeşim sana sonuna kadar hak veriyorum artık herşey sosyal medya ve elalem ne der diye yapılıyor. Ama eşin il otur güzelce konuş bu müsrüflükten başka bir şey değil
01 Yorumla
+1 yılAllah yarattığı canlının rızkını verir zaten maddiyatı bahane edip çocuk istememek saçmalık. Çocuk huzur verir bence eşinin gizlediği bir şey var ya da aklında boşanma ihtimali vardır.
00 YorumlaBende çocuk istiyom ama eşim istemez se onu kiramam diye kara düşünüyorum Şu an bekarım evet ama evlenince ne olur bilemiyorum artık
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 319 cevap paylaştı. Ekonomik sorunlardan ötürü mü istemiyor? ya da o sorumluluğu mu almak istemiyor? hangisi?
08 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik sorunlar
Soran+1 yılInsallah sabrim tükenmez ve edebilirim
Soran+1 yılArtik ne yapacsgimi ne söyleyecegimi sasirmis durumdayim o yüzden
Soran+1 yılInsallah edebilirim
4.5 yıl hani artık zamanı gelmiş geçiyor gibi. Korkuyordur belki. Kendine güvenmiyordur. Cocuk olurken ilişki pek olmuyor ondandır. Konuşmak lazım.
00 YorumlaKendini hazır hissetmiyor demek ki. Zorlama... Beklemelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılDört buçuk yıldır evliyiz 26 yaşındayım bir yıldır bekliyorum artık biraz zor geliyor
Soran+1 yılAma evlendiğim gibi diyosunuz ben dört buçuk yıldır evliyim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı. Belki ayrılığı düşünüyordur ve arada çocuk olsun istemiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir herşeyi düşünmek lazım haklısınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkasının cocuğunu sevip kendine güvenemediği için cocuk yapma durumuna girmek istemiyo olabilir. bbnde 2 yıllık evliyim yeni başladık denemelere ve halen tutmadı. sizde başlayın bence tutup tutmayacsğını bilemiyoruz
011 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle söylüyorum Allah nasip ederse olcak belkide olmiicak diye yakında benimle konuşmaz çok ters davranıyo bazen
Cevap sahibi+1 yılmesela ben hemen olur diye hep korunduk. ama içe boşaldım baktım tutmadı anladımki hemen pat diye hamile kalınmıyomus. dedim boşa korunmuşuz bilseydim hiç korunmaz içe boşalırdım
Soran+1 yılBence bizde hemen olur diye geçiştiriyor insanlar yıllarca bekliyor diyorum ama işte
Cevap sahibi+1 yılmaalesef bnn yaşayınca anladım. 3 deneme 2 adet oldu. tutmadığı için
Soran+1 yılAllah nasip eder sizede inşallh
Cevap sahibi+1 yılAmin. Rabbim, isteyen tüm evli olan Ümmedi Muhammede nasip eder İnşaallah Amin
Soran+1 yılAmiin inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin..
Cevap sahibi+1 yılbiz deniyoruz halen olmadı sonunda ürolojiye gittim kontrol ettiler yumurtalıklarımı varikosel var mı diye ultrasonada girdim. cok şükür bişey cıkmadı ve en son sperm testi yaptırdım ondada değerler iyi cıktı ama tek sorun sperm sayısı cok fakat hareketlilik yüzdesi azmış.. şimdi onun içinde vitamin ilacı kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılbakalım hayırlısı artık durum ne olur
Soran+1 yılİnşallah olur bende eşime gitmesini söyledim daha yeni denemeye başladık henüz gerek yok falan diyor..
Ve sende gelip buralarda ağlıyosun öyle mi? Sitenin adı KizlarSoruyor mu yoksa umutsuz ev kadınının gözyaşları falan mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne bilim işte caresizlik insana saçma sapan işler yaptırıyor
- +1 yıl
Himm sitenin adi KizlarSoruyor olduguna gore bir erkek olarak senin burda bir yaprram aramaman gerek ama gelmis burda gercek sorunlari olan insanlarla ugrasiyorsun. Madem begenmedin git cinsellik kategorisindeki sorulara cevap ver burda isin ne. silik.
