Eşimin çocuk istemesi durmuyor 3 tane var bakamayacağız diye korkuyorum zaten adam anlamıyor ne yapabilirim buna?

7 ve 2 yaşında kızım, 5 yaşında bir oğlum var. Eşimin ailesi doğulu Kürtler. Ama kendi ailesi kendisiyle beraber 3 kardeşler ya, kendisi, ablası ve bir kız kardeşi var. Kendi akrabalarında falan da yani en fazla 3-4 tane, bizim de 3 çocuğumuz var. Batıda yaşıyoruz, o da burada doğup büyümüş, okumuş birisi zaten. Bunu belirtme sebebim doğulular biraz çocuğa düşkün, fazla olur derler ya ama ben normalde genelde bu nesilde kayınvalide, kayınpeder tarafından baskı yerken torun baskısı, ben kocam tarafından çocuk baskısına maruz kalıyorum. Korunuyor adam onu geçtim, direkt çocuk isteğini söylüyor bana daha. Hiç kayınvalidem ya da kayınpederim tarafından, erken de evlendim ben, çocuk baskısına maruz kalmadım, okulum bitmemişti ilk, daha bana yardım ettiler maddi konuda falan. İnşaat, emlak ve kıraathaneleri var, ben de dershanede öğretmenlik yapıyorum, ortadan iyi sayılır durumumuz ama 3 çocuğumuz oldu zaten, ikisinin okul alışverişi 1. i 2. sınıf, diğeri anaokuluna başlayacak, bilmem kaç lira tuttu daha diğer şeyler, bu devirde 3'ü zor iken konuşuyorum düzgünce anlatıyorum adam anlamıyor ya. Doğumun zorluğunu da geçtim, o da var bir de normalde eskiden fitliğime çok dikkat eden biri iken 3 çocuk baya kendi benliğimi kaybetmiş gibi hissediyorum ama onu da geçtim konu maddi durum ya.. Ne yapabilirim bilmiyorum, düzgün konuşmayla anlamıyor

Güncellemeler
21 gü
Ya allahın otomatik düzeltmesi.. Körün muyor adam falan yazmak istemiştim korunuyor yapmıs ah be yapay zeka keşke korunsa
Eşimin çocuk istemesi durmuyor 3 tane var bakamayacağız diye korkuyorum zaten adam anlamıyor ne yapabilirim buna?