+1 yılSonsuza kadar saklayamazsın annenden başlayarak gerçeği açıkla ve yaptığın salaklığın her türlü sonucunu iyi ya da kötü omuzlamaya hazır ol. Bir de hakaret etmeyin demişsin ama sonuçta seni bu duruma düşüren yrrak sevdası degil miydi? Sen aslında çok namuslu çok Allahından korkan bir kuldun da silah zoruyla mı yaptılar. Senin doğuracağın çocuğun vatana millete ne hayrı olacak çok merak ettim. Ama yapabilecein en iyi şey itiraf edip ailenden yardım istemek bunun dışında tüm seçenekler seni daha kötü durumlara sürükler.
29 Yorumla- +1 yıl
Sizin zihniyetinize tüküreyim vatana millete senin doguracagin cocugun ne hayrı olacak ne demek cocugun vatana millete olan hayrini annenin babanin hatalarimi belirliyor sizin gibi zihniyetsizler oldugu surece zaten bu vatanda milletde gelişmez sevmiştir guvenmistir erkek de korkak cikmistir benimde var bu duruma dusen bir arkadasim annesine acikladi doktora gittiler daha sonra dogum yapti fakat baba anneyide bebegide istemedi Şu an kiz ailesinin evinde cocugunu buyutuyor ailesi basta cok buyuk tepkiler vermis ama Şu an cok mutlular
- +1 yıl
@Ayşe_nur08 Bak ne diyeceğim, yıldız tilbeyi bildin mi? Görüp görebileceğin en harbi kadındır. Her bir sözü de dibine kadar hakikat doludur. Bu gibi konular için de güzel bir sözü vardır.
Aşkın adını seks koydular. Canları çekmeyince bitti dediler. Sen aşkla yrak arasındaki farkı bilemezken çocuğa ne öğreteceksin kim bilir!!! - +1 yıl
Yine de çocuğa sahip çık. Gelişim çağında çocuğa çitos patos dayama. Beslenmesi sağlıklı olursa umulur ki zihni gelişir ve senden daha akıllı olur.
- +1 yıl
Kiz ne diyor adam birakti diyor kizin ne sucu var boyle birsey yaziyorsun kizmi birakti adami sanki
- +1 yıl
@Ayşe_nur08 :) iyi o vakit, seni de sevdiğini söyleyen, sana da aşık olduğunu söyleyen ilk erkeğin altına sen de yat. Sonra seni bırakırsa sen de madur pozları verirsin.
- +1 yıl
bütün bir toplum olarak suçu seni bırakan itee atarız. Sen nur nimet melek olursun seni terk eden cani olur ve sonsuza dek mutlu yaşarız.
- +1 yıl
A beyninin orta yerine sıcak sıcak osssurduğum. Hadi filmlerde benzer şeyleri hiç görmediniz diyelim, hadi ananız dizi izlemekten babanız maça bakmaktan bu tip konularda sizi uyarmadı diyelim, hadi bu sitede bu kızın durumunu da görmediniz ve bir habersiniz diyelim, ibret olacak hiç mi bir şey görmediniz ya da duymadınız ki hala aşkı yiyişme seviyesine indirip hiç korkmadan ve çekinmeden ''Bu benim kendi cinsel hayatım kimseyi ilgilendirmez'' başlığı altında kolayca birilerinin koynuna girebiliyorsunuz. bir de işler istediğiniz gibi gitmeyince ağlayıp zırlıyorsunuz. O kızın sevgilisi olacak ibibiğin tek niyetinin bu salağı yatağı atıp hunarca kullanmak olduğu daha en başından belliydi. Bunu göremeyecek kadar körsünüz. Bari bir de savunmayın beee. El vijdan el akıl el mantık beee.
