6 aydır evliyiz ve benden çocuk istiyor sürekli konusunu açıyor ve ben bunun için hiç hazır değilim doğum korkum da var biraz şu an hazır olmadiğimi ona açıkladım ama tartışmaya giriyor ısrarla istiyor ne yapıcağımı bilmiyorum 2 saattir küsüz ne yapmalıyım huzurum kalmadı
Güncellemeler
7 ay
Bu soruyu sorduğum günü hatırladım şu an HAMİLEYİMM
Pardon o zaman. Anlayışlı olması lazım, biz balayındaykn eşim çekindi korktu,10 gün sevgi aşıladım yapma isteği artsın diye. 10 gün sonra yaptık. Böyle şeylerde kadın hazır değilse zorlamays gerek yok
Erkekler Ne Diyor
O değilde 6 ay nasıl çocuk olmuyor halvete giriyorsunuz sonuçta nasıl çocuk olmuyorki
Korunuyorum doğum kontrol falan
He demeki çocuk yapmak istemeyen çiftler böyle yapıyormuş ama bence erken çocuk olması seni biraz yıpratır yeni evlisin sonuçta
Tadını çıkar hayatın sonra yaparsın zaten
Öyle istiyorum bende ama o beni dinlemiyor
6 ayda niye çocuk yaparsnki daha karınla hayatın tadını çıkarmadın
Kovalayan yok bişey yok
Evet ya sanki kaçıyorum
Ona deki bir şartla kabul ederim
2karış sakal bırak uzasın o seviyeye gelsin yapalım de
Saçmalama fikri
Bende aynıydım zamanla ortak yol bulunuyor boşanmaya gidebilir dikkat et
Yani coğu erkek ister belki bunu ama sonucta tasiyacak olan doguracak olan sensin, sen hazır olmayinca saglikli bir hamilelik de geciremezsin
Oturup konusmaniz lazim adam akilli
Denedim zaten anlamıyor beni
Ondan sure iste ve bu isin
Zorlama ile olmayacagini soyle. zamanibgeldiginde ona senin isticegini de
Öyle dedim ama 2 saattir suratı asık
Normaldir
Niye normalki saçma sapan kızıyor bana
İstediğin şey olmuyor çünkü Fırat asması ondan normal sevinsin mi Bir de taraf tutmuyorum sadece duygusunu durumunu özetliyorum
Anladım tamam
Tıklat gerisi gelir. Kadin değil misin? Eee
Evlisin. eeee
Yaşlarınız kac?
Ben yeni 22 oldum o da 23 yaşında
Cok erken sizin için bence. tadını cıkarın evliliğin. önce alışın iyice birbirinize. cinsel hayatınız otursun
Bende böyle düşünüyorum ama o çok ısrarcı 2 saattir suratı asık
Bence üzeirne düşme. normale döner. cinsel hayatınız nasıl? Haftada 2-3 oluyor mı
Daha fazla oluyor
İyiymiş en ezından devamlı olması. tabi zamaana ihtiyacınız var. sen istekli misin
Evet zaten çok severek evlendik
Harika. güzelce konuştun mu hiç? Daha erken oldugu. tadını cıkarmanız gerektiği.
Çok konuştum anlattım en iyi şekilde ama beni anlamıyor çocuğa ikna ettirmeye çalişiyor ikna olmadığım içinde sinir oldu bana
Bence de ikna olma. daha erken siizn için. cocuk olunca cinsel hayatınız da azalır. yanlış mıyım
Doğru söylüyorsun
Zaten benim fikrimde böyle
Yani buda evliliiği bile etkiler. önce hayatınız otursun. tadını alın. devamında olur. kacmıyırsun ya. ne bu acele. sordun mu hiç
Yani böyle düşünmen normal ki zaten
Sordum ben diyoki bana benzeyen bir çocuk istiyormuş bide ailemiz tamamlansin diye çocuk olması lazımmış ama ben bunu şu an istemiyorumm
Bence yanlış düşünüyor. sen haklısn. korunuyorsun herşade. sürekli cinsellik olduguna göre
Evet ilaç içiyorum
Anladım kendini koruman lazım yapacak biley yok. hergün oluypr mu?
Bazen hergün oluyor genel olarak da haftada 5 6
Ooo baya fazlaymış:) sende isityor musun genelde. yorucu oluru
Genelde istiyorum nadiren de olsa istemediğim oluyor tabi yorucu oluyor baya çünkü
Hmm uzun mu sürüyor? Genelde
Evet en yoran kısım burası zaten
Hmm haklısın. bu sürecte cok yoruluyorsun zaten birde gebelki felan erken. ama isteksini bence sende☺️
Evet kocacım sağolsunn ahshs
:))) merak etmedim dersem yalan olur
Haftasonları daha fazla olur bence:)
Sustunuz
Hayırlı olsun:))
Yaşlarınız kaç?
Ben 22 o 23
Yani bir bebeğin sorumluluğunu kaldırabilecekseniz maddi ve manevi anlamda olur da.. Diğer türlü zor.
Ha bence biraz daha bekle. Sende daha toysun
Maddi olarak iyiyiz neyseki sadece ben şu an hazır değilim
Normaldir.. Küsmekle darılmakla olmaz. Konuşun O da sende daha toysunuz.. Biraz saman tanıyın.
Hadi gözün aydın
korkun nedir
Hazır hissetmiyorum kendimi çocuk için zaman istiyorum biraz doğumdan falan da hafiften korkuyorum
fiziğin bozulur diye mi yojksa :))
Fiziğimi düzeltirim ben acısından çekiniyorum
fiziğin şimdi nasıl
Güzel gayette soruyla alakası yok şu an
merak ettim illa her şey sorunun bağlamımnda mı olması gerekiyor
Yap bir zahmet 6 yıl olmuş
Ay yıl değil
Pardon o zaman. Anlayışlı olması lazım, biz balayındaykn eşim çekindi korktu,10 gün sevgi aşıladım yapma isteği artsın diye. 10 gün sonra yaptık. Böyle şeylerde kadın hazır değilse zorlamays gerek yok
Yapsin izin verdim
Yaa benim iznim yok o nolucak
Ozman neden evlendin
Evlilik çocuktan ibaret değilki ayrıca bende istiyorum ama şu an hazır değilim sadece
Peki
Yapın bence