Şehir dışında üniversite okuyorum. Sevgilimle 1,5 yıldır beraberiz. Adetimde geçikme oldu bu sebepten dolayı test yapmak istedim ve hamile olduğumu öğrendim. Napıcam bilmiyorum sevgilime durumu izah ettim. Doğurcaksın aldırmak çok günah dedi. Burada belirttiğim yaş kısmı yanlış henüz 19 yaşındayım. Bu anlattığım muhabbet kesinlikle doğru lütfen bana güzel akıl verin. ?
Yani kendine bakacak durumun yoksa aileden para alıyorsan Bir de üstüne üstlük gerçek anlamda eğitim hayatında kariyer hayatında hiçbir gelişim göstermediysen o çocuğa zulüm olacaktır O yüzden bebeği aldırmam daha mantıklı Bunun haricinde Hani aldıramayız olmaz o bir cam falan diyor ama sonuçlarını düşünmen lazım ve bu konuyu Bence ailenle konuşup adam akıllı aldırma yoluna gitmelisin ya da evliliği düşünüyorsanız evlenin ama ilerle çok büyük sıkıntısını çekersin yani o çocuğun hiçbir günahı veya suçu yok he hepsi tamamıyla sizin birleşiminizden kaynaklı olacak ve Yanlış zamanda olduğu için de o çocuğa da sıkıntı yaratacaksın yani bence ömür boyu orada vicdan azabı çekmesi yerine o çocuğun tek bir hareketle alınmalı diye düşünüyorum Yoksa yani sonra hem senin hayatın mahvolur Hem o çocuğun hayatı mahvolur bunu Eğer ya da geç zaten konuşman gerekecek Çünkü aldırma işlemini kendi başına yapsan da olmayacak Hani mutlaka öğrenecek sevgili adayın ence dürüst olman lazım ya da sevgilinle bu konuyu konuşup bir daha onunla hiçbir zaman görüşmemen lazım ama bunun stresiyle de başa çıkamazsın her an Tehdit olabilir ya da bunu bunu bunu yapmıştı gibi senden İlerleyen zamanlarda para ya da herhangi bir şekilde şantaj yapabilme durumu da var Bence yapmışken durumu İtiraf et pişman olduğunu dile getir Onunla da konuşuyor çocuğu aldır başka türlü olmayacak Bu işte evlenmek zorundasın falan meselelerine girerlerse çocuğu aldırdıktan sonra gir yani çok zor bir durum Ben de 20 yaşındayım Bu arada üye olurken yanlışlıkla kaydettim ve hani kendim normal bazı Arkadaşlarla görüşüyor kendi sevgili olma yolunda flörtleşirken bile Açıkçası bu konuya Hiç girişmesem bile ne kadar tehlikeli olduğunu gördüm yani Öncelikle gerçekten duygusal anlamda yoğun bir çöküntüye uğruyorsun hatta belli başlı ayrılıklardan sonra hani ben ne yaptım gibi kendini suçluyorsun bak hani ben böyle bir şey bile yaşamadım düşün O yoğunluğu Kim bilir Sen de nasıl olacaktır Bence kendine yine yeni bir sayfa aç ve tamamı ile önce paranı kazanmaya eğitimini tamamlamaya ardından özgürlüğünü ne yapmak istiyorsan yapmaya ayır Bence sevgilinin bu konuda ikna et ve ayrılın sevgi geçici bir şey yani eğer aderiniz bir değilse Ama büyük bir ihtimalle bilmiyorum Bence ruh eşi ya da gerçekten değer veren bir insanla seni hataya sürükleyecek şeyler yaşamazsın gibi geliyor ya Tabii ki ben de Bulmadım ama hani Bence kendini sevmelisin ve bu yaptığın şeyin sorumluluğunda kabul etmen gerekiyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne yapmaya karar verdin? Sevgilin aldırma diyor ne güzel. Evlenin bian önce ailene söyle. Gencecik yaşında hayata büyük bir günahla atılma. Olabilir, ilişkiye girdiysen çocuk olma ihtimali hep vardı. Bu yükü de üstlenmelisin hayat dediğin böyle bişey ve sen alt ettikçe güçleneceksin. Psikolojin bozulur eğer aldırırsan bence. İyi yönden bak, genç yaşta anne olacaksın ve aldırmak demek cinayetten farksız.. Bir böceği değil senden bir parçayı öldürtmek... İnanması güç ama karnında bir insan var oluyor şu an.. Ben de hamileyim henüz bi hafta oldu öğreneli, evliyim ama eğer evli olmasaydım evet yıkım olurdu ama neticede ikimiz de yaklaşık sekiz ay sonra bebeklerimizi kucağımıza alacağız bi problem olmazsa. Kim ayırt edebilir hangisi sevgiliyken oldu hangisi evliyken? 🙂 Belki de bir deha olacak belki de aşık olacağın bir çocuğun olacak o senin
Olabiliriz. Kararını merak ediyorum. Devam ediyor mu hamileliğin? Bazı takviylere başlaman ikiniz için de iyi olacaktır. Destek olmaya çalışırım elimden geldiğince
Rabbim şeytana uydurmasın diyerek sözüme başlamak istiyorum. Ama bu kadar genişlik de ne bileyim. Sevgili ile arada nikah olmadan aynı evde yaşamak, bunun üzerine sürekli zina etmek ve yetmiyormuş gibi çocuk olması.