+1 yılÖnce tekrar eşinizle konuşun bebek olmadının güzel iyi onun heves edeceği şeyler konuşup ikna edecek söylemler yap
013 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istiyorum da ne zamandır konuşuuyorum ya yoruldum artık
- +1 yıl
Büyükleriyle hiç konuştunu bu konuyu eşinin annesi ablası yengesi yani yakınlarıyla yani
Soran+1 yılAbisinin eşi dün konuyu açtı ama hemen sinirli oluyor ne diyebilirim sizce ne yapabilirim
- +1 yıl
Peki korunuyormusun
Soran+1 yılBir kez korunmadan birlikte olduk şimdi birklikte olmak bile istemiyor :(
- +1 yıl
Yani çocuk istemekte haklısın bu çokda doğal eşinizin bu kadar istememesinin bir mantıklı nedeni olması gerekir
- +1 yıl
Arkadaşım istersen dm de konuşalım bunu
Soran+1 yılGeçim sorunu okuyor ve çalışıyor yurt dışındayız şimdilik benim aylığım çok olduğu için iyidik ama her yıl artıyor onun aylığı geçen yıl zorlanabilirdik evet ama bu yıl sorun olmiicana inanıyorum allahın izniyle iki yıl ben para alıcam bir de çocuk parası var her ay ve bir yıllık yardım var herşeyi araştırdım sundum hep düşünceler içerisinde..
- +1 yıl
Arkadaşım dm de konuşalım istersen
- +1 yıl
Bende almanyadayım birsürü yardım var ama cocuk bir okadarda pahalı almanyada😊 bence eşinin derdi para veya cocuk değildir belki kendi cocukluğuna dayanan sebepleri vardır sana anlatmadığı. Benim eşim istiyor deli gibi ücüncü cocuğu ama bende cesaret edemiyorum. Bu yüzden aramız acılmaya başlamıştı. Oturup konuşduk ben zaman istedim şu an 9 ve 10 yaşinda iki oğlum var. Beni anladı. Bozmayın aranızı Allah nasip ettiyse olur. Eşine zaman ver. Aranız bozukken olması aranızı daha cok boza bilir
Soran+1 yılYa kendisi boşlukta gibi bişey hem okuyup hem çalışıyor azubi oluyo sanırım almanyada ama yardımlara baktım sorun olmiicak diyorum ama geçinemeyiz diyor
- +1 yıl
Biraz zaman tanı eşine ve bu arada korunmasız girmeye çalışın olurya her ikinizede süpriz olur😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerseyım bır zamanı vardır belkı yapıcaksın olmıycak bunu nerden bılıyosun ıkı kısınınde kararı bunda cok onemlı Allah hayırlısını nasıp etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Bencede sebebini sorgulamalısınız artık zamanı gelmiş senden gönlü geçtimi ne istemiyor herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşayabilirsin şaka demiyorum. Ufak tefek bişey için boşanılmaz ama bu önemli yaş geçiyor ya bir rahatsızlık varsa tedavisi olmalı yaş geçtikçede zorlaşır.
00 Yorumla
+1 yılBuna kendisini hazır hissetmiyor. Baba olmaktan korkuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu korkusunu nasil Yenebilir acaba
+1 yılkaç yıldır evlisniz? sanırım baba olmaktan korkuyor sorumluluktan
02 Yorumla
Soran+1 yılDört bucuk Yil
- +1 yıl
sizin artık bebeğe zamanınız gelmiş geçiyor, aile terapistine gidin bence
+1 yılMazeretlerin sonu gelmez oturup güzelce konuşun ve onu ikna etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ikna edebilirim
- +1 yıl
Esini sen tanıyorsun onun özelliklerini biliyorsun
+1 yılbaskı hissettiği için cinsel hayatın bile kötüye gider, caktırmadan hamile kal, aldıralım diyemez
02 Yorumla
Soran+1 yılDüsünsenize hamile kaldigimda mutlulugumu bile paylasmicaknefret mi eder ne yapar bilmiyorum
- +1 yıl
basta dert eder ama sonra alısır.
yap.. bak oda çok sevinecektir. çocuk sahibi olmak bambaşka bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle söylüyorum ama geçinemeyiz diyor
Gönülsüz olunca bilirsin ata sözünü kendi istwr muhakkak
00 YorumlaKötü bir durum ama ikna etmelisin sonuçta yeğenini seviyor kendi çocuğunu daha çok sever bence
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ikna edebilirim sizce?
Soran+1 yılCok konustuk zaten hicbir konuyu artik pek istekli konusmuyor..
Soran+1 yılYüzü asik öyle onada iyi gelemiyorum bilmiyorum ne yapacagimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bir durum. maddiyat onemli ama yurtdisinda imkanlar daha iyi yine turkiyeye gore
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yardım alıyosun ben inanıyorum okadar zor olmayacağoına allahın izniyle
Cevap sahibi+1 yılAllah in izniyle olur
+1 yılanne olman icin gayet senin hakkindir ama icine bosalmiyormu
01 Yorumla- +1 yıl
burdamisin
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzaktan sevmekle yetiniyor hazır değil demekki. zorlama derim yoksa istemediği bir çocuk olacak
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( dogrudur
+1 yılCocugu kucagina aldi mi gör bak nasıl ister
02 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmak istemiyor artık beni istemediğini bile düşünmeye başladım...
