Güzelim gençim diş hekimliği okuyorum fakat bebek istemiyorum birine annelik yapmak
Bilmiyorum belki ileride değişir düşüncem bilmiyorum ama bakmam
Bilmiyorum belki ileride değişir düşüncem bilmiyorum ama bakmam
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum yeter ki hiç olmasın çocuk. Ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklı olanı doğum karşıtıyım
Çocuk istememek tamamen senin en doğal hakkın ve kendini hazır hissetmediğin bir sorumluluğu üstlenmek zorunda değilsin. Karşındaki kişinin önceki evliliğinden olan çocuğuyla annesi ilgilense bile o çocuk eşinin hayatında her zaman var olacak. İleride eşinle veya çocukla aranda kalabileceğin durumlar yaşanabilir. Kendini ve hayattan ne beklediğini çok iyi analiz edip bu kararı tam netleşmeden almamalısın. Anne duası almış bir evde pürüzler tez erir ama netlik her zaman huzur getirir! 🎒✨
Cevap
4Cevap
Bende baba olmak istemiyorum.
Hiç evlenmedim.
Bana saçma geliyor, dunayaya bir bilinç getirip eziyet etmek.
Düşüncen değişir sende iyi bir anne olursun
Bilmiyorum ama istemiyorum şuanda ilerde ne olur bilmem
Bilmedin için hemen karar verme güzellik açın değişir bebek mağazası ziyaret edermisin müsait olduğunda
Bende bakmak istemem sanırım başkasının çocuğuna
Başkasının çocuğuna bakacaksam kendim neden çocuk isteyen hiç evlenmemiş biriyle evlenmeyim
Yani çocuk istemediğim için öyle düşündüm belki benim gibi çocuk istenmeyen biri vardı bekar ya da ilerde düşüncelerim değişe bilir
Bilmiyorum ben istiyorum ki çocuk hemen büyüsün küçük çocukları sevmiyorum
15 yaşından beri dir çocuğum olsun istiyorum
Çocuğun var mı
Yok yaş 26
Gençsin bu yaşta mi evleniceksib
Yok bana bakan yok ben bekar öleceğim Çok tipsizim maymuna benziyorum Maymunla evlenirler benle evlenmezler o yüzden bekar öleceğim
Estetik yaptır
Paran varsa herkes bakar bu arada
Beni tipim için sevecek biriyle de evlenmek istemiyorum o yüzden estetik yaptırsam bile bekar öleceğim her türlü soğudum bu işlerden
Parama ya da tipime bakılsın istemiyorum estetik bu yüzden bilerek yapmıyorum beni tipsiz şekilde sevecek biriyle evlenmek istiyorum
Evlenince biriyle 60 70 80 yaşında da beraber oluyorsın, güzellik geçici, 50 yaşına gelince çöküyorsun zaten. Tip için evlenen bu uüxden uzun sürmez, para için evleneni de istemem. Zor bir şey arıyorum Mantığı da olmayabilir o yüzden bekar kalacağıma inanıyorum şu anlık gelecekte ne olur bilinmez
Seni hekim yaptı ya.
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?