Lütfen neden paylaştın vs tarzı cümleler duymak istemiyorum zaten yeterince üzgün ve hassasım lütfen! Ya tamam anne olacağım bunun sevinci çok güzel ama bu çatlaklar beni çok üzüyor.. Çok mu kötü sizce?

Çatlak izlerin hala beyazlamamış iseler çözümleri mevcut ki kırmızılıklar görüyorum ne kadar hızlı onarırsan o kadar başarılı çözümler elde edersin.. Spor, diyetle olacak iş değil bu aksine spor ve diyet daha hızlı yağ yakarak çatlakları daha seri biçimde belirgin ve kalıcı hale getiriyor.. Gebeliğin 3-4. ayında çatlak kremleri kullanman gerekirdi sadece göbeğine değil kalçalarına, bacaklarına lierac, mustela, babe çatlak kremleri düzenli kullanımda işe yarıyor ayrıca beyaz vazelinle o bölgeyi nemlendirmen şart bebe yağını ise arada kullanmalı bol su içmelisin... Çatlak izlerinin kolay tedavisi tıbben mümkün değil sabır ve zamanla 3 ay boyunca günde 2 defa lierac, mustela, babe (çatlak kremlerini ya da serumlarını) bunlardan birini tercihen kullanmalısın 2 ay ise günde 1 defa olmak üzere tedavine devam etmeli hızlı kilo veriminden kaçınmalısın... Vücudunu nemlendirmek için lipo ya da excipial lipo kullanabilirsin lütfen bu nemlendiricileri kullanmadan önce hekimine danış :) Mutlu bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş diliyorum :)
Çok teşekkür ederim
Rica ederim önlemini al hemen laserle bile tedavisi yok bunların sedefli beyaza döndükleri an estetiği bütünüyle bozabiliyorlar geçmiş olsun :)
İlk defa boyle bir hamile karni goruyorum hamile karni gergin olur boyle yumusak olmaz bu senin kendi kilon ve yag fazlaligindan olmustur catlarin belki azalir fakat karinda pürüşüklük ve sarkma dogumdan sonrada kalacaktir bunun estetikten baska caresi yok kremlere ve yaglara bosuna para vermeyin hic bir ise yaramiyorlar
Ya lütfen hamile olan benim kalkmış bu hamile göbeği değil diyorsun. Göbek kordonu ile alakalı bir olay göbek deliğinin içe mi dışamı baktığı
Herkes söylemiş ama ben yine de söyliyecem bu hiç gebelik karnına benzemiyor. d
Konuya dönersek, hamilelik zamanları aşriyorum ayağına yemekleri gömmez, olması gerektiği gibi hem senin hem bebeğin ihtiyacını karşılayacak besinler tüketir (dediğim gibi abartmadan), hamilerler icin basit egzersiz teknikleri var onları uygular ve doğum sonrasında da düzğün biçim da abartılmamış bir diyet ve egzersiz programı oluşturup güzel güzel sağlıklı az kalorili besinler tüketip mümkün mertebe stabil ve düzenli sporunu yaparsan iyi sonuçlar alırsin. Süre mevzusuna da gelirsek herkesin metabolizması farklı birinin hızlıdır 1 ayda sonuç alır diğerinin yavaştır 3 ayda finish yapar.
Ya çok iyi diyorsunda benim kocam karnıma çatlak kremi bile sürdürmüyor. Badem yağı zeytin yağına izin veriyor. Diyet filan asla yaptırmaz.
Bebek doğduktan sonra kim karışır.
O bebek doģduktan sonra senin o sebiye karşı asli tek görevin var. Onu doyurmak. Sen sağlıklı, sütünün kalitesini ve miktarını artıracak besinler tükettikten sonra kim karışır senin egzersizine falan.
Kaldıki bende direk doğur diyet yap demiyorum. Bebeği doğur kaç ay düzenli anne sütü verilmesi gerekiyordu 4-6 ay falandı. Bu süre zarfında daha çok sütünün kalitesini ve miktarını artıran besinler tüketirsin. Fazla gereksiz gıdalari kesersin. Diyet sonuçta aç kalınarak zayıflansın diye bir şey değil (her ne kadar bazı zihinsel sıkıntılı insanlar tersine inansalarda)
Krem biye sürmüyor. Ne olucak krem sürse.
Kimyasal hiç birşeye asla izin vermiyor zeytin yağı sürüyor karnıma
Hamilelikten dolayı bu kadar hassas, alıngan olman normal de öyle ciddiye alınacak kadar çatlak da yok hani dürüst olmak gerekirse. Fay hattı kalınlığında çatlaklı hamileler oluyor, seninkisi hiç bir şey. Boşuna kuruntu yapıyorsun inan. Ayrıca hamilelikten sonra çatlaklar iyileşir. Hayırlı olsun, sıpa geldi gelecek belli ki. Sağlıklar dilerim.
