İki oğlum var ve korunmaya rağmen hamile kaldım. Ben aldıracağım dedim Bana güzel karım onun oğullarımızdan ne farkı var o bizim evladımız. Karnında minik kalbi ile bize kavuşmayı bekliyor. Belkide kızımız. Korunmaya rağmen gelmiş zorlamış şansını kıymayalım ona dedi. Söz veriyorum bakıcı temizlikçi ne istersen tutarım hatta yarın gelsin dedi bilemiyorum bakabilir miyim yardım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben bundN korkuyorum işte bizde de iki tane. Neyle korunuyodunuz
Sprial
Eşim istememekte haklıymış spirali. Korktum şu an
Hayır normalde en güvenilir olan spiral erkeklerin korunma yönteminde kan dondan çoğu delik çıkıyor
11 yıldır yırtık kondoma denk gelmedim. Durex okey dışında almamak lazım
Bizim başımıza gelmedi zaten ben nefret ederim ondan öyle bir şekilde ilişkiye asla girmem iğrenir hiç sevmem poşetle ilişkiye gireceğim ama arkadaşımın geldi
Evet hiç sevmiyorum ben de ama şart koşuyor. Bi tadı yok cidden
Ama kadın napsın sürekli çocuk mı doğursun
Geri çekilebiliyorum sonuçta
Doğur kız, ikiye bakan üçe de bakar. Allah analı babalı büyütsün.
İşte öyle kolay değil bir kere doğum ne kadar zor bir şey biliyor musun ben zor toparladım yani
Zordur elbet, bir erkek olarak hayal etmem mümkün değil. Ama düşmüş artık rahme aldırmak cinayet olur.
Bu dünyaya gelse ona bakamasam daha mı iyi olur peki peki
Bebeği veren rızkını da verir
O yüzden mi Afrika’daki bütün çocuklar aç günde 12 çocuk ölüyormuş açlıktan
Hayır tabiki, dünyada tüm insanları besleyecek besin var. Bazı coğrafyadaki insanlar Afrikalıların hakkı olan besini sömürdüğü için açlık var.
Yani demek ki ona nasip olmadığına göre onun rızkı değil ama bilmiyorum ya ben de kararsızım kıymayacağım gibi
Öyle bir konuşmuş ki erkek halimle ben bile doğururum
Ahahahahah güldürdün ta
aldırma cinayet olur
yazık yahu hiç mi vicdan yok
Yaşından dolayı abi diyeceğim size buna bakamayacaksam onu ihmal edeceksem gücüm yetmeyecekse doğması daha mı iyi bu hayata
inanışınızı bilmem. çocuk kısmeti ile gelir. sizin hiç hesabınızda olmayan imkanlar çıkar. bu yaşanmış tecrübedir.
rızık allahın elindedir. yapma lütfen kardeşim yapma. yazık çocuğa.
Öyle diyorsun ama abi Afrika’da niye bütün çocuklar açlıktan ölüyor günde 12 çocuk açlıktan ölüyormuş Müslüman’ım bu arada ama yani korkuyorum ya kötü anne olursam diye
afrikanın durumu başka. orada binbir dolap dönüyor. insanların zalimliği var
korkma allahın izni ile eşine ummadı yerden destekler imkanlar fırsatlar çıkar merak etme
allaha güven
bak kardeşim
imanın teolojik tanımı allaha inanmaktır
ama bir de ahlaki tanımı vardır. o da allaha güvenmektir
Kendi bebeğine çocuğuna kıyabilecek misin?
Şu an o benim çocuğum değil karnımdaki bir lavra yani tıpta böyle geçiyor daha oluşmamış bir canlı hücre gibi düşün beyin hücrelerin gibi bir şey ya da vücudundaki diğer hücreler gibi ama nasıl doğurup bakacağım
Yinede o senin çocuğun. Doğduğunda büyük ihtimalle öyle düşünmeyeceksin. Sana anne dediğinde sana sarıldığında belki iyi ki aldırmamışım diyeceksin.
Ben de aldırmak istemiyorum ama ya doğduğunda ona bakamazsam iyi anne olamazsam ya ihmal edersem korkuyorum iki oğlum var canavar gibiler
İki çocuğa bakmışsın. Buna da bakarsın. Sen yeterki kendine güven. Her şeye rağmen olmuş o çocuk. Bunda da bir hayır vardır.
Hanımefendi iki çocukla üç çocuk biri değil işte böyle bir şeyleri kolaya alıyorsunuz ya çok sinirleniyorum mesela iki tane bakıma bir çocuk varken sen doğum sancısıyla bir çocuğu emzirmek ne kadar zor olabilir bunu düşündün mü hiç
Peki kendi çocuğuna kıymak normal mi? Sizin kanınızdan canınızdan. Ya senin ailen de öyl eb. r karar verselerdi. Sen hayatta olabilecek miydin?
Ben sana şunu söylüyorum evet belki aldırmak doğru değil ama bakamayacağım bir çocuğu dünyaya getirmek de doğru değil ve bakarsın bir şey olmaz gibi bunları hafife almak da çok aşağılık biter iki çocukla üçün farkı yok diyorsun o zaman üçte dördün de yok dörtte beşin de yok saçma sapan
Bakarsın inş dert etme
kocanın verdiği cevap bağırttı😂😂😂😂
Ne saçmalıyorsun sen bu 30 35 yaşındaki kızların kudurukluğu şaka mı
ahahahahahahah sen niye kuduruyorsun ki
Abla sus
koanla konusarak hallet
Her çocuk nasibi ile gelirmiş
O yüzden mi Afrika’daki bütün çocuklar aç sefil
Onlar gavur 😀
Ne güzel konuşmuş