- +1 yıl
Yıldız tilbe mi delikanlı? Hani şu sezen aksu sayesinde ünlü olan , ama sezen aksunun eşiyle yatan? Millete akıl verirken vereceğin örneklerim araştırmasını yap önce avel;)
En İyi Cevaplar
Gurur yapmanın sırası değil söyle çocuğa işte bilsin en azından ailene de sakin bir şekilde kendin açıkla
03 Yorumla
Soran+1 yılbilse ne olucak he tamam ge karıcımmı diycek demez terk etti beni ailem doğunca öğrensin oğlumun yüzünü görünce kıyamaz bize benide dövemezler logusayım diye o zaman bilsinler
Soran+1 yılçok kötü şeyler olucak
+1 yılAnladıgım kadariyla calismiyorsun da mecburen ailene soliyceksin artik aldiramazsin zaten ayrica hamilesin el kaldiramazlar diye dusunuyorum sert kotu tepki vericekler elbette normal olarak ama sonucta evlatlarisin bebegi gorunce dayanamazlar belki dogumunda yakin ayrica
00 Yorumla
+1 yılşu aldırsaydın muhabbetlerini anlamıyorum ya kim bir cana kıymaya cesaret edebilir heleki kendi çocuğuna tamam korunabilirdin ama artık olan olmuş aileni anlatman lazım nerdeyse doğumun gelmiş :/
25 Yorumla
Soran+1 yılbaksana güncellemye bir lütfen
- +1 yıl
ailen seni hamileyken dövebilir mi peki..
- +1 yıl
bak sen doğum yapacaksın kolay bir şey değil bunun hastanesi var masrafı var hadi diyelim sancın geldi doğum başladı ailenin gözü önünde insanlara inme iner yapma gözünü seveyim..
Soran+1 yılsancı olduğunu hisededrim herhale agrı birden bire olmuyormuş yavaş yavaş oluyormuş hastaneye giderim evden bir eşkilde çıkıp ararım hastanede
- +1 yıl
güzelim sana ne kadar kolay geliyor bunlar Allah yardımcın olsun ne diyeyim inşallah her şey düşündüğün gibi olur inşallah ailen tarafından yüzüstü bırakılmazsın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılPek inanmadım ama O ÇOCUĞU DÜŞÜNEN KİMSE YOK ONA YANIYORUM NE SUÇU VARDI ONUN ,1 DAKKALIK ZEVKİN İÇİN HAYATINDA MUHTEMELEN ACI ÇEKECEK BİR ÇOCUK DOĞACAK VE SEN HALA KENDİNİ DÜŞÜNÜYORSUN. GURUR YAPACAK GİT BAŞKA MEVZU BUL.
18 Yorumla
Soran+1 yılzaten buyuk olay olucak doğduktan snra ailem onu bulur rahat bırakırmı sanıyorsun :( ama şimdi söylersem sokağa atarlar döverler aklıma bin bir şey gelio hataa karnım hiç yok nerdeyse 8 aylık olduğuna inanmazlar akrnımı tekmelerler dussun diye ama bu ay dusuk olamz ölü doğum olur bebeğime sahip olmak isittyorum çok kötü durumdayım ama en iyisi doğduğu vakit öğrensinler sence>?
- +1 yıl
Gizli gebelik olabilir dediğin bir kadın normal şekilde hayatını sürdürürken birden sancısı olmuş ve doğum yapmış tüm aile şaşırmış. Ama hayal kırıklığına uğramış bir ailen olacak unutma ve kucağına bebek verince her şeyi löp diye unutacaklarını zannediyorsan yanılıyorsun. Burası Türkiye elalem ne der? Bu da önemli baban veyahut annen rezil olacak. Şimdi de derim başına bir iş gelir sorumlusu olmak istemem ama doğduktan sonra ki ne zaman doğar belli değil birden sancı gelip doğarsa vs. Şoka uğramış bir aile seni bekliyor
Soran+1 yıl@webhrmachtss
- +1 yıl
@webhrmachtss değil @Wehrmachtss
Soran+1 yılgizli gebelik ne almadım oraları pek ama karnım boyumm çok uzun ondan çıkadı iç karnım buyukmuş saglıklı bir erkek bebek 2 hafta once dr a gittim sürekli hareket edyor şimdi bile laptobun altında ayakları yanı ortada bir bebek var ve dr dediki sancı azdan çoğa dogru gider adet agrısı iken gelirsin dedi ailmi hastanede arıycam korkuyorum
- +1 yıl
Kız manyak mısın ben bile leptopu şeyimin üstüne koymuyorum sen hamilesin dikkat et bunlara
Soran+1 yılbirazı karnımda birazı kasıklarım ve bacaklarımda eğik duruo birsey olmaz ondan ya
- +1 yıl
Öyle zannet sen. Karnında bir can var nasıl annesin sen?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
+1 yılAynı dert bende de var ama biraz daha değişik dulum dini nikahlıyım cünki o evli ve şu an iki buçuk aylık Hamileyim ailem bilmiyor kıyamet kopar o bana da bebeğede sahip çıkıyor gerekirse ev açarım diyor ama benim korkularım var bende ne yapacagımı bilmiyorum
01 Yorumlayani simdi soyle bisey var ben bile cok zor kilo alan bir insanim ama hamileyken ozellikle dedigin gibi 8. ayimda karnim burnumdaydi valla nasil sismemis olabilir ki? doguma bir ay var diyosun. biraz garip geldi bana.