Teşekkür ederim
Cevap
39Cevap
Yorucu bı hamılelık gecırıyorsun. Çocuk hzlı buyuyor. Çok hareketli mi? Bu arada sans tavsıyem pozıtıf dusun bebek anne karnındayken herseyı hisseder unutma kötü görunmuyor gayet ıyı
teşekkürler.. Çok hareketli özellikle de onunla konuşunca hemen hissediyor hareket ediyor :) çok tatlı ya biran önce sağlıklı bir şekilde gelsin istiyorum
İşte buuuu sürekli okşa göbeğini ve onunla konuş :)
Evet öyle yapıyorum :) motive edici yorumun için teşekkür ederiö
Allah analı , babalı buyutsun bahtı açık olsun. Kamu personelı deıl de ozel sektorde unlu bı iş adamı olsun :))
Şeyy iş kadını da olabılır
Çok teşekkür ederim. İş adamı olacak desene ✌🏼️
boşver çatlamayı vs. olur onlar.. sonuca bak sen.. bu arada kaç kilo aldın?
62 kilo ile hamile kaldım 76yım şu an
anladım 14kilo aşırı değil aslında.. .. yanlışım olmasın ama çatlaklar için bir krem vardı.. bir netten araştırrsın.. ama var diye hatırlıyorum kafaya takılacak mevzu değil.. yeterki sağlıklı sıhatli olsun ufaklık.. şimdiden çok tebrik ederim..
Ya yapmayın artık ya. Bak ben muhafazakar bir insan değilim. Ama bu yaptığın ayıptır. Bu kadarıda fazla. Kendine saygın yok o karnındaki sabiyede mi yok. Ünlülere özenip sanki çok iyi bişeymiş gibi. Senin o karnını saklaman gerek annende mi öğretmedi sana bunu.
Alkışlıyorum
Eksileyenlerin beyni yok. Bu kadını aşağalamak değildir o bebeğe saygı duymaktır. Mallar
Site abaza kaynıyor yemin ediyorum eşim boyle bir ortamda fotografini paylaşsa boşanırım. Bazı şeylerin çaresini çok yanlış yerde arıyorsunuz.
Benim edebimede ahlakımada anneliğimede yorum yapmak sana düşmez diye düşünüyorum. Herkes haddini bilsin önce sonrada kendine baksın. Bana sıra gelene kadar emin ol kendinde müdahale etmwn gereken çok şey vardır
yok birtnem ya :) merak etme doğumdan sonra düzelir :) takip et isttersen konşuruz sakinleşirsin biraz
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ona önleyici kremler var diyorlar ama etkilimidir bilemem
hamilelik zor bir dönem mis cidden kendimi senin yerine koydum karnında bir bebek insan ne yapacani şaşırır ve ilgi bekler hürmet bekler sevgi motivasyon ister Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim.
Bn anlamam ama ablacım bnce çpk kötü durmuyor doğum yaptktan sonra düzelir sporda yaparsn
Annelik guzel bisey muhakkak olacaktir. Bunun icin yaglar falan var kullan. Dogumdan sonra tak bunlarida emin ol o kadar durmuyo bile
ee düzeltmek senin elin de kremler sür ufak eğzersizler yap bool su iç yemek ye bebeğini besle doğuma kadar doğumdan sonra yine eğzersiz doktor eşliğinde diyetler
Turkıyede var mı bılmıyorum ama dış ulkede daha karın şişmeden kullanılan kremler var hamılelıkte çatlakların önlenmesı için onlardan kullanabılırsın ama çatlamış üzülme :/
Bu yuzden asla hamilelik dusunmedim. Vuxudumu bozamam :/ senin icinse uzuldum. Bence dogumu bekle sonra caresine bak. Diet , estetik, krem vs duzelir
Çok kötü değil. Zaten rengi de pembe daha beyazlamamış yani bunları geçirebilirsin. Şimdiden çatlak kremi falan kullan nemsiz bırakma geçer
Hamilelikten sonra krem falan kullanırsan geçer bence 😂
ben hamile karnını daha gergin zannediyordum :D hayır kötü değil çatlaklar cidden
Herkes aynı şeyi diyor belki fotoğraftan belki de cilt yapımdan bilemiyorum
ilginç.. olsun yaa spor yaparsın gider nedirki yani. çatlaklar hiçte göze batmıyor
çok aşırı belli değil. sıkma canını. yalnız göğüsler belli olmasaydı senin açından daha hoş olurdu sanki.
Lan barı sütyenini göstermeyeydin !!
Oilfree sür çatlamaz ozaman daha fazla.