- +1 yıl
O sorun o zaman konus onunla niye istemediğini sor
+1 yılBen olsam şimdiden boşarım mq yol yakınken dön
00 YorumlaAllah allah neden acaba otur bir konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum hep sıkıntılı benide bunaltıyor artık bu durum
+1 yılseverek evlenmedinizmi ki?
09 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik
- +1 yıl
sebep nedir peki neden istemiyor
peki senden vazgeçmek istermi ya da soğumuş olabilirmi senden bunu en iyi sen hissedersin
Soran+1 yılSon zamanlarda boşlukta neyi ne için yaptığımı bilmiyorum diyor çocuk umut olur öyle değil mi ona da iyi gelir belki de soğumuştur bilmiyorum
- +1 yıl
çocuk tabiki tekrar bazı şeyleri alevlendirir yuvayı ayakta tutar kendide sever aslında
- +1 yıl
ama aklında ne var ne yok bilemezsin sonuçta içini okuyamazsın bir başkası olabilirmi
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
maddi imkanı olmayıp iş yerinde sıkıntı yaşayıp zor durumda olup istemeyedebilir belki
Soran+1 yılMaddiyatta sıkıntı olcak zaten ama üstesinden geleceğimize inanıyorum allahın izniyle
- +1 yıl
inşallah gelirsiniz ama birde isteyince hemen çocukta olacakmı o var allah bilir hakkınızda hayırlısı takip ya da mesaj atarsan konusuruz arkadaş
eşini iyi anlamalısın bu süreçte belliki bu konuda hassas ama sende hassas olup ortayolu bulmalısınız
+1 yılAllah yardımcın olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptınız, hamile kalabildin mi?
00 YorumlaBence biraz daha zaman ver ve üstüne gitme.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden konuşun böyle şeyleri
00 Yorumla senin elinde bırak içine boşalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsa yapcak birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanmıyor inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz dört bucuk yildir
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ama çocuk istememesinin tek nedeni olabilir, her an ayrılma düşüncesi taşıyor olması. Siz bir gün çocuk isteseniz de Allah vermeyecektir emin ol bu böyle. Çok örneği var arkadaşlarımdan. Yapma yapma, yapmak iste, bekle ki çocuk olsun. Olmuyor işte..
+1 yılKorunmadan sevisin
00 Yorumla
+1 yılBencede esin hakli olmasin cocuk
00 Yorumla
+1 yılBencede yapma bu adamlara degmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuhaf valla. benimki ölüyor bebek diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine boşalmıyor mu
19 Yorumla
Soran+1 yılKorunacaktır muhtemelen şu an birlikte olmak bile istemiyor
Cevap sahibi+1 yılYok artık ya... ama bu sana haksızlık
Çocuk rızkıyla gelir. Hiç mi durumunuz yok?
Soran+1 yılYurt dışındayız benim hesaplarıma bakılınca aslında geçinilebilir ama tabi hayatın o kadar toz pembe olmadığını biliyorum zorluklar mutlaka olacaktır ama dört buçuk yıldır evliyiz bir bucuk yıldır sabrediyorum çok yoruldum artık
Cevap sahibi+1 yılCanım Türkiye'de asgari ücretle ev geçindiren 2-3 çocuğa bakan aileler var tabi karşıyım bu kadar maddiyatsızlıkta 3 çoçuğa ama siz 1 taneye rahat bakarsınız bence.
Soran+1 yılYardım da alıcaz ya alamazsak öyle şeylere güvenerek çocuk yapılmaz diyor ama bu beş yıla kadar farklı olmiicak ve ben o zaman 30 üstünde olucam
Cevap sahibi+1 yılDaha da zorlaşır hamile kalman tabi...
Valla senin elinde gene ne yap ne et hallet o iş sırasında 😊
Soran+1 yıl🙁 zorla güzellik durumuna gelmis oluyo ya kendime cok kizarim.. Allahımm
Cevap sahibi+1 yılHamile kaldıktan sonra aldır diyecek hali yok ya
Kendi ailesiyle arası nasıl babası özellikle? Hani küçüklüğünde kötü şeyler mi yaşamış maddi manevi o yüzden mi korkuyor
Soran+1 yılDeğişik aileleri ama babası çok sever onu severler birbirilerini yani her istediklerinde de babaları para vermiştir
Hayırlısı
00 Yorumlakaygılarını gider
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli konuştum anlattım geçinemiicez diyor
+1 yılseni boşayacaktır
00 Yorumla
+1 yılYapma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılikna etmelisin
00 YorumlaKazaya getir