Yani bir çocuğum var eskisinde kalan ve beş yıl oldu halen ayda iki pazar günü alıp 6 saat görüp bırakıyorum ve annesi olacak kişi de kaç yaşına gelirse gelsin çocuğuma dokunmayın bende kalsın diyerek boşanmayı kabul etti fakat yeni birisini arıyorum evlenmek için ama çocuğum olduğunu söyleyerek istemiyor ben ise beş yıldır evlenmek istiyorum halen sizce bu herkes için bir engel mi?
Güncellemeler
1 yıl
Ben yaşı mümkün mertebe ufak bir kız ile evlenmek istiyorum 18-22 yaş arası gibi ama sanırım hiç aklı başında olan yok herkes bunu söylüyor ve istemiyor.. yaşım 30
Eski eşimde kalan bir çocuğum olması tekrar evlenmeme engel olur mu?
Çocuklu biriyle brkar bir kız zor evlenir. Çok sevmesi lazım seni. Gözünü kör edecek kadar sevmesi lazım. Anca o zaman
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
maalesef öyle bir durum da zor gibi duruyor ben evden işe işten eve gidip gelen biriyim oysa ki aranan erkek kriteri ama kimseye denk gelemiyorum maalesef
Yanlış anlaşılmasın cinsiyet ayrımı gibi değil ama misal olarak şöyle kız çocukları daha babacı olur malum, eğer çocuğun kız ise sende kalmasa bile hayatınızda daha sık bulunur gibi düşünme durumu vs olmuş olabilir onu anlayabilmek için sormuştum
Şimdi benim boşanan tanıdığım var en büyük çocuğu kız ve yaşıtımdı ama belirli bir yerden sonra hayirsizliklar yaptı ve nerdeyse tamamen koptu babasından benim de evet kızım var daha 5 yaşında ve annesi benim ve ailem hakkında vesaire doldurup duruyor inşallah öyle olur ama ben şu an için hiç sanmıyorum
Allah bağışlasın, yani eğer kızını hayatında istiyorsan hayatına alacağın kişiye de en baştan çocuğun sık sık sizinle olacağını vs. söylersen daha iyi olur gibi eğer ilk zamanlar çok görüşmüyorum diyip sonradan değişirsen aranızda sorun falan olabilir. Kimi kadınların seni isteyip çocuğu hiç kabullenemediği de oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çocuklu biriyle brkar bir kız zor evlenir. Çok sevmesi lazım seni. Gözünü kör edecek kadar sevmesi lazım. Anca o zaman
maalesef öyle bir durum da zor gibi duruyor ben evden işe işten eve gidip gelen biriyim oysa ki aranan erkek kriteri ama kimseye denk gelemiyorum maalesef
Ben bunu yaşadım .. İstersen özelden yaz
herkes için değil tabii ki
Teşekkür ederim ama karar verdiğim, baktığım kızlar hep yon diyor
Neden yok dediklerini söylüyorlar mı peki
Evet çocuklu olduğum için çocuk bende değil diyorum olsun diyorlar
Çocuğun kaç yaşında kız mı erkek mi?
6 yaşında ve acaba cinsiyet önemli mi oluyor konuda ki?
Yanlış anlaşılmasın cinsiyet ayrımı gibi değil ama misal olarak şöyle kız çocukları daha babacı olur malum, eğer çocuğun kız ise sende kalmasa bile hayatınızda daha sık bulunur gibi düşünme durumu vs olmuş olabilir onu anlayabilmek için sormuştum
Şimdi benim boşanan tanıdığım var en büyük çocuğu kız ve yaşıtımdı ama belirli bir yerden sonra hayirsizliklar yaptı ve nerdeyse tamamen koptu babasından benim de evet kızım var daha 5 yaşında ve annesi benim ve ailem hakkında vesaire doldurup duruyor inşallah öyle olur ama ben şu an için hiç sanmıyorum
Allah bağışlasın, yani eğer kızını hayatında istiyorsan hayatına alacağın kişiye de en baştan çocuğun sık sık sizinle olacağını vs. söylersen daha iyi olur gibi eğer ilk zamanlar çok görüşmüyorum diyip sonradan değişirsen aranızda sorun falan olabilir. Kimi kadınların seni isteyip çocuğu hiç kabullenemediği de oluyor
Anladım teşekkür ediyorum ve ben kızımı ilelebet görmek istiyorum teşekkür ediyorum
Kalan cocugum ne ya bakiye mi bu cocugunu dusunmedigini dusunuyorum umarim oyle degildir
Engel değil
Teşekkür ederim ama karar verdiğim kızlar hep yok diyor