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkmadı boyum çok uzun 185 ondan ddi dr
+1 yıloha 8 aylık bir hamile bayanın ailesi nasıl olur da bunu fark edemez aklım almıyor. yuh diyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yılkarnım çıkmadı
Soran+1 yılçok az var dr boyun uzun ondan dedi 185 cm
- +1 yıl
hadi ya ilginç valla
- +1 yıl
sakın çocuğu öldürmek gibi bir hata yapma. imkanın varsa ayrı eve çık bence
- +1 yıl
ayrıca o çocuğa söylemelisin gururu bir tarafa bırak. başın daha çok belaya girer ailene söylemezsen. bir şekilde çocuğa söyle birleşmeye bakın ve ailenize açıklayın artık evlenirsiniz..
Çocuk & Ebeveyn konusunda 517 cevap paylaştı. Aldırsan daha iyiydi.. O çocuk babasız buyucek buna ne hakkın var.10 saniyelik orgazm için şu yaptığınıza bakın
23 Yorumla- +1 yıl
Aldırsa onu öldürmeye ne hakkın var diyeceklerdi jdhdjd ülkede kadın olmak ne zor mk ya
Sekiz aylık hamilesin ve ailen anlamadımı? Neyse zor durum bunu kolay kabul etmiycekler büyük bir tepkiyle karşilaşacaksın zor bı durum
11 Yorumla
Soran+1 yılboyum uzun 185 ondan çıkmadı d royle ddi
+1 yılİnanmıyorum Allah kolaylık versin olan olmuş ama bundan sonrasını iyi toparlanan lazım. Doğunca evden ayrılacak misin
00 Yorumla
+1 yılailene anlat ve o sevdigin cocugu bulun evlenin demiyorum en azindan kendi cocuguna bakmasi lazim sen tek basina yapmadigina gore tek basinada bakmak zorunda degilsin
10 Yorumla
+1 yıl311 Yorumla
Soran+1 yılo ne
- +1 yıl
Havalı hikaye bro yazıyo heralde. d
Soran+1 yılyaniiii
Soran+1 yıldefol git
- +1 yıl
Hikayen hoşuna gitmiş
- +1 yıl
@Eren42Sefa beynini s#ktiğmin salağı ya 8 aylık hamile olacak da kimse farkına varmayacak ssjshshsh
- +1 yıl
Yalanmı kardeşim alla alla çattık ya
- +1 yıl
Soran+1 yılşefe^siz
Soran+1 yılkufur edio bide sen kmsn k'pekkk
+1 yıl
+1 yılben lisedeyken yan sınıfta kız hamile kalmıstı 16 yasında filandı o zaman doğurmuştu la
00 Yorumla
+1 yılbir anlık heves ve zevkleriniz uğruna bir hayatın ırzına geçiyosun anne -baba ayrı çocuktan yaşama dair güzelilk bekleme verdiğin de namussuzmuş adam değilmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu saatteb sonra zatrn aldıramazsın ama önce bir uzmana görünmelisin. Ailene de durumu anlatman şart.. hatta çocuğun babasına da.