Zeytinyağı ile o çatlaklara masaj yap o kadar pembe durmaz nerden biliyor kız kardeşi hamile
doğum sporu var hem doğum için hemde cildin için çok önemli tembellik ettiğin kadar çekersin
burda göğüslerinin de gözüktüğü karnının fotoğrafini atacağına git bir doktara danış veya bir eczacıya. Illaki vardır çözümü bunu burda bu şekilde sorman cok yanlış.
Bu karı ölmüş, atın çöpe gitsin.. Çocuğu doğur da, seni şehir üniversitesine bağışlayalım, tıp öğrencileri kadavra olarak kullansınlar..
Anne olacaksında yapma be orda sütyenin bilmem neyin gözüküyor yakışmıyor yani
Ne alaka lütfen ya..
Benim edebimede ahlakımada anneliğimede yorum yapmak sana düşmez diye düşünüyorum. Herkes haddini bilsin önce sonrada kendine baksın. Bana sıra gelene kadar emin ol kendinde müdahale etmwn gereken çok şey vardır
şaka mı la bu :D
neyse geçicektir doğumdan sonra üzülme
Biraz daha mahreme dikkat etmeliydin.. Bu arada Allah sabırlar versin mubarek ana..
Yanlış anlama ama bu hame karni değil. Sismanken mi hamile kaldin?
Hayır 62 kilo hamile kaldım boyum 1.70 şu an 76yım
İlk değilsin bunu diyen ama fotoğrafta daha bir yumuşak çıkmış:) evet kullanmaya başladım ama bakalım..
abla o nebe göbekli uzun yol kamyon minibüs şöförleri gibi
Bununla ilgili kremler var ama ne yaparsanız yapın doğumdan sonra kendinize iyi bakın. Erkekler için hoş bir görüntü olmuyor.
Sen anne olma. Fiziğim bozuldu diye çocuğuda aldırırsın bu düşünceyle. Kaldıki bunlar gayet normal seyler.
bu karın hamile karnı değil gibime geliyor ama neyyse
O çatlaklar hiçbir zaman gitmeyecek bunu biliyorsun dimi?
Hiç hamile göbeğine benzemiyor bu. Göbek deliğin çok içerde. İnanamadım
Çocuğum olmuyo
hayır pek belirgin bile olmuyor. derin ince olduğu için sana öyle geliyordur
Göbek senin ise göbeğin muhteşem göbektede çatlaklar güzel olur eğeri stemiyorsan çatlak yok edici kremler mevcut.
geçer doğumdan sonra iyi barı allah analı babalı buyutsun
Bephanetenin çatlatlar için olan kremini kullan
Arkadaş kusucam ya. Sonunda bu bölümü de fenomen ettiniz
kocan bu fotoyu görse doğurtur seni gibime geldi
Sorucam dedim sen bilirsin öyle rahatlayacaksan koy dedi:)
hii ozaman beni ilgilendirmez 😁
Hayır değil. Sonra sporla falan geçer herhalde
dogum dan sonra azilmliysen eski haline dönersin
Buna iyi gelen bir sey yok mu dogumdan sonra
yaşli teyze gibi vucudun var. doģumdan sonra çok ćalis.. yoksa kocan seni aldatir sonrada boşar
Göğüslerin olayı dengelemiş sıkıntı yok doğum sonrası yemdne içmene dikkat et yeter,
Doğumdan sonra geçer büyütme bence
Bira göbegi lan bu ne
Sağol gerçekten çok hassas davrandın..
Cok yumusak duruyor, sert olurya genelde ilk defa boyle bir hamile karni gordum ondan:D ama catlaklara gelince pek belli degil. Bir sey yok yani. Allah bagislasin. Bu arada keske fotografi kirpsaydin. Anasin sen artik ana. Sudyeni mi gosteriyon karnini mi. Gunah be gunah
hahahahahaha :D
Bebek ygı ve vazelini ihmal etme
Krem al sık sık kullan
Çatlak karşıtı krem
düzelir zamanlaa skma canini
ben hamile degilm seninkine bnzio :'(
Ya deme öyle :)
;(evet ya saldim her seyi... bakmiyrm
napayım? bana mı sordun hamile kalırken :DDDDDDD
ne saçma ya bizene senin catlağından
Hamile olduğuna emin misin
Hamileligin kacinci ayindasin
8inci ay
8. ay imkansiz karnin cok yumusak sert durmasi gerekiyor..
Pek inandirici gelmiyor bana
Valla canım karnım bu yumuşak sert bilmem
Bilemiyorum ben boyle olmadim 8 aylikken karnim basketbol topu gibiydi😬
Saskinim
normal
Yo gayet iyi
Ne çirkin bir sütyen
belli olmuyo bile
evt maalesef çok kötü.
Bu artık yağ kilosu
abla sen bitmişsin.
Evliler öyle zaten