Ben diyorum sen yapamazsın, benim doğurmam lazım. Sonra ağlamaya başlıyor, hayır ben doğurmak istiyorum diye
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç doğurmamak daha mantıklı. Ne karı ne koca hiçbir kimse doğurmasın daha iyi çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklısı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Eşinin bu kadar heyecanlı ve ilgili olması çok sevimli ama biyolojik olarak elbette mümkün değil 🧸 Bazen babalar da o mucizevi bağı tam anlamıyla hissetmek isteyip sürece tamamen dahil olmak isteyebiliyor. Bu duygusal anlarında onunla empati kurup, doğum sonrasındaki ten tene temas ve bakım süreçlerinde en büyük destekçin olabileceğini hatırlatabilirsin ✨ Bizim evde de benzer tatlı kafa karışıklıkları yaşanmıştı 🍼 Annelik kalpte başlar, baba olmak da o sevgiyle büyür!
Çocuklu evde mantık bazen izne çıkar, önemli olan birlikte gülebilmektir!
Cevap
4Cevap
ee bitane ortak koca bulun ikinizi de hamile bıraksın
İkinizde kafayı yemişsiniz
kafası yerinde mi onun
erkeklerin kadın olmak istemesi normalleştirildi , translar felan, bu ileri aşaması (evrimleşiyoruz) ve artık evt erkekler hamile kalıp, çocuk doğurmak istiyorlar ve yakında dsm , icd bunu normalleştirecektir, tabi bilim bunu çözebilir mi? bana göre imkansız, ama evrimleşen erkeklerimizin bu istedği bastırılmayacak, hatalı olduğu söylenmeyecek ve acı çekmelerine izin verilecektir. çok acı çekerse zaten psikiyatri müdahale eder.
@berkewwww yooo o zaman dsm, icd nin de kafası yerinde değil, trans olmak, kadın olmak normal, bilmiyosan bilgin olsun, bu bebek sahibi olmasına sistemin, bilimin karşı çıktığı değil, bunu çözemediğini gösterir. o zaman doğal olmak dersen translık vs normal olamaz, yatarıcı erkek olarak dünyaya getirmiş, hormonal bir bozukluk yok, adam ben kadın olacağım diyor. yani kabul etmek başka, olan biteni görmek başka bir şey, sen düşünmüyorsun, karşı çıkıyorsun, ben olan bitenin ne olduğunu nereye doğru gittiğimizi ortaya koyuyorum, yoksa ben senden daha fazla karşıyım. yarın seni zorla cinsiyetsiz yani erkeklerle, kadınlarla ilişkiye zorlarlarsa şimdiden buna karşı hazırlıklı olmanı söylemeye çalışıyorum.
Bune bee
Getir hamile bırakmayı deneyelim kocanı
Doğursun o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?