00 Yorumla
+1 yılbak çaresini sen yazmışın yani ''aileme nasıl ANALtıcam'' başından öyle yapaydın böyle olmazdı
00 Yorumla
+1 yıl30 gune dogacak bir bebek asla farkedilemz sekilde olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılkaç kere doğurdun kardeşim !!! 185 boyum var doktor iç karnın geniş ondan çıkmadı dedi inanmıyorsan işin ne beni enden geriyorsun git ya
Ateşle oynuyorsun. İnşAllah ailen sana destek olur.
03 Yorumlanasıl babanız var anlamıyorum yemin ederim ben bir kızı hamile bıraksam babam beni delik deşik eder semte cıplak gezdirir ibret olsun diye
32 Yorumla
Soran+1 yılkimse bilmiyor
Olan olmuş mecburen çok büyük tepki göreceksin, güçlü olman gerekiyo
00 YorumlaKızım neden yaptın yahu böyle korunmadınız mı yahu o haltı yerken bilevçok yazık ailene söyle
00 Yorumla
+1 yılyaparken banamı sordun hem cocugun hem kendı hayatını mahvedıceksın
00 YorumlaYa la ni ni s kim ya 8 aylik ailen anlamadi ama mi ya onlar
05 Yorumla
Soran+1 yılsen kimsin küfür ediyorsun bana kiminnn kimmm? beni bşrazdaha üzmeye ne hakkın sefer^sizzzz defol git sorumdam
Soran+1 yılya defol defolll şnanmıyorsan işin ne
- +1 yıl
Aynı dert bende de var ama biraz daha değişik
- +1 yıl
@Sevilaydeniz bir yalanci daha
ciddiye alıp akıl verenler olmuş ya :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMikisirken bize mi sordun o zaman iyiydi ooohhhhh zevkten dört köşe oluyordun ne halin varsa gör
11 Yorumla- +1 yıl
Boş yorum yapma kız size hakaret edin diye yazmamis fikir istemis yardim istemis nolursa olsun oda bir anne bu sekilde konusamazsin
+1 yıltrole gel trole inşallah başına gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaa dedol defol
- +1 yıl
inşallah başına gelir inşallah
+1 yılTrollükte son nokta. 😂😂
10 YorumlaMasallah kizimiza bu ne rahatlik kizzzz
00 YorumlaNoldu durumunuz?
00 Yorumla
+1 yılEn kısa zamanda söyle
00 Yorumla
+1 yılAh be kizim napion sen allasen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk olmustur bence icinde bir baksaydn
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta once gittim dr yaşıyor erkek heme
Soran+1 yılzaten kıçı başı durmuyor çok hareketli
Cevap sahibi+1 yılYuru gtt kimi kandrion lan sen hamileymiss
Soran+1 yılyaa defol defol inamıyorsan burda işin ne çek git
Yapmasaydin simdi senin sorunun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne dıyecegımı bılemedım
00 YorumlaTamam knk inandık şu an
00 Yorumla
+1 yılÇocuk doğdu mu merak ettim
00 YorumlaAilene söyle
00 Yorumlahmm ben para yatırıym kürtaj yaptır ;)
00 Yorumlayav he he
00 YorumlaGreat storyy
00 YorumlaNe olacak şimdi?
09 Yorumla
Soran+1 yılsoruyorum :( işte bilmiyorum
Soran+1 yılgünecllemeye bakarmısın
Soran+1 yılyaparlar
Soran+1 yılyusufun yüzünü gördüklerinde yumuşarlar belki sence?
Soran+1 yılsen ailemin durumda olsan?
+1 yılYaaa he he
00 Yorumla
+1 yılTroll bence. Daha iyi yalan söylemelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılmadem inanmıyorsun youmda işin ne defolll
- +1 yıl
Saygılı olunuz
bana ulaş
02 Yorumla
Soran+1 yılneden burdan yaz güvenemem
Aldırr