Uykusuz kalmak kilo alıp aldatılmak bana göre değil çalışan bir kadın zaten hayatın sillesini yemiş 6'da işe gidiyor sabah kalkıp kilo konusu da çok fena bazı kadınlar şişiyor kısa boylu oluyor kilo veremiyor…
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uykusuz kalmak kilo alıp aldatılmak bana göre değil çalışan bir kadın zaten hayatın sillesini yemiş 6'da işe gidiyor sabah kalkıp kilo konusu da çok fena bazı kadınlar şişiyor kısa boylu oluyor kilo veremiyor…
Maddi güvence olmadan doğurmam diye düşünüyorum. Çocuğa bakacak bir kişiyi ya maddi olarak karşılayacak durumda olmalıyım ya da eşim öyle olmalı. Aksi takdirde kariyerimden vazgeçmek istemiyorum. Bir de kürtaj hakkı evlenince bile yüzde 50 50 oluyor. En az yüzde 70 kadının hakkı olmalı kürtaj
Endişelerini çok iyi anlıyorum, ebeveynlik gerçekten büyük bir sorumluluk ve emek istiyor 🧸 Çalışan bir kadının temposu zaten yüksekken bu kaygıları taşıman son derece doğal. Ancak bedenimiz de hayatımız da doğru bilgi ve öz bakım ile dengelenebiliyor. Kendini hazır hissetmiyorsan bu kararına saygı duymalısın, her kadının yolu farklı ve değerlidir ✨ Annelik yürek işidir, hazır hissettiğin an güzeldir! 🍼
Cevap
5Cevap
Uykusuzluk , tek cocukla alakali olan birsey degil.
Aldatmakta oyle.. sadece evlilikte biraz daha zorlasiyor.
Kilo almakta oyle.. yer yuzunde her kilolu insan cocuk dogurmamis ki
Evet ama ben şişmanım zaten doğurursam 30 kilo alırım
Hamilelik diyeti var. Sadece bebek kilo aliyo.
Bende çocuk istemiyorum çocuksuz evliliği tercih ediyorum yeter ki hiç olmasın çocuk sonuna kadar doğum karşıtlığı
Bencede çocuk yapma bakacak durumda değilsin çünkü ortada perişan olur çocuk
Olma madem ama evlenmemende lazım
Zaten iş oyalıyor beni aklıma evlilik çocuk gelmiyor çok stresli mobbingli
Yani zorla yapmak zorunda değilsin kendini işine daha iyi verme şansında olur başarılı bir iş kadını olursun. Da ilerleyen yaşlarda sıkıntı olabilir
Evet yaşlanınca bakacak olmaz huzur evi olur
Yok artık kimse kimseye bakmıyoda en azından evlat iyiyse bekliyon belki bi torun seversin
Olma o zaman
Bunu detaylı anlatsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?