Ailenize durumu belirtip bir an önce evlenin. Aileniz nasıl karşılar bu durumu bilmiyorum ama sizin aynı evde yaşadığınızdan haberleri olduğunu bile sanmıyorum.
Sevgilini de az da olsa tebrik ettim en azından bir tane günahı düşünüp hareket ediyor. Keşke önce diğer günahlardan haberdar olsaymış.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Senin her şeyden önce geleceğini garanti altına Alman lazım. Sen daha kendine bakmakta zorlanıyorsundur. Aldırma diyor ne güzel ama hadi giderse var mı garantisi. Zor geldi her şey bırakıp gider bu hayat pahalılığıda göz önünde. O çocuğu dünyaya getirmekle bitmiyor isteklerinide karşılamak zorundasın. Ailen senin okul okuduğunu biliyor ve çocuk peydahladığını duyarlarsa eyvah eyvah. Git borç yap aldır çocuğu gerekirse pişman olmazsın. Her şey zamanında güzel. Şimdi okul eğitim zamanın. Sen önce kariyerini kazanda sonra çocuk en doğal hakkındır. Sevdiğin kişiden çocuğunun olması en doğal hakkın.
Bence bu durum senin şanslı bir insan olduğunu gösteriyor. Çünkü sevgilin olacak kişi sana sahip çıkmayı seçmiş. Gerçi babalık davasını düşünecek olursak başka şansı da yoktur. En kısa zamanda evlenme yoluna gitmeniz gerekiyor.
Öncelikle yaş aralığın niye 30-35? Neyse hadi bu kısmı geçelim. Peki korunmadınız mı? Sevgilin evlenmeye razı mı? Şayet soru troll değilse şu gencecik yaşında evlenmek zorunda kalman zor ama evleneceksen eğitim hayatına mutlaka devam et, çocuk doğduktan sonra nasıl öğrencilik hayatına devam edebileceksin, annannesi çocuğa bakmak için sizin yanına yerleşir mi orası da ayrı bir konu. Allah yardımcın olsun. Keşke hiçbir şeye kendini mecbur bırakmasaydın.
Evet, gördüm ama niye gerçek yaşınla üye olmadın? Bu kısımdan ötürü sorunun troll olduğu düşüncesinde oldum. İnsanların hayal dünyaları çok zengin çünkü. Umarım troldür ve sen bu psikolojiyi yaşamıyorsundur
Sen daha kendin çocuksun. Nasıl bir yuva kurup bakacaksın ona? Şimdiki gençler ben de dahil eski kadınlar gibi değiliz. Onlar gibi on beşinde evlendirilip anne olmadık. Hadi çok istiyorsan paran da varsa doğur. Evlenip yuva kur senin hayatın bir şey diyemeyeceğim. Ailen katı biri değildir umarım.
Güzel insan sevgilin öncelikle seninle evlenmek istiyor mu? eğer evlenmek istiyor ise durumu hızlı bir şekilde ailene aktaracaksın ve evleneceksin. ailen evliliğe karşı çıkıyor ise de onlara supriz evlilik gibi göstereceksin Evlilik olmayacak ise durum çok kötü kızlar babaları için gerçekten çok özeldir. kimse değil ama baban çok üzülür sonra da ilk af eden baban olur evlilik üzerine bir çözüm kur derim. sevgilinde zaten çocuğu istediğine göre öyle boş bir çocuk değildir.
