2 yıl önce eski eşimden boşandım. Ve ondan 4 buçuk yaşında bir oğlum var. Ve boşandıktan 5 ay sonra yeni birisi ile tanıştım. Hiç evlenmemiş ilk evliliğini benimle yaptı oğlumu oğlu bildi. Kocam oldu çok seviyorum ama bir çocuk daha istiyorum hem oğlana kardeş olur diyor. Ama ben hiç istemiyorum. Ama eşim illaha bir çoçuk istiyor ne yapmalıyım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
514Ne alaka iarwmem
Bazen kişi kendi çocukları olduğunda diğerini önemsemez
Hiç istemiyorum
Hiç istemiyorsan tek başına karar veremezsin ki buna iki tarafın düşüncesi de aynı olmalı adam hakkı sonuçta evlenir Ken bir yola çıktınız böyle hep tek kararlar akmaya çalışırsan karşı tarafı soğutursun kendinden devamlılığı olursa kargaşa çıkıp huzur kaçar seni kapıya koymayı bile düşüne bilir
O da tek karar vermez. Ben istemiyorum istemiyorum bakmam
Neyse sen hep haklısın kardeşim kendine iyi bak
Ya var. Ben bakamam. Doğum zor. Cideen istemiyorum
anladım... eşinizden biraz zaman isteyin... onunda kalbi kırılmasın.. sonuçta onun da bir çocuğu olması hakkı olmalı diye düşünüyorum
Onun bir çocuğu var.
çok kötü cümle kurmuşum... şunu demek istiyorum... o da kendi çocuğunu istiyor olabilir... hem de sizden istiyor. Bence üzerinde biraz daha düşünmelisiniz.
genetik olarak da kendi +sizin cocuğunuzu istiyor olabilir.
Evet ama ben hazır değilim
evet biraz daha bekleyin... karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz
Bakalım
Şimdilerde çıktı bu il
Çocuklu almış derken ödül mü? Ben insanım insan çocuklu çoçuksuz ne fark eder? Bu nasıl cehalet. Almasın aşk oldu kendi için evlendi ben hazır değilim bakamam.
O zaman hergun kavga edin. Lafı nerenle anladin bilmiyorum
Asla kavga etmiyoruz. Saygılı şekilde o istiyorum diyoe ben bakamam diyorum dçdhsksksm
İstemiyorum kardeliö
Bencilsin
Ne alaka !
Adam çocuk istiyo çocuk ve endogal hakkı orada sevdi aldı diyosun aşk oldu neden oldu kara kasina kara gizunemi siz varya ortada kalmayı hakediyosunuz inşallah bosarseni ozaman anlarsn kiynetini
Ne diyorsun
Adamın doğal hakkı
Hayır
Evet
Evet ana ben istemiyorum istememek TE benim hakkım
neden istemiyon ki
Bakımı doğumu zor kaldırmam artık
e adamla evlenmeseydin ozaman normal yani istemesi. Valla ayrila bilir senden
Biz sevdik diye evlendik çoçuk diye değil. neden ayrılsın seviyoruz
cocuk yapmaya yapmaya bir gun canina tak eder valla.
Ahahaha onun bir çocuğu var zaten
Yapmamayı
korunun sen korun çocuk olmuyo de