Adet Olmuyorum Çocuğum olmaz diye korkuyorum?

Merhabalar

İlk doktora 16 yaşımda gitmiştim adet görmedim daha diye dr bu aceleniz ne diye gönderdi beni o yaşlarımda 1 defa veya 2 defa adet görmüştüm şu an 22 yaşındayım ve evliyim 1 yıl veya 2 yıl olmuştur adet görmeyeli evlendiğim için sıkıntıya girmeye başladım ve doktora gittim bana tarlusal verdi adet gördüm ve 14 gün sürmüştü sonra doğum kontrol hapına başladım 3 ay kullandım kullandığım sürece düzenli olarak adet gördüm hapım bittikten sonraki ayda hapsız şekilde adet görmedim tekrardan doktora gittim bana tarlusal ve doğum K. hapı tedavisini Birdaha uyguladı ve tekrardan hap kullandığım boyunca adet gördüm ve tekrardan hapsız şekilde adet görmedim her gitmem de kan tahlilleri yapıldı herşeyin normal olduğunu yumurtalıklarımın dirençli olduğu için hapsız adet göremediğimi söylüyor ve 1 buçuk 2 yıldır bu şekilde adet gördüm ve sonuç 0 eşimin haberi yok ve çocuk yapmayı denemeye korkuyorum çocuğum olmaz diye çok korkuyorum 4 yıllık evliyim ve hiç çocuk istemedik ama bu sıralarda elbette istiyoruz ve eşime söylemeden ve tedavi süreci olmasın istiyorum anneminde adet problemi varmış ama çocuk durumunda bir sıkıntı olmamış ne yapmam gerekiyor farklı ve kesin sonuçlu bir tedavi var mı 2 yıl oldu bu doktorum çözüm bulamadı ve bu kadar rahat davranması ve farklı bir çözüm bulamamış olması beni sinirlendiriyor

Adet Olmuyorum Çocuğum olmaz diye korkuyorum?