Ne yapmayı düşünüyorsun.. Bence herşeyi ilk önce bir psikiyatriye konuşmalısın. Ne yapman ve nasıl bir modun içine girip çıkmak gerektiğini seni yargılamadan dinleyecektir. burada bu şekilde konuştuğunda yaralanacaksin. Evet bir hata yapılmış veya yapılmamış bu bizi ilgilendirmez seni ilgilendirir ve en sağlıklı bir şekilde bu durumdan nasıl başa çıkacağını eşinle birlikte konuşmam vs psikiyatri ile görüşmeniz gerekiyor.
Öncelikle bu kararı sen vereceksin. Ailenin tepkisini az çok bilirsin aileni tanıyan sensin sonuçta. Yaşın çok genç bir bebeğe bakabilecek gücün var mı? Meşru bir bebek için sevgilinle evlenmen de gerekebilir tabi karar yine senin. Oturup düşüneceksin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1.5 yıldır tatlı tatlı s. kilmenin acı acı inlemesini yaşadığın için seni tebrik ediyorum. Adamın altına yatarken bunu hesap etmedin de şimdi mi düşünüyorsun. Namus önemsiz ahlak diye bir şey size göre saçma, siz modern biz yobaz nasıl olsa. Böyle soruları görünce çok keyifleniyorum aynen devam. Bu arada o s. ref yoksunu da seni altına alırken günahını düşünmedi de şimdi mi aldırmak günah, hadi ordan. Aldır günaha günah ekle boşuna çocuğun hayatını da sik. meyn
Üniversite okuyorsanız daha öğrenim hayatınızda devam ediyor demek. Çocuğa bakmanın sorumluluk almanın bilincinde olacağınızı düşünmüyorum. Doğum kontrol yöntemleri için bencem var okumanızı tavsiye ederim ki 2. Defa kürtaj olmayın.
ailen size zarar vermeyecekse evlenirsiniz ama şöyle de bir ihtimal var gizli gizli doğur zaten aynı evde kalıyormuşsunuz öyle devam eder yazın sevgilin en kötü ihtimalle çalışır sende bir şekilde eve dönmezsin
Evlenecekse oh ne ala güzel ya git yurtdışına öyle imkanın varsa doğur ya da aldır bir çocuk ailesiz sevgisiz ortamda büyütmek çocuğa yapılacak en büyük günah olr kusura bakmayın da kendiniz günaha girmekten korkup çocuğu aldırtmıyorsunuz bu tamamen bencillik ya o çocuk dünyaya gelip çevresinden yaşayacağı şeyleri düşünmemek nedir daha günahı olmayan birinin günahına girmiş olmuyor musunuz
Peki sevgilin doguracaksin derken cocugu kabul ediyormu doguracaksin eemek. kolay sonra cocukla basbasa sen kalir ailenide sen kaybetme riskiyle basbasa kalirsin
Anne olucak yaşta diilsin, zaten bebeğe bakamıycaksanız tek bir çare kalıyor. O da KÜRTAJ! Bu da size çok acı bir ders olur bir daha korunmasız cinsel ilişkinin nelere mahal verdiğini...
Doguracaksin maalesef. Bir halt yiyorsanız önlemini alıp yeseydiniz demi madem çocuk çıkması planlarınıza ters. Yapacak bir şey yok ailelere söyler nikah kıyar çocuğu doğurup bakarsınız
Ailen çok tepki verecek bu yüzden onlar anlamadan 1, 2 ay içinde evlenmeniz lazım. Sevgilin insan olsun da baksın onun da çocuğu bakmak zorunda, madem bu boku yemişsiniz. Bakmazsa da aldırabilirsin sen bilirsin.
Peki yasadığın yer nasıl bir yer bunu ailenle konussan sana ne tepki verirler bu önemli olan , ama ne olursa olsun bunu tek basına yüklenmeye calışma bu senin icin fazla buyük bir sorumluluk ailenle paylaş ve bu durumdan haberdar et muhakkak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkek olursa benim ismimi koyarmisiniz... Ailene de haber ver o zaman sende Allah Allah onu da mi biz soyleyelim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sürpriz bebek geliyor desene çok hayırlı Bir evlatsin