Çocuk & Ebeveyn Eşim bebek istemiyor ben istiyorum ne yapmalıyız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İkna olmuyor 😒 Eşim bebek istemiyor ben istiyorum ne yapmalıyız? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. ortak yolu bulun bence 2 0 Yorumla
şifanur_kalem Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Senin derdinin çocuk olmadığını ben şuradan Anladım, kadın her türlü anlamıştır. 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Niyeymiş ne dedim ki Yorumla şifanur_kalem 1 yıl Senin derdin çocuk falan değil, korunmasız cinsel ilişki. Yorumla Soran 1 yıl Nasıl anladın acaba Yorumla şifanur_kalem 1 yıl Rahat ol Yorumla Soran 1 yıl Çok ayıp 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Sadece baba olmak istiyorum Yorumla şifanur_kalem 1 yıl Kesinlikle öyledir. Yorumla Soran 1 yıl Gıcık Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. anne olmanın güzelliklerini göster 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl göstereyim ben anne miyim Yorumla Onlygirl_ 1 yıl bak işte sana benzeyen bir oğlun ya da kızın olacak ve soyun devam edecek Yorumla Soran 1 yıl Konuştum yok istemiyor.. Yorumla
akdenizgüneşi0720 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ortak noktada anlaşın 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yarısını mı yapalım sjjs Yorumla
mamibabayineburda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Biraz durun ilerde çocuğunuz olur acelesi yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir zaman için istemiyor Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Dogurucak o onun dedigini dinle 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben baba olmak istiyorum 🥺 Yorumla Seda23344 1 yıl Nie istemio Yorumla Soran 1 yıl Yazdım aşağıda Yorumla Seda23344 1 yıl Oo cok gencsiniz hakli kiz gezin dolasinn Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Peki neden iştemiyor hiç konuştunuz mu 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Birbirimize zaman ayıralım gezelim hayatın tadını çıkaralım zamanımızı enerjimizi başka şekilde değerlendirelim diyor Yorumla mayztimes 1 yıl Kısmen haklı açıkçası yaslariniz kaç daha Yorumla Soran 1 yıl 24 23 Yorumla mayztimes 1 yıl Daha gencsiniz hayatın birbirinizin tadını çıkarın zevk alın çocuk kaçmıyor ya çocuktan sonra emin ol aranıza monotonluk girer Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir zaman istemiyorum dedi ama Yorumla mayztimes 1 yıl olur mu biraz geçsin etrafındaki çocukları görünce kendisi sana baskı yapacsk çocuk yapalım diye Yorumla Soran 1 yıl Hiç özenmiyor bence bilemiyorum Yorumla mayztimes 1 yıl Ozenmiyor derken ne gibi mesela Yorumla Soran 1 yıl Bebeği olan ailelere yani Yorumla Soran 1 yıl Minicik parmaklara 🥹 Yorumla mayztimes 1 yıl Zaman ver zamanı gelince özenir hazırlanir Yorumla Soran 1 yıl Peki sağ ol Yorumla mayztimes 1 yıl Rica ederim istediğin zaman yazabilirsin her konuda Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim abi çok iyisin lan 😄 Yorumla mayztimes 1 yıl Allah razı olsun olması gereken gibiyim Yorumla
Greaper Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Neden istemiyor 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Yukarı yazdım biri daha sordu Yorumla Greaper 1 yıl Tam detaylı nedeni yazmamışsın. Yani bir insan neden çocuk istemez özellikle kadın? Kadınlar her zaman daha fazla ister. Yeni nesil batıcı görüşlü mü? Yorumla Soran 1 yıl Hıhı Yorumla Soran 1 yıl Tam detaylı neden varsa ben de bilmiyorum böyle söylüyor Yorumla Greaper 1 yıl O zaman kanka sıkıntı yani. İllaki isteyeceği zaman gelecek şimdilik zorlama bence Yorumla
_dertortagı1 Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl İki tarafta istemeli 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence de istemeli ama istemiyor işte Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İsteme 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Baba olmim mi ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka bir canlının babası olabilirsin çocuk şart mı Yorumla Soran 1 yıl Evlat mı edineyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir Yorumla Soran 1 yıl Aynı b*k oluyor afedersiniz de Yorumla Soran 1 yıl Ne fark edecek ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çocuk emek ve zaman kaybı hayatınızı yaşayın kaç yıllık ömrümüz var ki şurda Yorumla Soran 1 yıl Bak ya sen de onun gibisin 😑 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bak bi yapan pişman bi yapmayan Yorumla Soran 1 yıl Tamam peki kedi alırım ben de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En mantıklısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ortak yolu bulun bence
Senin derdinin çocuk olmadığını ben şuradan Anladım, kadın her türlü anlamıştır.
Niyeymiş ne dedim ki
Senin derdin çocuk falan değil, korunmasız cinsel ilişki.
Nasıl anladın acaba
Rahat ol
Çok ayıp 🙄
Sadece baba olmak istiyorum
Kesinlikle öyledir.
Gıcık
anne olmanın güzelliklerini göster
Nasıl göstereyim ben anne miyim
bak işte sana benzeyen bir oğlun ya da kızın olacak ve soyun devam edecek
Konuştum yok istemiyor..
Ortak noktada anlaşın
Yarısını mı yapalım sjjs
Biraz durun ilerde çocuğunuz olur acelesi yok
Hiçbir zaman için istemiyor
Dogurucak o onun dedigini dinle
Ben baba olmak istiyorum 🥺
Nie istemio
Yazdım aşağıda
Oo cok gencsiniz hakli kiz gezin dolasinn
Peki neden iştemiyor hiç konuştunuz mu
Birbirimize zaman ayıralım gezelim hayatın tadını çıkaralım zamanımızı enerjimizi başka şekilde değerlendirelim diyor
Kısmen haklı açıkçası yaslariniz kaç daha
24 23
Daha gencsiniz hayatın birbirinizin tadını çıkarın zevk alın çocuk kaçmıyor ya çocuktan sonra emin ol aranıza monotonluk girer
Hiçbir zaman istemiyorum dedi ama
olur mu biraz geçsin etrafındaki çocukları görünce kendisi sana baskı yapacsk çocuk yapalım diye
Hiç özenmiyor bence bilemiyorum
Ozenmiyor derken ne gibi mesela
Bebeği olan ailelere yani
Minicik parmaklara 🥹
Zaman ver zamanı gelince özenir hazırlanir
Peki sağ ol
Rica ederim istediğin zaman yazabilirsin her konuda
Teşekkür ederim abi çok iyisin lan 😄
Allah razı olsun olması gereken gibiyim
Neden istemiyor
Yukarı yazdım biri daha sordu
Tam detaylı nedeni yazmamışsın. Yani bir insan neden çocuk istemez özellikle kadın? Kadınlar her zaman daha fazla ister. Yeni nesil batıcı görüşlü mü?
Hıhı
Tam detaylı neden varsa ben de bilmiyorum böyle söylüyor
O zaman kanka sıkıntı yani. İllaki isteyeceği zaman gelecek şimdilik zorlama bence
Ümumi əsasda razılaşın
Nasıl
İki tarafta istemeli
Bence de istemeli ama istemiyor işte
İsteme
Baba olmim mi ben
Başka bir canlının babası olabilirsin çocuk şart mı
Evlat mı edineyim
Olabilir
Aynı b*k oluyor afedersiniz de
Ne fark edecek ki
Çocuk emek ve zaman kaybı hayatınızı yaşayın kaç yıllık ömrümüz var ki şurda