Bende yok, çocuklar hiç ilgimi çekmiyor. Kendimi anne olarak hayal edemiyorum.
19 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende yok, çocuklar hiç ilgimi çekmiyor. Kendimi anne olarak hayal edemiyorum.
Cevap
19Cevap
Hayır. Öyle olsaydı narin guranin annesi kizini oldurtmezdi. Bazı kadınlar çocukken anneden nefret eder, sağlıksız bilinçaltı gelistirir kadına düşman olurlar.
İçgudu açlıktir, cinsel arzudur, barınma ihtiyacidir, türün bütün bireylerinde oluşan ortak kalıplardir. Annelik içgüdüsü uydurulmus bir kavramdir. İnsan psikolojisinde kesin yargılar yoktur
@aysin7575 o kadını samimi bulmuyorum. O işin içinde olduğunu düşünüyorum.
O sadece bir örnek. Omara sanchezi arastirmani öneririm. Çocuğu dünyanın gözü önünde ölürken anne o bölgeye gelmemis. Annesi tatile çıkmış.
Hem duygularımız hem de tecrübelerimiz ile alakalı bir durum bu bence. Bende istemiyorum sadece şimdilik bir şey de değil kendimi bildim bileli istemedim. Elbette ileride isteyebiliriz bu normal bir şey ama bir başkasının onayına sunulacak bir düşünce de değil bence hatta erkeklere bırakılacak bir düşünce asla değil. Erkeklerin birçoğu da herkes hak etmiyor gibi saçma sapan yorumlar yapmış sanki kendileri mükemmel babalık yapabiliyorlar gibi. Çocuk sorumluluğunun yüzde doksanı kadındayken ukalalık yapmak da çok cesur bir hareket doğrusu. Eğer istemiyorsan içinden gelmiyorsa doğru bir düşüncedir önce hislerimizle hareket etmeliyiz bence, yani sana sonuna kadar hak veriyorum.
Her kadın Anne Her erkek de baba olmasın hele istemeyen ona vakit ayırmayacak iyi insan olmayı öğretemeyecek kişiler yumurtalıklarını aldırsın üremesinler...
Bunu karşındaki kişiye açık açık dürüstçe söylersen, kimse için problem olmaz.
maalesef bunu gizleyip nikahtan sonra söyleyen çok kötü insanlar var.
Buldun mu 30 yaşında kadın😂
Hayır kadında da annelik ic güdüsü olmuyor. Ve mümkünse bu kadınlar anne olmasın. Her kadın anne olacak diye bir şey yok.
işte aradığım eş kriteri. çocuk istemeyen. ne güzel. kafamızın keyfine yaşarız hayatı diyeceğin bi eş bulursan cenneti yaşarsınız.
@TheMurad Sabancılardan misın ne soyu Allah aşkına.
@TheMurad tamam zamanında üreyen üremiş bu devirde çocuk yaomak saçmalık
Bence burada mesele “bu devirde çocuk yapmak saçmalık” demekten ziyade, çocuk sahibi olmanın ciddi bir sorumluluk olduğu gerçeği. Devir zor olabilir ama herkesin şartı, beklentisi ve hayata bakışı aynı değil. Asıl saçmalık, sırf toplum bekliyor diye hazır olmadan çocuk yapmak olur.
O güdü bazen olur bazen olmaz. Normal. O zaman evlenmezsin ama duruma boyle bakma. Cocuk annelik tarafindan bakma. Once kendine uygun anlayisli olgun bir sevgili eş bul sonrasi zaten gelirse gelir. Onemli olan bağ saygi sevgi.
Bende çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklısı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
çocuklar ilgimi çekiyor da anne olmak istemiyorum
İllaki bir his oluyor bendede var ama henüz düşünmüyorum evlilik zaman istiyorum
Bence yoktur herkes anneliği taşıyamaz anne olmak kolay değildir
Doğal olarak sevmeyebilirsiniz Çocuk olması değil onu düzgün yetiştiren anne baba önemli
İlgi çekecek çocuk yok ki memlekette hepsi görgüsüz yamyam gibi
Hayır ama annelik iç güdüsü yokken anne olanlara çok karşıyım
antinatalistim bende kendimi baba olarak görmüyorum çocuklar ilgimi çekmiyor hatta çocuk sesi beni çıldırtıyor katlanamıyorum... ki bu kdar kötü bir dünyaya çocuk getirmek kötülük olduğunu düşünüyorum
Benim de hiç yok. Arkadaşım doğum yaptı gittim yalandan sevdim. Ama kedi görsem sevesim gelir mesela
Iyu benim midem bulanıyor çocuklardan ve bebeklerden gram iyi bir şey hissetmiyorum
Tek çocuk musun
İkizim var
Ne güzel çok şanslısın ama çocuk sevmiyorsun belki ilerde seversin 🙂🥰
Kedi annesi olma arzusu?
Kulağa hoş geliyor
Bencede. Bebekten daha zahmetsiz.
İlerde olabilir büyük konusmamak lazım
Sen kesinlikle evlenme
Zaten doğurduktan sonra aktive oluyor :)
bende yok sanırım. en azından şu an yok🙃
Herkes yapmasın hak etmiyorlar
O sizin bir tercihiniz
Hayır, tabi ki değil.
Zorunda Değil
Değil bende yok mesela
Değil tabi ki
şu an yaşamadığın için bilmiyosun bence
Herkes anne olmamalı
Değil
Mutlaka vardır
Hayır değil
Minik bebek olsa?
Sanmıyorum
Hayir tabi ki
Dönemsel bişey bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Her kadında anne olma isteği veya bu içgüdü olmak zorunda değil 🧸 Annelik, bir kadının hayatındaki tek varoluş amacı ya da zorunlu bir yol haritası değildir ✨ Herkesin hayalleri, mizaçları ve yaşamdan beklentileri bambaşka. Çocuğu olmadan da son derece mutlu, üretken ve tamamlanmış bir hayat süren pek çok kadın var 🎒 Kendini nasıl mutlu ve huzurlu hissettiğin her şeyden önemli, hislerine saygı duy 👶 Çocuksuz evde huzur, akşam çayını dökülmeden içmek gibidir!